Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Účel knihy
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Nakladatel
Další možnosti
Edice
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Le vin c´est pas sorcier - Ophélie Neiman, Yannis Varoutsikos (ilustrátor), Slovart CZ, 2024
Le vin c´est pas sorcier

Sekce o párování jídla a vína obohacena o velmi praktický návod, jak najít ideální víno podle pokrmu. Doplnění kapitoly o přírodních vínech Rozvoj sekce o zahraničních vínech. Další rady, jak si postavit sklep...

  • Knihapevná vazba
    389 Kč
    Připravujeme

Cucina Vegetariana (český jazyk) - Cettina Vicenzino, Slovart CZ, 2024
Cucina Vegetariana (český jazyk)

Cettina Vicenzino vás prostřednictvím více než 70 receptů zve na objevitelskou vegetariánskou cestu různými regiony své italské vlasti. Křehké artyčoky se podávají na těstovinách fregola vonících po citronu, zářivě fialová čekanka radicchio obohacuje...

  • 392 Kč
    Připravujeme,
    vychází 27. 5. 2024

Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu - Vladimíra Havlová, Alexandra Jirkovská, Kateřina Urbanová (ilustrátor), Vyšehrad, 2024
Novinka
Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu

V předmluvě prof. Jirkovské se dozvíte, co se v oblasti nutričních doporučení pro prevenci aterosklerózy a srdečně-cévních onemocnění v posledních letech změnilo a proč se na nízkocholesterolovou dietu dnes díváme poněkud jinak...

  • Knihabrožovaná vazba
    212 Kč
    Připravujeme,
    vychází 3. 6. 2024

Pochoutky z horské chaloupky - Patrik Rozehnal, Radioservis, 2024
Novinka
Pochoutky z horské chaloupky

Kuchařka Pochoutky z horské chaloupky je volným pokračováním knižního hitu Pochoutky z chaloupky. Najdete v ní sto původních chalupářských receptů na vynikající domácí jídla. Těšit se můžete na pochoutky v podobě pomazánek a salátů, slaných...

  • Knihapevná vazba
    220 Kč
    Připravujeme,
    vychází 31. 5. 2024

Jeden hrnec – Žádné zbytky - Susann Kreihe, Esence, 2024
Novinka
Jeden hrnec – Žádné zbytky
  • Knihapevná vazba
    Připravujeme,
    vychází 1. 7. 2024

Evoluce českého jídla - Christian Szabo, Argo, 2024
Novinka
Evoluce českého jídla

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak...

  • Připravujeme,
    vychází 30. 6. 2024

Zázrak jménem hořčík - Carolyn Dean, Jota, 2024
Novinka
Zázrak jménem hořčík

Aktualizované a přepracované vydání, rozsah 2x takový jako původní vydání. Úžasný průvodce světem magnesia, aktualizovaný a doplněný o nejnovější poznatky vědeckého výzkumu vám umožní pochopit, jak nesmírně důležitou roli hořčík hraje ve vašem těle...

  • Knihabrožovaná vazba
    Připravujeme,
    vychází 19. 6. 2024

Základní recepty pro horkovzdušnou fritézu - Valentina Harris, Esence, 2024
Základní recepty pro horkovzdušnou fritézu
  • Knihapevná vazba
    Připravujeme,
    vychází 13. 9. 2024

Pravda o cukru: rady, tipy, recepty - Jessie Inchauspé, Jota, 2024
Novinka
Pravda o cukru: rady, tipy, recepty
Martinus.cz
Martinusačka doporučuje 5

Pokračování bestselleru Pravda o cukru. Čtyřtýdenní plán, jak snížit chuť na sladké, získat zpět energii a cítit se úžasně. Obsahuje 100 jednoduchých receptů, které vám pomůžou udržet krevní cukr pod kontrolou....

  • Knihapevná vazba
    506 Kč
    Připravujeme,
    vychází 22. 5. 2024

Italian/American - Gianluca Conte, Dorling Kindersley, 2024
Italian/American 
EN

Learn to make delectable authentic Italian and Italian-American dishes in the debut cookbook from social media sensation, QCP...

  • Knihapevná vazba
    750 Kč
    Připravujeme,
    vychází za pět dní
Mindful Eating - Rujuta Diwekar, Dorling Kindersley, 2024
Mindful Eating 
EN
  • Knihapevná vazba
    641 Kč
    Připravujeme,
    vychází 5. 9. 2024

Ultrazpracovaní lidé - Chris van Tulleken, Jan Melvil publishing, 2024
Ultrazpracovaní lidé

Jste to, co jíte. Ale víte, co to skutečně je? V dnešním světě jsme totiž často zahlceni potravinami, které jsou více produktem potravinářského průmyslu než skutečným jídlem. Co nás ale nutí je konzumovat, ačkoliv mnohdy víme, že vznikají spíše...

