Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Ve francouzském jazyku kuchařky

Použité filtry
Zrušit filtry
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky - Petr Stupka, Jan Eliášek, MCU, 2016
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky 
FR

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Ván

  • Knihabrožovaná vazba
    102 Kč
    Do 3 – 5 dnů

La Cuisine Tchéque - Česká kuchyně (francouzsky) - Lea Filipová, Slovart, 2013
La Cuisine Tchéque - Česká kuchyně (francouzsky) 
FR

Česká kuchařka ve francouzštině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel.

  • Knihapevná vazba
    94 Kč
    Do 3 – 5 dnů

La Cuisine pragoise ancienne - Viktor Faktor, Miroslav Huptych (ilustrácie), Práh, 2018
La Cuisine pragoise ancienne 
FR

Gâteau au millet, soupe cotonneuse, soupe aux abattis et aux boulettes, kreplach ou pain perdu a la pragoise? Produits fins de chez Lippert et recette de l’hôtelier Šroubek? A quoi ressemble la...

  • Knihapevná vazba
    218 Kč
    Do 4 – 9 dnů

La cuisine tcheque - Magdalena Wagnerová, Petr Sýkora, Plot, 2016
La cuisine tcheque 
FR

Les meilleures recettes de la cuisine tcheque traditionnelle. Les Tcheques ont toujours aimé manger et faire bonne chere. Les femmes tcheques sont reconnues comme d’excellentes cuisinieres sans doute aussi parce que leur...

  • Knihapevná vazba
    214 Kč
    Do 3 – 5 dnů

La cuisine tcheque - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
La cuisine tcheque 
FR

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná...

  • Knihapevná vazba
    340 Kč
    Do 4 – 9 dnů

My Kitchen Alphabet - Christophe Hardiquest, Stichting Kunstboek, 2015
My Kitchen Alphabet 
EN

Christophe Hardiquest, chef of Restaurant Bon-Bon in Brussels, earned his second Michelin star earlier this year. Culinary guide Gault Millau awards him a top ranking too: with a score of 19 out of 20, Restaurant Bon-Bon is in the top 5 of the best ...

  • Knihapevná vazba
    1 363 Kč
    Více než 30 dní

La Cuisine Tchëque - Lea Filipová, Slovart CZ, 2009
La Cuisine Tchëque 
FR

Recepty české kuchyně ve francouzštině...

  • Knihapevná vazba
    94 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Stačí dobré srdce, a budeš krásný, kdybys měl tvář třeba jako uhel černou. Zlé srdce zohyzdí sebekrásnější obličej ještě víc, než kdyby byl od přírody nehezký.“

Na Větrné hůrce - Emily Brontë, 2018
Na Větrné hůrce
Emily Brontë