Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024

S pevnou vazbou kuchařky známých osobností od nakladatelství Phaidon

Použité filtry
Zrušit filtry
Never Trust a Skinny Italian Chef - Massimo Bottura, Phaidon, 2014
Never Trust a Skinny Italian Chef 
EN

Never Trust a Skinny Italian Chef is a tribute to three-michelin star restaurant, Osteria Francescana and the twenty-five year career of its chef, Massimo Bottura, 'the Jimi Hendrix of Italian chefs'. Osteria Francescana is Italy's most ...

  • Knihapevná vazba
    1 266 Kč
    Do 3 – 6 dnů

Faviken: 4015 Days, Beginning to End - Magnus Nilsson, Phaidon, 2020
Faviken: 4015 Days, Beginning to End 
EN

Witty, candid, and insightful: a chef's ode to his extraordinary restaurant, and a fascinating commentary on food culture. In 2019, Magnus Nilsson closed Fäviken, his one-of-a-kind restaurant in remote Sweden...

  • Knihapevná vazba
    1 255 Kč
    Skladem 1 ks

Slippurinn - Gisli Matt, Phaidon, 2021
Slippurinn 
EN

The debut from rising star chef Gisli Matt of Slippurinn, the international culinary-destination restaurant in Iceland's Westman Islands...

  • Knihapevná vazba
    1 106 Kč
    Více než 30 dní

Ana Ros: Sun and Rain - Ana Ros, Phaidon, 2020
Ana Ros: Sun and Rain 
EN

A personal chef monograph, and the first book, from globally-acclaimed chef Ana Ros of Hisa Franko in Slovenia Set near the Italian border in Slovenia's remote Soca valley, in the foothills of mountains and beside a turquoise river full of trout...

  • Knihapevná vazba
    1 254 Kč
    Skladem 1 ks

monk - Yoshihiro Imai, Phaidon, 2021
monk 
EN

monk is the story of Yoshihiro Imai's 14-seat, seasonally inspired restaurant, set on the cherry blossom-lined Philosopher's Path in Kyoto. Through personal essays, reflections, recipes, and photography, Yoshihiro describes stories...

  • Knihapevná vazba
    987 Kč
    Více než 30 dní

The Family Meal - Ferran Adria, Phaidon, 2021
The Family Meal 
EN

What does Ferran Adrià eat for dinner ― and how did he feed the hard-working staff at his fabled elBulli, the first 'destination restaurant', nestled on the Mediterranean coast north of Barcelona? ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Central - Virgilio Martinez, Phaidon, 2016
Central 
EN

The extraordinary cuisine of Peruvian chef Virgilio Martínez, one of the most admired emerging talents in the culinary world. This exquisite monograph from acclaimed Peruvian chef Virgilio Martínez follows the ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Kdo by miloval dokonalost? Ne, láska vyžaduje starostlivost. A starostlivost potřebuje nacházet na milovaném člověku chyby, touží po zranitelnosti a křehkosti. Láska chce léčit. A léčit dokonalost není třeba. Dokonalé nelze milovat, pouze zbožňovat.“

Oběť Molochovi - Asa Larsson, 2021
Oběť Molochovi
Asa Larsson