Knihy o přírodních vědách a technice od nakladatelství Key publishing
Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem....
-
Knihabrožovaná vazba624 KčDo 16 – 21 dnů
Experimentální ranivá balistika vznikla jako nedílná součást teoretické ranivé balistiky a postupně se stala relativně samostatným vědním oborem. Největšího...
-
Knihabrožovaná vazba296 KčDo 16 – 21 dnů
Významný rozvoj letectví v poslední době přinesl zvýšený zájem o létání s vrtulníky. Pro studium teoretických znalostí pilota vrtulníku lze využít příslušné předpisy, případně učebnice, které na českém trhu již existují...
-
Knihapevná vazba677 KčSkladem 2 ks
Publikace Bezpečnost, hrozby a rizika v 21. století je součástí oboru, který se neustále rozvíjí. Kniha má dvě samostatné části, první je politologická (PETR ROŽNÁK) a druhá odborně zbraňová (LUDVÍK JUŘÍČEK). Po roce 1989 se mnozí domnívali, že nastal..
-
511 KčSkladem 2 ks
Publikace přehledně shrnuje dějiny rodu Baťů, z nichž nejznámější byli průmyslníci Tomáš (1876 - 1932) a Jan Antonín (1898 - 1965), a dále stručně naznačuje historický vývoj Baťova koncernu do současnosti s přihlédnutím k rozděl
-
Knihabrožovaná vazba313 KčDo 16 – 21 dnů
Kniha Úvod do algebry je pojata spíše jako přehledný a srozumitelným způsobem zpracovaný úvod do teorie algebraických struktur než jako podrobná monografie. Autoři...
-
Knihabrožovaná vazba294 KčDo 1 – 6 dnů
Tato publikace pokrývá látku přednášenou obvykle v prvním semestru základního kurzu matematiky na vysokých školách. Předpokladem pro porozumění probíraných témat je znalost středoškolské matematiky...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Jana Dostálová
- Pavel Kadlec
- kolektiv
Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle