Vydej se na cestu knižními světy
a vyhraj kopu knih!
Šach a mat - Ali Hazelwood, YOLi CZ, 2024

S pevnou vazbou na téma zelenina kuchařky dle národní kuchyně

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Edice
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Super jednoduše bez masa - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2022
Super jednoduše bez masa

Nová kuchařka volně navazuje na předchozí titul Super jednoduše, tentokrát ale výhradně s recepty, které neobsahují maso. Je to možná překvapivé, ale chceme nabídnout rozumnou alternativu bezmasých jídel, která budou běžného strávníka saturovat svou...

  • Knihapevná vazba
    424 Kč
    Skladem 4 ks

Jazyk, srdce, mozek, krev - Martin Pecina, Esence, 2023
Jazyk, srdce, mozek, krev

Nenosím rondon s vyšitým jménem, nepoužívám espumu, nerad vážím suroviny a nemám v oblibě exklusivní ingredience, přehnané sebevědomí ani těsné slipy. Věcí, jež mám upřímně rád, je naštěstí mnohem více. A právě těm se věnuje kniha...

  • Knihapevná vazba
    639 Kč
    Skladem 1 ks

Zlatá klasika - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2023
Zlatá klasika

Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně. Jde stále z většiny o to nejlepší z české klasiky, ale také jsem zahrnul klasické recepty, které...

  • Knihapevná vazba
    439 Kč
    Skladem > 5 ks

Chuť - Yotam Ottolenghi, Ixta Belfrage, Slovart, 2021
Chuť
Martinus.cz
Martinusák doporučuje 5

V knize vás čekají zcela nové, výjimečně chutné recepty od Yotama Ottolenghiho a Ixty Belfrageové na večeře ve všední dny, ohromující, ale snadno připravitelné pokrmy pro hosty i bombastická jídla pro uvolněné vaření...

  • Knihapevná vazba
    537 Kč
    Skladem 2 ks

Jeruzalém - Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi, Slovart CZ, 2021
Jeruzalém

Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali. Yotam žil v židovské čtvrti na západě tohoto starobylého města, Sami v jeho arabské čtvrti na východě. Setkali se v Londýně...

  • Knihapevná vazba
    537 Kč
    Skladem 1 ks

Naše - Kateřina Kuranova, Esence, 2022
 
Naše - Kateřina Kuranova, Esence, 2021
Naše

Chvíle, kdy si spolu sednete ke stolu, naservírujete všem jejich oblíbená jídla, povídáte si a čas příjemně plyne... to jsou neopakovatelné okamžiky, na které rodina i přátelé rádi vzpomínají. Foodblogerka, máma a nadšená hostitelka...

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Skladem 1 ks

Vaříme nebesky - Veronika Beskydiarová, Sevruga, 2022
Vaříme nebesky

Kdo máte chuť nabrat novou svěží nálož inspirace od mladé našlápnuté ženy a dozvědět se i trošku víc o ní samé, neváhejte ani minutu! Tato knížka stojí za to a bude vás po čertech bavit!...

  • Knihapevná vazba
    501 Kč
    Skladem 1 ks

Chuť Vietnamu - Uyen Luu, Slovart CZ, 2023
Chuť Vietnamu

Když začnete vařit podle této vietnamské kuchařky, zjistíte, že potřebujete jen hrstku surovin a pak se budete snažit vyvážit sladkou, kyselou, slanou, hořkou, ostrou a umami chuť. Mnoho receptů je pro každodenní vaření...

  • Knihapevná vazba
    411 Kč
    Skladem 1 ks

Provence. Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda, Marie-Pierre Moine, Slovart CZ, 2021
Provence. Škola provensálské kuchyně

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně...

  • Knihapevná vazba
    487 Kč
    Do 5 – 8 dnů

Herbář 2 - Kateřina Winterová, Edice ČT, 2021
Herbář 2

„Původní odrůdy, láskyplná péče, naslouchání přírodě a skvělé recepty, ve kterých všechny plodiny spotřebujeme. To je Herbář ze zahrady přímo na talíř. Už podruhé!“ Takto popisuje autorka pokračování své úspěšné knihy...

  • Knihapevná vazba
    499 Kč
    Do 3 – 5 dnů
Na grilu - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2021
Na grilu

Vařit na grilu, to je pro mě symbol volnosti, svěžesti a setkávání s těmi, které mám rád. Hádám, že v tom nejsem sám, grilování milujeme všichni a není také divu, být venku je prostě fajn...

  • Knihapevná vazba
    537 Kč
    Skladem > 5 ks

Vaření pod širým nebem - Zoltán Liptai, Foni book, 2021
Vaření pod širým nebem

Z přípravy jídel venku se stává čím dál tím častěji módní záležitost. Je to sice časově dosti náročné, ovšem v kotlíku, na grilu či na grilovací pánvi lze připravit velmi chutná jídla. Na otevřeném ohni můžeme připravit vepřové, hovězí, drůbeží nebo...

  • Knihapevná vazba
    205 Kč
    Do 6 – 7 dnů

Pravá vietnamská kuchyně - Uyen Luu, Slovart CZ, 2014
Pravá vietnamská kuchyně

Autorka sice už léta bydlí v Londýně, kde provozuje populární bytovou restauraci, vede kurzy vietnamského vaření, na kterých učí lidi z celé Evropy, a patří...

  • Přečtenávýborný stav
    399 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    447 Kč
    Do 5 – 8 dnů

Gennaro’s Verdure - Gennaro Contaldo, Pavilion, 2024
Gennaro’s Verdure 
EN

In Gennaro’s Verdure, Gennaro transforms humble vegetables from side dish material into the hero of the plate, using punchy flavours from staple ingredients in his unique and much loved Italian style...

  • Knihapevná vazba
    707 Kč
    Skladem 2 ks

Flavour - Yotam Ottolenghi, Ixta Belfrage, Ebury, 2020
Flavour 
EN
Martinus.cz
Martinusák doporučuje 5

Flavour-forward, vegetable-based recipes are at the heart of Yotam Ottolenghi’s food. In this stunning new cookbook Yotam and co-writer Ixta Belfrage break down the three factors that create flavour and offer innovative vegetable dishes that deliver ...

  • Knihapevná vazba
    819 Kč
    Více než 30 dní

Zelenina, Vašut, 2007
Zelenina

Uvařit rychle a jednoduše opravdu dobré jídlo – to by člověk musel umět kouzlit! Žádný problém. Tato kniha vás to naučí...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Vaříme ve woku - Zelenina, Svojtka&Co., 2009
Vaříme ve woku - Zelenina

V knize Vaříme ve woku - Zelenina najdete skvělé recepty na přípravu zeleninových pokrmů za pomoci pánve wok. Příprava zeleniny na pánvi wok splňuje základní požadavky asijské kuchyně – jednoduchost a svěžest...


Jerusalem - Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi, Ebury, 2012
Jerusalem 
EN

Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are the men behind the bestselling Ottolenghi: The Cookbook. Their chain of restaurants is famous for its innovative flavours, stylish design and superb cooking. At the heart of Yotam and Sami's food is ...

  • Knihapevná vazba
    928 Kč
    Více než 30 dní

Veggiestan - Sally Butcher, Pavilion, 2011
Veggiestan 
EN

VEGGIESTAN or 'land of the vegetables'. There is of course no such word, and no such country. But in this upbeat guide to Middle Eastern vegetarian cookery Sally Butcher proves that the region more than merits the term, and that its constituent...

  • Knihapevná vazba
    813 Kč
    Skladem 1 ks

The Great British Vegetable Cookbook - Sybil Kapoor, National Trus, 2013
The Great British Vegetable Cookbook 
EN

An exciting and beautiful new vegetable book by well-known food writer Sybil Kapoor. The 154 recipes are simple and modern and the book is divided into the four seasons so that readers are encouraged to cook vegetables when they are ...

  • Knihapevná vazba
    979 Kč
    Více než 30 dní


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Zhluboka jsem se nadechla a naslouchala známému, chlubivému hlasu svého srdce. Já jsem, já jsem, já jsem.“

Pod skleněným zvonem - Sylvia Plath, 2018
Pod skleněným zvonem
Sylvia Plath