  • Připravujeme,
    vychází 25. 6. 2024

The Authentic Ukrainian Kitchen - Yevhen Klopotenko, Robinson, 2024
The Authentic Ukrainian Kitchen 
EN

Celebrate Ukraine's independent spirit in this cookbook sharing the nation's unique traditions and culture in 100 recipes crafted by Ukraine's most prominent chef...

  • Knihapevná vazba
    839 Kč
    Připravujeme,
    vychází 14. 5. 2024

Korean Made Easy - Seji Hong, Kyle Books, 2024
Korean Made Easy 
EN

An easy guide to Korean cooking, by mix and matching seven essential ingredients, along with some easy-to-find additions...

  • Knihapevná vazba
    715 Kč
    Připravujeme,
    vychází 6. 6. 2024

Sprout & Co Saladology - Theo Kirwan, Mitchell Beazley, 2024
Sprout & Co Saladology 
EN

More than 100 flavour-packed recipes from exciting Dublin-based food brand Sprout & Co...

  • Knihapevná vazba
    715 Kč
    Připravujeme,
    vychází 9. 5. 2024

The Pasta Queen: The Art of Italian Cooking - Nadia Caterina Munno, Gallery Books, 2024
The Pasta Queen: The Art of Italian Cooking 
EN

Go beyond the first course of pasta with this brand-new cookbook from The Pasta Queen herself. From aperitivi to awaken your appetite to desserts that end meals on a sweet noteand all the courses in betweenNadia will help you create an Italian dinner...

  • Knihapevná vazba
    Připravujeme,
    vychází 12. 11. 2024

Sea of Thieves: The Cookbook - Kayce Baker, Titan Books, 2024
Sea of Thieves: The Cookbook 
EN

A pop-culture cookbook featuring food and drinks inspired by the best-selling multiplayer pirate video game, Sea of Thieves. Bursting with delicious fish, meat, vegetarian and vegan dishes that are sure to inspire seafaring chefs...

  • Knihapevná vazba
    677 Kč
    Připravujeme,
    vychází 7. 5. 2024

Cucina Vegetariana - Cettina Vicenzino, Slovart, 2024
Cucina Vegetariana 
SK

Autorka Cettina Vicenzino vás prostredníctvom vyše 70 receptov pozýva na vegetariánsku poznávaciu cestu svojou talianskou domovinou. Krehké artičoky naaranžuje na citrónom nadýchanú fregolu, žiarivým fialkastým radicchiom obohatí chuť...

  • Knihapevná vazba
    603 Kč
    Připravujeme,
    vychází 6. 5. 2024

How to Eat 30 Plants a Week - Hugh Fearnley-Whittingstall, Bloomsbury, 2024
How to Eat 30 Plants a Week 
EN

30 plants may sound a lot, but in Hugh's expert hands it feels like an easy win, for the delicious meals as much as the incredible health benefits. Central to these is great gut health, and a foreword by gut-health guru Tim Spector...

  • Knihapevná vazba
    674 Kč
    Připravujeme,
    vychází 9. 5. 2024

Ottolenghi Comfort - Ottolenghi Yotam, Helen Goh, Ebury, 2024
Ottolenghi Comfort 
EN

Ottolenghi’s first brand-new major cookbook since the era-defining Ottolenghi SIMPLE and Ottolenghi FLAVOUR. With over 100 evocative, irresistible recipes alongside stories of childhood and home...

  • Knihapevná vazba
    962 Kč
    Připravujeme,
    vychází 5. 9. 2024


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„V tajemstvích je síla. A ta síla slábne, když se o ně někdo rozdělí, takže je nejlepší, když se tajemství udržují, a udržují se pořádně. Když se o tajemství podělíš, o opravdová tajemství, o ta důležitá, dokonce jen s jedním jediným člověkem, změní je to. Když si je napíšeš, je to ještě horší, protože se nedá odhadnout, kolik lidí je uvidí na papíře, ať jsi s tím sebeopatrnější. Takže když už máš tajemství, je opravdu nejlepší je udržovat, jak pro jejich vlastní dobro, tak pro tvoje.“

Noční cirkus - Erin Morgenstern, 2020
Noční cirkus
Erin Morgenstern