Využijte poštovné zdarma od 300 Kč s PPL právě teď!
Vybrat knihy
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024

S brožovanou vazbou na téma nápoje kuchařky podle potravin

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Doba čtení
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Léčivé bylinné čaje - Sarah Farr, Edice knihy Omega, 2017
Léčivé bylinné čaje

Stále více lidí dává přednost bylinkám před léky. Bylinné čaje mohou pomoci na celou řadu obtíží - uklidnění nervů, boj proti nachlazení, snížení krevního tlaku, léčbu zánětů, zlepšení funkce ledvin, trávicí problémy...

  • Knihabrožovaná vazba
    429 Kč
    Více než 30 dní

České smoothie - Kuchařka s duší - Kateřina Kuranova, Esence, 2016
České smoothie - Kuchařka s duší

Kniha známé české foodblogerky Kateřiny Kuranovy z blogu Smoothcooking.cz ukazuje, jak si jednoduše připravit smoothie se sezónních, snadno dostupných a lokálních surovin. Recepty jsou rozdělené podle ročních období a nechybí...

  • Knihabrožovaná vazba
    79 Kč
    Do 4 – 6 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    43 Kč
    Skladem

Oxid siřičitý v enologii - Miloš Michlovský, Vinselekt Michlovský, 2012
Oxid siřičitý v enologii

„Oxid siřičitý v enologii“ našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a...

  • Knihabrožovaná vazba
    299 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Výroba vína u malovinařů - Pavel Pavloušek, Grada, 2010
Výroba vína u malovinařů

Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň. Shrnuje nejnovější informace z neustále se vyvíjející vinařské vědy...

  • Knihabrožovaná vazba
    158 Kč
    Skladem 1 ks

Paměti sládka - Rudolf Tille, František Barac, Pointa, 2020
Paměti sládka

Sbírka autentických záznamů z deníku houževnatého světoběžníka, zaníceného sokola a především uznávaného pivovarnického odborníka Rudolfa Tilleho (1892–1998). Člověka, který se v životě nebál riskovat, který vždy neochvějně důvěřoval vlastním...

  • Knihabrožovaná vazba
    268 Kč
    Skladem 1 ks

Zelená pro život - Victoria Boutenko, PLEJADY, 2016
Zelená pro život

Nejprodávanější autorka a expertka na syrovou stravu Victoria Boutenko, neúnavná vědkyně a zastánkyně přírodní výživy, se vrací s nejnovějšími objevy v doplněném vydání knihy Zelená pro život. Autorka ke svým pozoruhodným objevům o léčivé síle zelených...

  • Knihabrožovaná vazba
    195 Kč
    Skladem 1 ks

Škola opilosti, Volvox Globator, 2015
Škola opilosti

Škola opilosti vznikla ve vyhlášeném berlínském baru, kde se několik let za sebou konaly přednášky z dějin pití, výroby destilátů a souvisejících témat....

  • Knihabrožovaná vazba
    200 Kč
    Do 15 – 20 dnů

Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné - Pavel Pavloušek, Grada, 2017
Pěstujeme stolní odrůdy révy vinné

Chystáte se vysadit pár révových keřů na svém pozemku a tápete, jak o ně dál pečovat? Náš přední oborník na pěstování révy vinné pro vás připravil nové vydání praktické příručky, kde najdete všechny podstatné operace...

  • Knihabrožovaná vazba
    166 Kč
    Skladem 2 ks

Lexikon chemického složení vína - Miloš Michlovský, Vinselekt Michlovský, 2014
Lexikon chemického složení vína

Kniha Lexikon chemického složení vína je pomůckou či praktickou příručkou vinaře. Autorem je náš přední vinařský odborník doc. Ing. Miloš Michlovský, CSc. Publikace podává ucelený přehled chemických látek, které dosud byly ve víně nalezeny. Pojednává...

  • Knihabrožovaná vazba
    381 Kč
    Do 2 – 3 dnů

1001 receptur cocktailů - Miloš Tretter, 1.Česká barmanská akademie, 2014
1001 receptur cocktailů

Tato oceněná a originální kniha na světovém trhu v oboru barmanství je určena jak profesionálním barmanům, tak i ostatním, jako praktický manuál, který zaujme především formátem, obsahem, jednoduchostí ve vyhledávání jednotlivých receptur a přípravy...

  • Knihabrožovaná vazba
    179 Kč
    Skladem 2 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    85 Kč
    Skladem
Biodynamické vinohradnictví a vinařství - Pavel Pavloušek, Grada, 2018
Biodynamické vinohradnictví a vinařství

Biodynamické pěstování révy vinné zahrnuje nejen péči o révový keř v souladu s přírodními a kosmickými rytmy, ale je založeno zejména na péči o půdu, která keř vyživuje. Je-li půda zdravá, plná užitečných mikroorganismů...

  • Knihabrožovaná vazba
    166 Kč
    Skladem 3 ks

Super juicing, SUN, 2016
Super juicing

Buďte kreativní a vyzkoušejte juicing, nejnovější trend ve světě diet a detoxikace. V ruce držíte knihu plnou úžasných receptů, které vám pomůžou dostat do těla více ovoce a zeleniny. Juicing je skvělou alternativou ke všem různým...

  • Knihabrožovaná vazba
    85 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Poradce vínomila - Katherine Coleová, Slovart CZ, 2015
Poradce vínomila

Většina lidí má sice víno ráda, vadí jim však složitý proces jeho výběru. Proto se mnozí neustále vracejí ke svým starým osvědčeným značkám. Tím však sami...

  • Knihabrožovaná vazba
    339 Kč
    Do 5 – 8 dnů

Nejlepší vína České republiky 2020/2021 - Michal Šetka, Yacht, 2020
Nejlepší vína České republiky 2020/2021

Sedmé vydání prestižní publikace „Nejlepší vína České republiky – Průvodce 2020–2021“. Vše, co potřebujete vědět o českých a moravských vinařských podoblastech, vínech a vinařích přehlednou a atraktivní formou...

  • Knihabrožovaná vazba
    268 Kč
    Do 4 – 6 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    114 Kč
    Skladem

Rosé - Jan Stávek, Radix, 2013
Rosé

Publikace je přehledně rozdělena do devíti kapitol, ve kterých se autor věnuje jak historii výroby rosé ve světě i u nás, tak podrobně její současnosti. Zavádí čtenáře do...

  • Knihabrožovaná vazba
    162 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Kafíčko a vše, co je sladkého - Magdalena Dobro Rettigová, Knihkupectví a antikvariát Lubomíra a Hany Švehelk, 2015
Kafíčko a vše, co je sladkého

Knížka Kafíčko Magdaleny Dobromily Rettigové poprvé a naposled vyšla v roce 1845. Jak napovídá její podtitul, obsahuje recepty či praktické návody nejen na přípravu kávy, ale i kakaa, čokolády, čaje, punče, různých zákusků, dortů nebo zmrzliny...

  • Knihabrožovaná vazba
    123 Kč
    Skladem 1 ks

Potraviny a nápoje v kostce - Libor Mašek, R PLUS, 2019
Potraviny a nápoje v kostce

Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních...

  • Knihabrožovaná vazba
    131 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Pivní království Belgie - Filip Nerad, Radioservis, 2019
Pivní království Belgie

Belgie se v žádném případě nerovná jen Brusel. Království u Severního moře toho nabízí mnohem víc, a to i pro milovníky chuťových zážitků. Belgie je vyhlášená svojí čokoládou a hranolky s nepřeberným množství omáček. Pro v?

  • Knihabrožovaná vazba
    161 Kč
    Do 4 – 9 dnů

Mléko - přítel nebo nepřítel - Jana Dostálová, Forsapi, 2017
Mléko - přítel nebo nepřítel

Mléko je jednou ze základních potravin lidské výživy, které je pronásledováno řadou mýtů, které vedou u mnoha lidí k omezení konzumace mléka. Odborníci oslovení k sepsání této publikace se věnují složení mléka, jeho nepostra

  • Knihabrožovaná vazba
    116 Kč
    Do 4 – 9 dnů

Čado, CAD PRESS, 1994
Čado

Přehledná historie čaje a úvod do filosoficko-estetických aspektů čajového obřadu a jeho významu v kontextu japonské kultury a zenového buddhismu. Součástí tohoto spisu je i slavná Kniha o čaji Kakuzo Okakury...

  • Knihabrožovaná vazba
    193 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Vybudovali si neúplné a asymetrické přátelství, tvořené dlouhými pauzami a spoustou mlčení, jakýsi prázdný čistý prostor, kam se oba mohli vracet a nadechnout se, když je školní zdi sevřely natolik, že už dál nemohli ignorovat pocit, že se dusí. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano