Vydej se na cestu knižními světy
a vyhraj kopu knih!
Oflajňák - Václav Toman, Perkman, 2023

Na téma stolování s brožovanou vazbou knihy o etiketě

Použité filtry
Zrušit filtry
Dekorace stolů - Karl-Michael Haake, Profi Press, 2016
Dekorace stolů

Dekorování stolu již není pouze synonymem kytice ve váze. Kniha obsahuje potřebné informace, možnosti tvorby a techniky pro vytvoření dokonalé dekorace...

  • Knihabrožovaná vazba
    836 Kč
    Do 1 – 6 dnů

Nové stolničení v kostce - Zdeňka Hrbková, Ratio, 2018
Nové stolničení v kostce

Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru.

  • Knihabrožovaná vazba
    289 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Ekonomika cestovního ruchu - Jaromír Beránek a kol., Mac Consulting, 2013
Ekonomika cestovního ruchu

Cestovní ruch z pohledu ekonomiky. Učebnice pro obory cestovního ruchu.

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Do 8 – 9 dnů

Společenské chování v kostce - Dobromil Ječný, Ratio
Společenské chování v kostce

Dříve učila citu pro takt, slušnost a vhodnost chování od útlého dětství rodina a tuto její výuku pak přebírala škola. Možná, v dnešní uspěchané době nebylo mladým lidem něco zdůrazněno...

  • Knihabrožovaná vazba
    113 Kč
    Do 6 – 11 dnů

Stolničení v kostce - Miloslava Tuláčková, Karel Štěpánek, Ratio, 2018
Stolničení v kostce

Pro potřeby pracovníků veřejného stravování, studentům i účastníkům rekvalifikačních kurzů autoři předkládají odbornou publikaci, která vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text obsahuje základy společ

  • Knihabrožovaná vazba
    97 Kč
    Skladem 1 ks

Jídlo a proměna - Eve Jackson, Alpha book, 2019
Jídlo a proměna

V současné západní společnosti je jídlo kupodivu stále velkým problémem. Mámeli dostatečné zásoby jídla, nemusíme na ně přece stále myslet, ale můžeme se uvolnit a svoji pozornost můžeme obrátit i někam jinam. Přesto ale vznikají nové obavy a...

  • Knihabrožovaná vazba
    218 Kč
    Do 6 – 11 dnů

Správné chování u stolu - Ute Witt, Grada, 2006
Správné chování u stolu

Víte jaká je sklenka na bílé víno? Jak správně zacházet s ubrouskem? A jak jíst rybu? Tato kniha vám přináší know-how moderní etikety stolování...


Kniha o stolovaní - Miriam Miková a kolektív, 1.slovenská škola spoločenskej etikety, 2015
Kniha o stolovaní 
SK

Naša kniha má za cieľ ozrejmiť čitateľovi pravidlá správania sa počas stolovania v našich zemepisných šírkach, no najmä ukázať, ako si správne prestrieť stôl.Každá krajina, svetadiel sa od seba líšia aj pravidlami pri stolovaní a my vám...

  • Knihabrožovaná vazba
    214 Kč
    Skladem 1 ks

Moderní řízení hotelového provozu - Jaromír Beránek a kol., Mac Consulting, 2013
Moderní řízení hotelového provozu

Přepracované vydání úspěšného titulu, který opakovaně vychází od roku 1996 zachycuje ohromný rozvoj, kterým hotelnictví v České republice prošlo a přináší aktuální novinky důležité pro tento obor...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Řízení hotelového provozu - Jaromír Beránek, Pavel Kotek, Grada, 2007
Řízení hotelového provozu

Komplexním způsobem popisuje kniha provoz hotelu z hlediska hotelového managementu a marketingu. Definuje klíčové oblasti nutné k řízení, a to od zákazníka přes personál, tvorbu cen až ke kontrole kvality, popisuje organizaci, zásobování...

Co by měl vědět správný kuchař - James Peterson, Ikar CZ, 2013
Co by měl vědět správný kuchař

Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů,...


Jak blafovat o etiketě - William Hanson, Edice knihy Omega, 2017
Jak blafovat o etiketě

Lákají vás honosné večírky? Účastnili byste se rádi společenských akcí? Chcete mít perfektní svatbu, nebo pohřeb? Nic není nemožné, jen se musíte naučit blafovat o etiketě, což vám vydláždí cestu do vyšší společenské...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Čo by mal vedieť správny kuchár - James Peterson, Ikar, 2009
Čo by mal vedieť správny kuchár 
SK

V 484 heslách knihy od majstra kuchára, učiteľa a oceneného autora Jamesa Petersona nájdeme všetko, nech ide o šúpanie, krájanie, porciovanie, miešanie, šľahanie či etiketu stolovania v reštaurácii, spolu s 533 farebnými fotografiami pracovných postupov..



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„„Přijdeme pozdě,“ připomněl Colin. - „To nevadí,“ řekla Chloé. „Posuň si zpátky hodinky.““

Pěna dní - Boris Vian, 2011
Pěna dní
Boris Vian