S pevnou vazbou žlutá kuchařky dle národní kuchyně
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
30 produktů
Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už napadlo, jaké by to bylo, kdybyste si připravili nějakou skutečnou francouzskou specialitu podle zaručeně pravého francouzského receptu...
-
Knihapevná vazba470 KčSkladem 1 ks
Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali. Yotam žil v židovské čtvrti na západě tohoto starobylého města, Sami v jeho arabské čtvrti na východě. Setkali se v Londýně...
-
Knihapevná vazba407 KčSkladem 1 ks
V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečen...
-
Knihapevná vazba163 KčSkladem 1 ks
Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů...
-
Knihapevná vazba305 KčDo 3 – 5 dnů
Tradiční i dávno zapomenuté recepty z jihočeské kuchyně doplněné zajímavostmi o mlynářském řemesle.
-
Knihapevná vazba198 KčVíce než 30 dní
Believe it or not, Japanese cuisine in general is actually quite vegan-friendly, and many dishes can be made vegan with just a simple substitution or two...
-
Knihapevná vazba604 KčSkladem 1 ks
Use this book full of recipes to prepare a wide range of typically Czech dishes whose origins stretch far back into the past, yet have remained so popular that they are regularly consumed even today...
-
Knihapevná vazba278 KčDo 13 – 18 dnů
Kuchařka přináší osvědčené recepty české klasické kuchyně. Kuchařka je ideální jak pro začínající hospodyňky, tak pro zkušené kulináře. Všechny recepty vycházejí z běžně dostupných surovin, jsou nenáročné na zhotovení. Obsah je koncipován do 6 základních
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Autorka bestselleru Francouzky netloustnou sestavila na přání čtenářek zajímavou a inspirující kuchařskou knihu. Rozdělila recepty do oddílů snídaně, oběd, večeře a tedy jinými slovy – ať nabízí polévky nebo saláty, ...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Kuchařku Špagety díky nápaditým deskám v knihovně nikdo nepřehlédne. Uvnitř se skrývá více než 130 různých receptů na špagetové pokrmy. Vybírat lze z rozmanitých variací: těstoviny s bylinkami, zeleninou, vejci, sýrem, smetanou, mořskými plody či s...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
With 200,000+ copies in print, this New York Times bestseller sharesthe story and the recipes behind the chef and cuisine that changed the modern-day culinary landscape.Never before has there been a phenomenon like Momofuku...
-
Knihapevná vazba790 KčVíce než 30 dní
Všem českým indiánům recepty na bizoní pečeni stejně jako na tortilly, fazole, saláty a ostré omáčky na sto způsobů, ale i chalupas, zuňijskou kaši a „chléb“ nebo krocana nadívaného piniovými oříšky a čokoládou.
-
Knihapevná vazbaVyprodané
- Jana Frolíková
- kolektiv
Množství receptů, používané dnes na celém světa, je nepředstavitelné. Tato knihy čerpá především z tradic české kuchyně. Výběr receptů byl podřízen především požadavku dostupnosti všech surovin.
-
Knihapevná vazbaVyprodané
From the Crown Classic Cookbook series—which features a collection of the world's best-loved international cookbooks, specially adapted for use in American kitchens...
-
Knihapevná vazba274 KčDo 3 – 5 dnů
Vietnamská kuchyně patří k nejzdravějším na světě a v našich končinách získává stále větší popularitu. Dva mladí vietnamští autoři z České republiky proto sestavili výběr jejich tradičních jídel, jež už dlouho propagují svými videy na Non La Channel a...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni nouze aneb kterak lze z lišejníků, bukvic, hlemýžďů a žab vyžíti. V době trvající krize recepty stále aktuální. Potěší však i zbohatlické gurmány u moderních sporáků...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Na italské kuchyni není nic složitého, stačí mít ty správné ingredience – olivový olej, hrubou mořskou sůl, černý pepř, bazalku, rozmarýn a parmazán. S těmito surovinami a trochou italské inspirace dokážete v kuchyni zázraky...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Řecká strava, vycházející z bohaté historické tradice a obsahující hojně ovoce, zeleniny, jehněčího a ryb, je prototypem současné zdravé výživy...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Krétská kuchyně ztělesňuje esenci středomořské stravy. Odpradávna byla považována za ideál stravování napomáhající dlouhému životu a dobrému zdraví Kréťanů....
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle