Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

S brožovanou vazbou v slovenském jazyku kuchařky známých osobností

Použité filtry
Zrušit filtry
Štyri ročné obdobia - Martin Pyco Rausch, Pyco, 2016
Štyri ročné obdobia 
SK
Martinus.cz
Martinusačka doporučuje 5

Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa...

  • Knihabrožovaná vazba
    386 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    179 Kč
    Skladem

Moje jedlo 2 - Martin Pyco Rausch, Pyco, 2014
Moje jedlo 2 
SK
Martinus.cz
Martinusačka doporučuje 5

Dva roky po úspešnom debute Moje jedlo pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa pestrý jedálniček s ľahkými a zdravými receptami, tentoraz však ponúka ešte tvorivejšiu kuchyňu...

  • Knihabrožovaná vazba
    267 Kč
    Skladem > 5 ks
  • Přečtenávýborný stav
    179 Kč
    Skladem

Vilo Habo varí lepšie ako tvoja mama - Vilo Habo, Príroda, 2016
Vilo Habo varí lepšie ako tvoja mama 
SK

Keď začne Vilo Habo variť, lietajú všade naokolo ruky, nohy, panvice a vtipné výroky. Z každého varenia urobí nezabudnuteľnú šou, ktorú zaklincuje fantastickým jedlom. A aké jedlá varí Vilo Habo najradšej? Predsa tie, ktoré nájdete v jeho vlastnej...

  • Knihabrožovaná vazba
    212 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    123 Kč
    Skladem

Astronomická ročenka 2020 - Peter Zimnikoval, Slovenská ústredná hvezdáreň, 2019
Astronomická ročenka 2020 
SK

Astronomická ročenka patrí k tradičným publikáciám Slovenskej ústrednej hvezdárne. Tentoraz je však vydaná po prvýkrát farebne a na kvalitnejšom papieri. Jej zúžený formát ju však nepripravil o množstvo informácií, ktoré....

  • Knihabrožovaná vazba
    199 Kč
    Do 5 – 6 dnů

15 minút. Kuchár - Fotokniha receptov - Jeffo Minařík, Gabo Kocák, J.A.M.FILM 1999, 2016
15 minút. Kuchár - Fotokniha receptov 
SK

Gabo Kocák pôsobí v európskej gastronómii už 16 rokov.Vypracoval sa z pomocníka v bavorskej reštaurácii na kuchára v reštauráciách ocenených Michelinskými hviezdami...

  • Knihabrožovaná vazba
    466 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    216 Kč
    Skladem

Moje jedlo (kolekcia) - Martin Pyco Rausch, Pyco, 2014
Moje jedlo (kolekcia) 
SK

Martin Pyco Rausch, známy predovšetkým ako moderátor a hudobný dramaturg, patrí k vášnivým kulinárom. Vyštudoval Hotelovú akadémiu a napriek tomu, že jeho profesionálny život sa uberal iným smerom, nikdy variť neprestal. A teraz vydáva knihu plnú..

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Moje jedlo - Martin Pyco Rausch, Pyco, 2012
Moje jedlo 
SK

Martin Pyco Rausch, známy predovšetkým ako moderátor a hudobný dramaturg, patrí k vášnivým kulinárom.


Radosť variť - Marcel Ihnačák, Slovart, 2013
Radosť variť 
SK

Kniha mladého slovenského kuchára Marcela Ihnačáka, bývalého spolupracovníka Jamieho Olivera v jeho reštaurácii Fifteen, známeho aj z relácie Teleráno, je venovaná všetkým, pretože jesť musí každý...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Moje jedlo - Pyco /Kolekcia/ - Martin Pyco Rausch, Pyco
Moje jedlo - Pyco /Kolekcia/ 
SK
Martinus.cz
Martinusačka doporučuje 5

Kolekcia titulov: Moje jedlo, Moje jedlo 2 a Štyri ročné obdobia...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen