Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Biologické hodiny - David Frej, Eminent, 2013
Biologické hodiny

Technický pokrok, neustálá touha po ekonomickém růstu a blahobytu a tzv. globalizace pokračují neskutečně rychlým tempem. Nikdy v minulosti přitom nepostihovala některá onemocnění tolik lidí jako v současném světě. Nemoci srdce, obezita, cukrovka...

  • Knihapevná vazba
    316 Kč
    Skladem 1 ks

Oheň a dým - Hugo Hromas, Esence, 2020
Oheň a dým

Originální kuchař Michal Hugo Hromas připravuje všechna jídla na ohni, ať už na roštu, v kotlíku či tažínu nebo jinými technikami. Ve své první autorské kuchařce Oheň a dým seznámí čtenáře s taji kolem zakládání ohně, s jednotlivými technikami...

  • Knihapevná vazba
    439 Kč
    Skladem 3 ks

Ottolenghi: Kuchařka - Yotam Ottolenghi, Slovart CZ, 2017
Ottolenghi: Kuchařka

Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému...

  • Knihapevná vazba
    339 Kč
    Do 5 – 8 dnů

Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things - Tom Grimm, Slovart CZ, 2024
Neoficiální kuchařka ze seriálu Stranger Things

Jestli se náhodou tahle kniha dostala do rukou čtenáři, který neví, oč v úžasném seriálu Stranger Things bratří Dufferových jde, tak tady je pár nezbytných faktů... Osmdesátá léta se pro Hawkins v Indianě stala bláznivým desetiletím...

  • Knihapevná vazba
    348 Kč
    Skladem 3 ks

Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy) - Viktor Faktor, Práh, 2010
Traditionelle tschechische Küche / Tradiční česká kuchyně (německy)

Kochen Sie gemäß diesem Buch voller Rezepte von typischen tschechischen Speisen, die von ihrer Herkunft her tief in die Vergangenheit zurückreichen. Doch sie wurden so beliebt, dass sie bis heute zubereitet werden...

  • Knihapevná vazba
    319 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Hladná furt 3 - Martina Dorkinová, Kreatura, 2023
Hladná furt 3 
SK

Nový rok priniesol nové, tretie pokračovanie Hladná furt. Moja Hladná furt 3 alebo aj 2 v 1. Iná a pre mňa špeciálna. A prečo teda Hladná furt 2 v 1? V skratke, lebo som jednoducho jeden nerozhodný šibnutý blíženec. :) ...

  • Knihapevná vazba
    550 Kč
    Skladem > 5 ks

Silver Spoon, Phaidon, 2011
Silver Spoon 
EN

The Silver Spoon, the most influential and successful Italian cookbook of the last 50 years, is now available in a brand new revised edition. Originally published in 1950, it became an instant classic, selling over one million copies in eight editions....

  • Knihapevná vazba
    1 172 Kč
    Více než 30 dní

Máca se loudá - Martina Dvořák Venigerová, ReproArt Liberec, s.r.o., 2023
Máca se loudá

Kuchařka Máca se loudá, recepty pro pomalý hrnec...

  • Knihapevná vazba
    561 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Japan - Nancy Singleton Hachisu, Phaidon, 2023
Japan 
EN

From the author of global bestseller Japan: The Cookbook, more than 250 delicious, healthy vegetarian recipes for home cooks In this collection of new recipes, Nancy Singleton Hachisu, the most authoritative voice ...

  • Knihapevná vazba
    1 209 Kč
    Skladem 3 ks

Co by měl kuchař dobře znát - Joy Manning, Esence, 2018
Co by měl kuchař dobře znát

K tomu, abyste se stali skvělými kuchaři, nepotřebujete drahé vychytávky, špičkové nože nebo poličku plnou exotického koření. Stačí vám k tomu užitečně a přehledně zpracované informace, které najdete v této knize...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Jak se vaří u Šroubka? - Karel Šroubek, Paseka, 2008
Jak se vaří u Šroubka?

Karel Šroubek, autor této vyjímečné kuchařské knihy, se vždy řídil heslem: "Za živa v hotelu, po smrti v nebi" a pro hosta by udělal cokoli. Říkali mu "pane hoteliére" a velmi si ho vážili. Na Václavském náměstí v Praze mu...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Suši - Nobuko Tsuda, Columbus, 2002
Suši

Tato obsáhlá publikace čtenáři doslova od A do Z poradí, jak suši připravit.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

100 najlepších slovenských vín 2008 - Fedor Malík, Marenčin PT, 2008
100 najlepších slovenských vín 2008 
SK

Sprievodca najlepšími slovenskými vínami na trhu v roku 2008 od renomovaného degustátora a odborníka Fedora Malíka. Autor predstavuje 40 najlepších slovenských výrobcov vín a udeľuje ocenenia stovke vynikajúcich vín z ročníka 2007...

  • Knihapevná vazba
    180 Kč
    Skladem 1 ks

Good Good Food - Sarah Raven, Jonathan Buckley, Bloomsbury, 2016
Good Good Food 
EN

Sarah Raven is not only an inspirational cook, but she was also once a doctor. Here she brings together her unique talents to offer a magnificent canon of recipes, sharing her medical knowledge...

  • Knihapevná vazba
    759 Kč
    Více než 30 dní

Home Food - Olia Hercules, Bloomsbury, 2022
Home Food 
EN

100 comforting recipes that unite us no matter where we are from and where we end up In her most personal book yet, Olia Hercules distills a lifetime of kitchen curiosity into her 100 most loved recipes...

  • Knihapevná vazba
    593 Kč
    Skladem 1 ks

Don Tillman's Standardised Meal System - Graeme Simsion, Text Publishing, 2019
Don Tillman's Standardised Meal System 
EN

Here at last, by popular demand, is the weekly system of food preparation that Professor Don Tillman, star of the Rosie trilogy, lives by - everything from his signature lobster salad to the world's best risotto...

  • Knihapevná vazba
    326 Kč
    Více než 30 dní

Z babiččina receptáře vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékárna - Antonín Doležal, Dona, 2007
Z babiččina receptáře vaříme, pečeme, zavařujeme, domácí lékárna

Univerzální kuchařka přináší recepty pro teplou i studenou kuchyni, návody na přípravu domácích vín, zavařování i rady pro využití různých domácích léčebných prostředků...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2019/2020 - Michal kolektiv a Šetka, WINE & Degustation, 2019
Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2019/2020

Aktuální průvodce pečlivě vybraných nejlepších českých a moravských vín. Čtenáři zde najdou téměř 1000 doporučených vín od 150 vinařů. Publikace je určena pro všechny milovníky vína a zároveň slouží jako nezbytný...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Pečeme podle vyzkoušených receptů - Věra Mikulová, Dona, 2006
Pečeme podle vyzkoušených receptů

Velmi úspěšná kuchařka, kterou autorka rozšířila o další zajímavé recepty...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Žijte správně - 4 krevní skupiny, 4 programy - Peter J.D'Adamo, Pragma, 2003
Žijte správně - 4 krevní skupiny, 4 programy

Kniha, která se vám nyní dostává do rukou, vám nabízí program "šitý na míru", program, jenž vám pomůže harmonizovat váš životní styl s vlastnostmi vaší krevní skupiny...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.“