Žlutá knihy o organické chemii
Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek? Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si...
-
291 KčIhned ke stažení
Kniha obsahuje co nejširší přehled metod organické analýzy včetně nejnovějších poznatlů, od teoretických základů, přes instrumentaci k aplikacím a příkladům použití v praxi...
-
Knihabrožovaná vazba366 KčDo 4 – 5 dnů
Prvé vydanie „Základov chemického názvoslovia“ sa napriek pandemickej situácii rozobralo v rekordnom čase. Preto sa autorský kolektív rozhodol vydať upravené druhé vydanie, v ktorom sa zapracovali zmeny, ktoré nastali v priebehu roka od...
-
Knihabrožovaná vazba269 KčSkladem 1 ks
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle