Na téma zelenina s pevnou vazbou kuchařky podle potravin
BioAbecedář je encyklopedie zdravých surovin plná praktických rad pro jejich nakupování a vaření. Hned po 1. vydání v roce 2010 ji média začala nazývat bio-biblí. Mnozí výživoví poradci ji doporučují svým klientům. Kniha je skvělým rádcem pro...
-
Knihapevná vazba618 KčSkladem 2 ks
Listová zelenina obsahuje nepřeberné množství vitaminů a minerálů důležitých pro lidské zdraví. Bohužel je často velmi neoblíbená, případně je konzumována v nedostatečném množství. Victoria Boutenko nabízí velmi chutnou a zdravou formu v podobě...
-
Knihapevná vazba179 KčSkladem 1 ks
Jsou výživné, dají se zařadit do jídelníčku při redukci váhy, rychle je připravíte, jsou levné a přirozeně léčí. Kniha má svou duši, ze které se linou vůně a dobré recepty na 80 léčivých polévek, které do vás doslova...
-
Knihapevná vazba279 KčVíce než 30 dní
Luskoviny jsou všestranně využitelné plodiny. Rozsah jejich pěstovaní se v poslední době významně mění, narůsta jejich role ve struktuře pěstovaných plodin, v péči o půdni úrodnost, ale i ve výživě...
-
Knihapevná vazba519 KčSkladem 1 ks
Velká zahradnická příručka se podrobně věnuje pěstování netradičních druhů, které se dosud často shrnovaly pod pojem „plevel“ nebo je známe jako okrasné rostliny. Vesměs jde však o historií prověřené odrůdy...
Knížka Recepty z babiččiny zahrádky je sestavena z osvědčených receptů s použitím zeleniny, ovoce a bylinek, ideálně vlastních výpěstků, protože ty chutnají nejlépe. Recepty jsou rozděleny podle druhů zeleniny, takže každé období zralosti je možné...
Publikace vychází z dlouholetých zkušeností autora, jehož snahou bylo shrnutí rozptýlených poznatků o česneku do jednoho přehledu. Čtenář se tak seznámí s česnekem jako s kulturní rostlinou a jejími zvláštnostmi, jeho původem...
-
Knihapevná vazba192 KčSkladem 1 ks
Známá herečka Jana Štěpánková se svým manželem režisérem Jaroslavem Dudkem propadli už před mnoha lety kouzlu cuket...
-
Knihapevná vazba209 KčSkladem 1 ks
Tato úžasná kniha vám představí všechny způsoby využití více než 50 druhů zeleniny – od artyčoku až po vodnici. Nezáleží na tom, zda nakupujete zeleninu v supermarketu nebo na trzích od místních prodejců, jistě si pokaždé vybíráte z pestré palety...
Česnek vzbuzuje již od pradávna v lidech silné emoce – jedni jej milují, druzí nenávidí. Navzdory tomuto rozporu si v průběhu věků vybudoval takřka kultovní status, a to nejenom jako kulinářská ingredience, ale i jako přírodní lék, posilovač imunity...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelně patří do zdravé mezinárodní kuchyně. V této rozsáhlé encyklopedické příručce najdete důležité informace o celé řadě nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny: o jejich rozšíření, způsobu pěstování, ...
Podľa jednoduchých návodov si dopestuješ šťavnaté paradajky, ktoré môžeš opiecť a pripraviť z nich chutné vežičky, bucľaté tekvice na výborné koláče, sladučké jahody na neodolateľné snehové pusinky a ďalšie lákavé dobroty...
Užitočné informácie o zmiešaných výsadbách, zvýšených a vysokých záhonoch, o prirýchľovaní fóliou a netkanou textíliou, o ochrane rastlín...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle