Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Na skladě s brožovanou vazbou kuchařky podle potravin

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Doba čtení
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Vidličkou po mapě - Dagmar Heřtová, Argo, 2023
Vidličkou po mapě

Víte, kdo byl kapitán Buchta? Co znamená, když slivovice řetízkuje? Kolik a jakých surovin s sebou vláčel údajně nepotopitelný Titanic? Jak se dá pohádkově zbohatnout při sbírání hub? ...

  • Knihabrožovaná vazba
    387 Kč
    Skladem 1 ks

Tao zeleninové zahrady - Carol Deppe, DharmaGaia, 2018
Tao zeleninové zahrady

V knize se autorka zabývá praktickými metodami i hlubší podstatou zahradničení. Deppe se zaměřuje na některé nejoblíbenější zeleniny domácích zahrad – rajčata, fazole, hrách a listovou zeleninu – a ukazuje na jejich příkladu....

  • Knihabrožovaná vazba
    316 Kč
    Skladem 1 ks

Bylinky - Christine Rechtová, Vašut, 2015
Bylinky

Bylinky z vlastní sklizně – čerstvé na váš stůl. Zkušená odbornice Christine Rechtová vysvětluje, jak se pěstují bylinky na okně, na balkoně nebo na zahradě. Všechny pěstitelské návody si můžete lehce vyzkoušet. Kniha přináší mnoho námětů...

  • Knihabrožovaná vazba
    98 Kč
    Skladem 2 ks
  • Přečtenávýborný stav
    57 Kč
    Skladem

Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy - Norman W. Walker, Eugenika, 2008
Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy

V této praktické knize jsou popsány účinky a důležité látky čerstvých ovocných i zeleninových šťáv. Hlavní část publikace tvoří popis šťáv z jednotlivých druhů ovoce a zeleniny, jejich kombinace pro léčbu různých neduhů a nemocí a také tabulky s poměry...

  • Knihabrožovaná vazba
    233 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    125 Kč
    Skladem

Umění fermentace I. - Katz Ellix Sandor, Grada, 2021
Umění fermentace I.

Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...

  • Knihabrožovaná vazba
    419 Kč
    Skladem 4 ks

Výroba vína u malovinařů - Pavel Pavloušek, Grada, 2010
Výroba vína u malovinařů

Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň. Shrnuje nejnovější informace z neustále se vyvíjející vinařské vědy...

  • Knihabrožovaná vazba
    158 Kč
    Skladem 1 ks

Bylinky pro děti a maminky 2 - Magdaléna Staňková-Kröhnová, Grada, 2019
Bylinky pro děti a maminky 2

V herbáři druhé knihy úspěšné autorky najdou čtenáři "nejobyčejnější" léčivé plevely, ale i méně známé bylinky, obiloviny, zeleninu a ovoce, které lze u nás sbírat a pěstovat. Publikace se zaměřuje na využití rostlin...

  • Knihabrožovaná vazba
    371 Kč
    Skladem 2 ks

Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné - Pavel Pavloušek, Grada, 2017
Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné

Chystáte se vysadit pár révových keřů na svém pozemku a tápete, jak o ně dál pečovat? Náš přední oborník na pěstování révy vinné pro vás připravil nové vydání praktické příručky, kde najdete všechny podstatné operace...

  • Knihabrožovaná vazba
    166 Kč
    Skladem 1 ks

Nakládáme zeleninu - Claudia Lorenz-Ladener, Grada, 2016
Nakládáme zeleninu

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené...

  • Knihabrožovaná vazba
    278 Kč
    Skladem 1 ks

Paměti sládka - Rudolf Tille, František Barac, Pointa, 2020
Paměti sládka

Sbírka autentických záznamů z deníku houževnatého světoběžníka, zaníceného sokola a především uznávaného pivovarnického odborníka Rudolfa Tilleho (1892–1998). Člověka, který se v životě nebál riskovat, který vždy neochvějně důvěřoval vlastním...

  • Knihabrožovaná vazba
    218 Kč
    Skladem 1 ks
Zelená pro život - Victoria Boutenko, PLEJADY, 2016
Zelená pro život

Nejprodávanější autorka a expertka na syrovou stravu Victoria Boutenko, neúnavná vědkyně a zastánkyně přírodní výživy, se vrací s nejnovějšími objevy v doplněném vydání knihy Zelená pro život. Autorka ke svým pozoruhodným objevům o léčivé síle zelených...

  • Knihabrožovaná vazba
    195 Kč
    Skladem 1 ks

Polévky - Alexandr Žurman, Olympia
Polévky

Polévka patří k nejoblíbenějším jídlům nejen u nás, ale i v zahraničí. Obvykle ji podáváme před hlavním jídlem, nezřídka ji však konzumujeme i jako jídlo samostatné. Polévka je jednoduše řečeno základ naší stravy (odtud rčení "polévka je grunt...")...

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Skladem 1 ks

Biodynamické vinohradnictví a vinařství - Pavel Pavloušek, Grada, 2018
Biodynamické vinohradnictví a vinařství

Biodynamické pěstování révy vinné zahrnuje nejen péči o révový keř v souladu s přírodními a kosmickými rytmy, ale je založeno zejména na péči o půdu, která keř vyživuje. Je-li půda zdravá, plná užitečných mikroorganismů...

  • Knihabrožovaná vazba
    166 Kč
    Skladem 3 ks


1001 receptur cocktailů - Miloš Tretter, 1.Česká barmanská akademie, 2014
1001 receptur cocktailů

Tato oceněná a originální kniha na světovém trhu v oboru barmanství je určena jak profesionálním barmanům, tak i ostatním, jako praktický manuál, který zaujme především formátem, obsahem, jednoduchostí ve vyhledávání jednotlivých receptur a přípravy...

  • Knihabrožovaná vazba
    177 Kč
    Skladem 2 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    85 Kč
    Skladem

Čado, CAD PRESS, 1994
Čado

Přehledná historie čaje a úvod do filosoficko-estetických aspektů čajového obřadu a jeho významu v kontextu japonské kultury a zenového buddhismu. Součástí tohoto spisu je i slavná Kniha o čaji Kakuzo Okakury...

  • Knihabrožovaná vazba
    193 Kč
    Skladem 1 ks

Umění fermentace II. - Katz Ellix Sandor, Grada, 2021
Umění fermentace II.

Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...

  • Knihabrožovaná vazba
    419 Kč
    Skladem 1 ks

Domácí jogurt, tvaroh a sýr - Cosima Bellersen Quirini, Vašut, 2021
Domácí jogurt, tvaroh a sýr

Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom „docela normální“ kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí...

  • Knihabrožovaná vazba
    246 Kč
    Skladem 1 ks

Uzení pro labužníky - Cosima Bellersen Quirini, Grada, 2017
Uzení pro labužníky

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek...

  • Knihabrožovaná vazba
    205 Kč
    Skladem 2 ks

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm, Grada, 2012
Uzení, nakládání a konzervování masa

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit...

  • Knihabrožovaná vazba
    209 Kč
    Skladem 3 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„A já doufám, že jednou na hřišti nebo v reklamní agentuře s panoramatickými okny pochopíš, že odvážný není ten, kdo se pouští do rvačky a neví, jestli vyhraje, nebo prohraje. Odvážný je ten, kdo ví, že by vyhrál, ale nechá to být. “