Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024

S pevnou vazbou žlutá kuchařky dle národní kuchyně

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Umění francouzské kuchyně - Julia Child, Louisette Bertholl, Simone Beck, Jota, 2014
Umění francouzské kuchyně

Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už napadlo, jaké by to bylo, kdybyste si připravili nějakou skutečnou francouzskou specialitu podle zaručeně pravého francouzského receptu...

  • Knihapevná vazba
    470 Kč
    Skladem 1 ks

Jeruzalém - Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi, Slovart CZ, 2021
Jeruzalém

Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali. Yotam žil v židovské čtvrti na západě tohoto starobylého města, Sami v jeho arabské čtvrti na východě. Setkali se v Londýně...

  • Knihapevná vazba
    407 Kč
    Skladem 1 ks

Tajnosti francouzského pekaře - Peter Mayle, Gérard Auzet, Argo, 2015
Tajnosti francouzského pekaře

V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečen...

  • Knihapevná vazba
    163 Kč
    Skladem 1 ks

Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Jana Vaňková, Prakul Production, 2021
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale

Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů...

  • Knihapevná vazba
    305 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Jihočeská kuchařka ze mlejna - Martin Pavel, START - Jindřich Brožek, 2002
Jihočeská kuchařka ze mlejna

Tradiční i dávno zapomenuté recepty z jihočeské kuchyně doplněné zajímavostmi o mlynářském řemesle.

  • Knihapevná vazba
    198 Kč
    Více než 30 dní

Vegan JapanEasy - Tim Anderson, Hardie Grant, 2020
Vegan JapanEasy 
EN

Believe it or not, Japanese cuisine in general is actually quite vegan-friendly, and many dishes can be made vegan with just a simple substitution or two...

  • Knihapevná vazba
    604 Kč
    Skladem 1 ks

Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně (anglicky) - Viktor Faktor, Práh, 2010
Traditional Czech Cuisine / Tradiční česká kuchyně (anglicky) 
EN

Use this book full of recipes to prepare a wide range of typically Czech dishes whose origins stretch far back into the past, yet have remained so popular that they are regularly consumed even today...

  • Knihapevná vazba
    278 Kč
    Do 13 – 18 dnů

Česká kuchařka - Veronika Motalová, Rubico, 2013
Česká kuchařka

Kuchařka přináší osvědčené recepty české klasické kuchyně. Kuchařka je ideální jak pro začínající hospodyňky, tak pro zkušené kulináře. Všechny recepty vycházejí z běžně dostupných surovin, jsou nenáročné na zhotovení. Obsah je koncipován do 6 základních

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Francouzky netloustnou: Kuchařka - Mireille Guiliano, Ikar CZ, 2011
Francouzky netloustnou: Kuchařka

Autorka bestselleru Francouzky netloustnou sestavila na přání čtenářek zajímavou a inspirující kuchařskou knihu. Rozdělila recepty do oddílů snídaně, oběd, večeře a tedy jinými slovy – ať nabízí polévky nebo saláty, ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Špagety s vtipem a fantazií, Rebo, 2010
Špagety s vtipem a fantazií

Kuchařku Špagety díky nápaditým deskám v knihovně nikdo nepřehlédne. Uvnitř se skrývá více než 130 různých receptů na špagetové pokrmy. Vybírat lze z rozmanitých variací: těstoviny s bylinkami, zeleninou, vejci, sýrem, smetanou, mořskými plody či s...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Momofuku - David Chang, Peter Meehan, Clarkson Potter, 2009
Momofuku 
EN

With 200,000+ copies in print, this New York Times bestseller sharesthe story and the recipes behind the chef and cuisine that changed the modern-day culinary landscape.Never before has there been a phenomenon like Momofuku...

  • Knihapevná vazba
    790 Kč
    Více než 30 dní

Indiánská kuchařka - Roman Tadič, Dauphin, 2016
Indiánská kuchařka

Všem českým indiánům recepty na bizoní pečeni stejně jako na tortilly, fazole, saláty a ostré omáčky na sto způsobů, ale i chalupas, zuňijskou kaši a „chléb“ nebo krocana nadívaného piniovými oříšky a čokoládou.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně - Jana Frolíková a kolektiv, Vašut, 2001
2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně

Množství receptů, používané dnes na celém světa, je nepředstavitelné. Tato knihy čerpá především z tradic české kuchyně. Výběr receptů byl podřízen především požadavku dostupnosti všech surovin.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Czechoslovak Cookbook - Joza Brizova, Folio, 1993
Czechoslovak Cookbook 
EN

From the Crown Classic Cookbook series—which features a collection of the world's best-loved international cookbooks, specially adapted for use in American kitchens...

  • Knihapevná vazba
    274 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Tak vaří VIET NAM - Phuong Lan Tran, Nam Vu Hoai, Tomáš Procházka, Mladá fronta, 2021
Tak vaří VIET NAM

Vietnamská kuchyně patří k nejzdravějším na světě a v našich končinách získává stále větší popularitu. Dva mladí vietnamští autoři z České republiky proto sestavili výběr jejich tradičních jídel, jež už dlouho propagují svými videy na Non La Channel a...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Česká kuchyně za dob nedostatku - Čeněk Zíbrt, Dauphin, 2012
Česká kuchyně za dob nedostatku

Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Italská kuchyně, Rebo, 2007
Italská kuchyně

Na italské kuchyni není nic složitého, stačí mít ty správné ingredience – olivový olej, hrubou mořskou sůl, černý pepř, bazalku, rozmarýn a parmazán. S těmito surovinami a trochou italské inspirace dokážete v kuchyni zázraky...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Momofuku - David Chang, BETA - Dobrovský, 2019
Momofuku

Momofuku představuje na poli kuchařek ojedinělý koncept, neboť se v ní prolínají skvělé recepty a osobní příběh jejich tvůrce – šéfkuchaře Davida Changa. Kniha obsahuje na 150 receptů, které kombinují prvky asijské kuchyně s...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Řecká kuchyně Marthy Elefteriadu, Ikar CZ, 2004
Řecká kuchyně Marthy Elefteriadu

Řecká strava, vycházející z bohaté historické tradice a obsahující hojně ovoce, zeleniny, jehněčího a ryb, je prototypem současné zdravé výživy...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Tradiční krétská kuchařka - Irini Milolidakis, XYZ, 2012
Tradiční krétská kuchařka

Krétská kuchyně ztělesňuje esenci středomořské stravy. Odpradávna byla považována za ideál stravování napomáhající dlouhému životu a dobrému zdraví Kréťanů....

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Proti některým částem svého já zůstáváme bezmocní. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano