Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024

S pevnou vazbou v nemeckém jazyku kuchařky

Použité filtry
Zrušit filtry
Tschechische küche - Lea Filipová, Slovart, 2014
Tschechische küche 
DE

Kniha vám nabízí recepty na tradiční jídla, která neodmyslitelně patří do české kuchyně. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie...

  • Knihapevná vazba
    94 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy) - Viktor Faktor, Práh, 2010
Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy)

Kochen Sie gemäß diesem Buch voller Rezepte von typischen tschechischen Speisen, die von ihrer Herkunft her tief in die Vergangenheit zurückreichen. Doch sie wurden so beliebt, dass sie bis heute zubereitet werden...

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Sladké recepty Němců z Jizerských hor - Petra Laurin, Dům česko-německého porozumění o.p.s., 2021
Sladké recepty Němců z Jizerských hor

Volné pokračování kuchařky Recepty Němců z Jizerských hor dokládá, že dorty nebo koláčky dokáží mnohem víc než jen uspokojit naši chuť na sladké. Ke všem těm dobrotám se často vážou vzpomínky na příjemné okamžiky, a ty...

  • Knihapevná vazba
    202 Kč
    Do 14 – 19 dnů

Schwarzwald Reloaded 3 - Lisa Rüdiger (editor), Ulf Tietge (editor), Tietge, 2021
Schwarzwald Reloaded 3 
DE

Unser großesSchwarzwälder Heimat-BackbuchMini-Guglhupf mit Holunderblütensirup. Feinste Rhabarber-Küchle. Klassische Hildabrötle. Spekulatius-Tarte, Erdbeer-Lasagne und diverse Kirsch-Torten...

  • Knihapevná vazba
    801 Kč
    Více než 30 dní

Macarons - Aurélie Bastian, Suedwest Verlag, 2021
Macarons 
DE

So gelingen Macarons! Sicher! Jedem!Ah les Macarons, un délice, eine Sucht ... was kann man noch sagen...

  • Knihapevná vazba
    484 Kč
    Skladem 1 ks

Böhmische Küche - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Böhmische Küche 
DE

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.

  • Knihapevná vazba
    301 Kč
    Do 4 – 9 dnů

Strong & Beautiful (nemecký jazyk) - Pamela Reif, CE Community, 2017
Strong & Beautiful (nemecký jazyk) 
DE

Pamela zeigt mit ihren Beauty-Hacks, wie man das Beste aus sich rausholt - Workout-Übungen für den perfekten Body - Leckere Rezepte für eine gesunde und fitnessbetonte Ernährung ohne Diät - Social Media Star über Nacht? Wie Pamela zu Ihrem...

  • Knihapevná vazba
    458 Kč
    Více než 30 dní

Altprager Kochbuch - Viktor Faktor, Práh, 2018
Altprager Kochbuch 
DE

Hirsebrei, Baumwollsuppe, Kaldoun, Kreplach oder Prager Kružalky? Delikatessen von Lippert und Rezepte nach Šroubek? Was gehört zur typisch böhmischen Küche? Wussten Sie eigentlich, dass viele ...

  • Knihapevná vazba
    254 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Spirit of the North - Selma Slabiak, Te Neues, 2018
Spirit of the North 
DE

- Mehr als 30 Rezepte für eine verführerische und kreative Palette von kunstvollen Cocktails, Mixgetränken (mit und ohne Alkohol) und besonderen Snacks aus regionalen Saisonzutaten - für alle Jahreszeiten und Anlässe...

  • Knihapevná vazba
    618 Kč
    Skladem 1 ks

Recepty Němců z Jizerských hor / Rezepte der Deutschen aus dem Isergebirge - Petra Laurin, , 2020
Recepty Němců z Jizerských hor / Rezepte der Deutschen aus dem Isergebirge

O důležitosti jídla jistě nikdo nepochybuje. Koho ale napadne, že je také svébytným nositelem kultury? Vždyť dokonale spojuje rodiny, lidské generace i celé národy...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
My Kitchen Alphabet - Christophe Hardiquest, Stichting Kunstboek, 2015
My Kitchen Alphabet 
EN

Christophe Hardiquest, chef of Restaurant Bon-Bon in Brussels, earned his second Michelin star earlier this year. Culinary guide Gault Millau awards him a top ranking too: with a score of 19 out of 20, Restaurant Bon-Bon is in the top 5 of the best ...

  • Knihapevná vazba
    1 363 Kč
    Více než 30 dní

Dumonts kleines Lexikon der Salate - Beate Engelmann, Dörfler, 2007
Dumonts kleines Lexikon der Salate 
DE

Die besten Rezepte für den feinen Salatgenuss...

  • Knihapevná vazba
    222 Kč
    Do 11 – 16 dnů

Kochen mit den Geissens - Carmen Geiss, Robert Geiss, riva Verlag, 2021
Kochen mit den Geissens 
DE

Carmens berühmter Nudelsalat, Roberts Spaghetti all'arrabbiata oder Paella Valenciana nach Familienrezept - all die Lieblingsgerichte der berühmten Millionärsfamilie können Fans jetzt endlich zu Hause nachkochen...

  • Knihapevná vazba
    476 Kč
    Do 11 – 16 dnů

You Deserve This: Einfache & natürliche Rezepte für einen gesunden Lebensstil - Pamela Reif, CE Community, 2019
You Deserve This: Einfache & natürliche Rezepte für einen gesunden Lebensstil 
DE

Über 70 gesunde, ausgewogene und leckere Bowl-Rezepte von Fitness-Vorbild Pamela Reif! Gesunde und natürliche Ernährung ist das, was Körper und Seele täglich verdienen. Und das hat rein gar nichts mit Verzicht zu tun! Sich langfristig großartig zu...

  • Knihapevná vazba
    554 Kč
    Skladem 1 ks

Das traditionelle Slowakische Kochbuch, Slovart, 2010
Das traditionelle Slowakische Kochbuch 
DE

Mohlo by sa zdať, že slovenská kuchyňa sa ocitla v konkurencii a ktovie, či má šancu nad ňou vyhrať. V podstate však nejde o nijakú rivalitu. Tak ako vplyv okolitých, ale aj vzdialených kuchýň zasahuje k nám...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Jamies 5-Zutaten-Küche - Jamie Oliver, Dorling Kindersley, 2017
Jamies 5-Zutaten-Küche 
DE

Kochen muss nicht kompliziert sein – und deshalb ist „Jamies 5-Zutaten-Küche“ garantiert bald Ihr neuer bester Freund in der Küche. Dieses Buch beweist, dass man gutes Essen super einfach hinbekommen kann. Für jedes Rezept brauchen ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Perfekte Pralinen - Jean-Pierre Wybauw, Matthaes, 2006
Perfekte Pralinen 
DE

Perfekte Pralinen sind machbar - insbesondere mit den richtigen Rezepturen, aber auch mit dem notwendigen fachlichen Know-how und den professionellen Techniken...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Slovenská kuchárka/Slowakische Küche - Katarína Marettová, Príroda, 2011
Slovenská kuchárka/Slowakische Küche 
SK

Hľadáte vhodný darček pre priateľov v zahraničí? V tejto jedinečnej kuchárskej knihe nájdete recepty v slovenčine aj v nemčine...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Die besten böhmischen Rezepte - Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Die besten böhmischen Rezepte 
DE

Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

The Hunting Book - Oliver Dorn, Te Neues, 2017
The Hunting Book 
EN

While a necessity in earlier times, hunting today provokes heated discussion between people for and against this most ancient of activities...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.“