S pevnou vazbou na téma sýry kuchařky
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
36 produktů
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně...
-
Knihapevná vazba338 KčSkladem 2 ks
Kniha nabízí téměř 120 receptů, návodů a milých životních rad pro každodenní život i slavnostní okamžiky...
Poskytne vám nápady ze surovin, kterými plníte nákupní košíky týden co týden a pak z nich dokola vaříte pár receptů. Jamie vás ale vyzbrojí novými oblíbenci, co dobře fungují! Seznamy surovin na jídla od jedné po šest osob jsou krátké. Najdete tu pokrmy..
Kdo máte chuť nabrat novou svěží nálož inspirace od mladé našlápnuté ženy a dozvědět se i trošku víc o ní samé, neváhejte ani minutu! Tato knížka stojí za to a bude vás po čertech bavit!...
-
Knihapevná vazba503 KčSkladem 1 ks
Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů...
Chcete svoje děti vést ke zdravému životnímu stylu? Naučit je jíst plnohodnotně, správně a dostatečně? Servírovat jim jídla, nad kterými nebudou ohrnovat nos a u kterých poprosí o nášup? Předejít u nich nespočtu zdravotních komplikací a neduhů...
V této knize naleznete také recepty na snídaně, polévky, chuťovky, pomazánky, dietní pokrmy, jídla jako od babičky nebo naložené dobroty, to vše krásně provoněno tolik oblíbenými tvarůžky... Zjistíte také, jak krásně se sýrem
-
Knihapevná vazba312 KčDo 10 – 15 dnů
Jak se sýry vyrábějí a proč se různé druhy tolik liší. Jak vybrat sýr v nejlepším možném stavu a co dělat, aby takový až do konzumace zůstal. Čím a jak sýr krájet a jakým způsobem využít kousky, které vám zůstanou...
Nechte se vtáhnout do kulinářského světa Marcela Ihnačáka a oslavte den skvělým jídlem. Hostinu můžete mít každý den, nejen při speciální příležitosti. Stačí málo – kvalitní suroviny, nápadité kombinace chutí a...
-
Knihapevná vazba339 KčSkladem 1 ks
Italské sýry jsou jednou z věcí, které proslavily Itálii. Jejich tajemství odhalíte na stránkách této knihy, která odkrývá jejich výrobu, historii i sto nejdůležitějších a nejslavnějších sýrů. Naučí vás vhodné kombinace s víny i s jinými potravinami a..
Kuchařka Jíme zdravě za pár korun šetří vaši peněženku, ne chuťové pohárky. Levné, vynikající a snadné. Přesně takové jsou recepty v této úsporné kuchařce. Představujeme kuchařku, díky níž si připravíte jídla, která...
7 Ways to reinvent your favourite ingredients with more than 120 new, exciting and tasty recipes. Jamie's looked at the top ingredients we buy week in, week out. We're talking about those meal staples we pick up without thinking ...
-
Knihapevná vazba608 KčSkladem 3 ks
Opravdu dobře naložená kniha, aneb první kuchařka nakládaných hermelínů je tady! Pamatujete si, kdy jste poprvé ochutnali nakládaný hermelín? A zkusili jste ho...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Nothing beats a plate of cheese and bread and a glass of wine. In this approachable book, cheese and wine expert and award-winning author Fiona Beckett guides you through the types, uses and versatility of cheese...
„Hostina bez sýru je jako kráska bez jednoho oka“ praví motto kuchařky , která vás chce tohoto omylu vyvarovat a nabízí vám návody na následující druhy jídel: polévky a sýr, předkrmy a sýr, ryby a sýr, drůbež a sýr, maso a sýr, dezerty a...
An indispensable handbook for both novice cheeselovers and mature connoisseurs alike, The Sheridans' Guide to Cheese is a complete guide to the cheeses of the world, featuring tasting notes, wine- and flavour-pairings and delicious recipes...
-
Knihapevná vazba444 KčSkladem 1 ks
Kuchařka obsahující přes 100 receptů, v nichž základní surovinou je jeden z pokladů české kuchyně - olomoucký tvarůžek, nazývaný v Čechách tvarůžek...
V antice byl sýr nazýván "darem bohů" - labužníci ve starém Římě připravovali ve zvláštních sýrových kuchyních nebo dokonce udírenských dílnách až tucet druhů sýra všech tvrdostí a tvarů, a to i z oslího nebo koňského mléka...
Cheese, unlike other foods or culinary ingredients, is not a recently "fashionable" product. Its roots go back to ancient times...
-
Knihapevná vazba550 KčSkladem 2 ks
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle