Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

S brožovanou vazbou kuchařky podle úpravy od nakladatelství Grada

Použité filtry
Zrušit filtry
Nakládáme zeleninu - Claudia Lorenz-Ladener, Grada, 2016
Nakládáme zeleninu

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené...

  • Knihabrožovaná vazba
    270 Kč
    Skladem 1 ks

Raw food jako zážitek - Eva Peršinová, Grada, 2016
Raw food jako zážitek

Chcete se dozvědět, jak nám prospívá živá strava, která se stala fenoménem poslední doby v oblasti zdravé výživy po celém světě? Začínáte s živou stravou, znáte její skvělé zdravotní přínosy a rádi byste zvýšili její celkové množství ve svých...

  • Knihabrožovaná vazba
    250 Kč
    Skladem 1 ks

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm, Grada, 2012
Uzení, nakládání a konzervování masa

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit...

  • Knihabrožovaná vazba
    208 Kč
    Skladem 3 ks

Uzení pro labužníky - Cosima Bellersen Quirini, Grada, 2017
Uzení pro labužníky

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek...

  • Knihabrožovaná vazba
    199 Kč
    Skladem 2 ks

Cukrářské zdobení - Klaudia Puchałka, Grada, 2023
Cukrářské zdobení

Jak z obyčejného dortu, koláče nebo buchty vyčarovat skutečné umělecké dílo? Jak ho ozdobit, aby každý sladký výtvor – i nenápadný muffinek – působil ještě chutněji? Podívejte se, jak úžasně lze dekorovat dorty, koláče, buchty a další dezerty...

  • Knihabrožovaná vazba
    309 Kč
    Skladem 3 ks

Ohňová kuchařka - Jaroslav Kobylinský, Grada, 2014
Ohňová kuchařka

Když jsem poprvé ochutnal jídlo vytvořené v pánvi na ohni, byl jsem uchvácen. Bylo to „fresh“, bylo to „cool“ a bylo to „sexy“, píše v předmluvě autor, kterého vaření na otevřeném ohni fascinuje tak, že se rozhodl předat své labužnické zkušenosti dál...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Grilování - Christoph Brand, Grada, 2017
Grilování

Grilování se stalo nedílnou součástí našeho volného času - doma, na chalupě, u babičky i na dovolené, s přáteli či rodinou - těšíme se na něj vždy. Vyzkoušejte recepty německého odborníka na grilování a gurmána Christopha Branda a jeho přátel na...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kopřiva - Gabriele Leonie Bräutigam, Grada, 2019
Kopřiva

Proč kupovat drahé potravinové doplňky s mnohdy sporným účinkem, když nám sama příroda levně nabízí ty nejúčinnější prostředky? Prostá a "obyčejná" kopřiva je bezesporu jedním z nejefektivnějších. Posiluje imunitní systém, je neocenitelným pomocníkem.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Fondue, raclette & horký kámen - Kolektiv autorů, Grada, 2005
Fondue, raclette & horký kámen
  • Autorský kolektiv

Nové způsoby vaření přímo „na stole“ – fondue, raclette, grilování na horkém kameni – jsou ideální pro příjemné večery s rodinou nebo přáteli u oblíbených jídel.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Saláty, Grada, 2007
Saláty

Jíte rádi zdravě a lehce? Chcete být v dobré kondici a plní energie? Pak není nad saláty z čerstvé zeleniny!...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Grilování, rožnění a uzení - Lea Filipová, Grada, 2006
Grilování, rožnění a uzení

Bezvadný průvodce pro přípravu gastronomického zážitku počínaje vhodným oblečením, prostíráním a konče nápojem na rozloučenou, příručka plná vynikajících receptů, které vám zpříjemní krásné chvíle s přáteli...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Wok, Grada, 2007
Wok

Máte rádi asijskou kuchyni? Aby vaše jídla měla tu správnou chuť, připravujte je na pánvi wok. Můžete v ní uvařit vše, co máte tak rádi - zeleninu, maso, těstoviny, jídla s rýží, dary moře a dokonce i polévky...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

50 pomazánek + 2 recepty na chléb - Tanja Dusyová, Grada, 2007
50 pomazánek + 2 recepty na chléb

Na chleby – pozor – teď! Představte si: Čerstvě upečený voňavý chléb… už jen při tom pomyšlení to znamená: nic než pustit se do toho a vyzkoušet naše krémové pomazánky. Co třeba šunkovou pomazánku, tuňákový krém s kapary, kozí sýr s estragonem a hruškami?

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Grilování - Christina Kempe, Grada, 2007
Grilování

Pozor: Horké lahůdky! Jak nejlépe strávíme vlahé letní večery? Správně: Pozveme přátele, vyrazíme do přírody a rozpálíme gril!...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Tradiční pečivo - Milena Habustová, Jiřina Veselská, Grada, 2004
Tradiční pečivo

Publikace o tradičním lidovém pečení podrobně zachycuje rozmanitost tohoto „řemesla“ v celé jeho šířce...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Grilování masa, ryb, zeleniny - Claudia Daiber, Grada, 2006
Grilování masa, ryb, zeleniny

V této knize naleznete více než 130 v praxi ověřených receptů na přípravu masa, ryb, vegetariánských jídel, příloh i omáček...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Pizza, quiche - slané koláče, Grada, 2005
Pizza, quiche - slané koláče

Pizza Margherita. Pizza čtvero ročních období. Pizza al tonno. Pizza Capricciosa. Calzone. Quiche lorraine. Alsaský koláč... Každý si tu přijde na své. Tato kniha nabízí nejlepší recepty na přípravu klasické pizzy, rafinované quiche a tarte, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Moučníky bez lepku - Ivana Šmatová, Grada, 2015
Moučníky bez lepku

Každý, kdo trpí celiakií nebo intolerancí lepku ví, jak je dieta u tohoto onemocnění omezující. Především při různých oslavách vyvstane otázka, jak upéct moučník či dort, aby byl vzhledný, zdravý, chutný a hlavně bez lepku. Autorka, také maminka dcery...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Udírny a uzení ryb - Egon Binder, Grada, 2011
Udírny a uzení ryb

Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby - Achim Samwald, Grada, 2008
Sušíme ovoce, zeleninu, bylinky a houby

Zdravé obohacení naší stravy – na mlsání, pečení a vaření. Sušením prodloužíte trvanlivost ovoce, zeleniny, bylinek i hub, aniž byste museli použít konzervační prostředky...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Na ty, kteří jsou jiní, číhá nebezpečí za každým rohem.“