Knihy
E-knihy

Jídla a nápoje - Knihy

Zrušit
Titulky 11
Řazení
Počet titulů: 11
Seřadit podle:

Kafíčko a vše, co je sladkého

Magdalena Dobro Rettigová • Knihkupectví a antikvariát Lubomíra a Hany Švehelk, 2015

Na skladě, objednávejte ale rychle

Knížka Kafíčko Magdaleny Dobromily Rettigové poprvé a naposled vyšla v roce 1845. Jak napovídá její podtitul, obsahuje recepty či praktické návody nejen na přípravu kávy, ale i kakaa, čokolády, čaje, punče, různých zákusků, dortů nebo zmrzliny...

-5%
152 Kč

152 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Na skladě, posíláme ihned

Vítáme všechny příznivce WHOLE30! Právě v rukou držíte vše, co vám scházelo pro úspěšné dokončení stravovacího restartu: svůj osobní deník, návod, povzbuzení, inspiraci, tipy a triky – prostě každodenního kouče a společníka, který vás bude...

-5%
370 Kč

370 Kč

Sleva 5%

Na skladě, posíláme ihned

Přidat do

Posíláme do tří dní

Je pro vás zdraví vášeň a chcete zpomalit proces stárnutí? Čelíte vážným onemocněním, jako je obezita, diabetes, Alzheimer či rakovina? Vyzkoušejte rady lékaře Josepha Mercoly. Jednoduše, jasně a racionálně vysvětluje, jak funguje naše tělo na...

-5%
379 Kč

379 Kč

Sleva 5%

Posíláme do tří dní

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

A Michelin three-star French chef divulges how to make eighty classic Mediterranean recipes at home. Overlooking the sparkling Mediterranean Sea, chef Gérald Passédat draws inspiration from the abundance of local seafood, sun-ripened vegetables, ...

-5%
770 Kč

770 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Na skladě, objednávejte ale rychle

The first comprehensive cookbook on paella – everyone’s favourite Spanish dish – by the ultimate paella master, Alberto Herráiz. Reveals the origins, traditions, versatility and mouth-watering variety of this incredibly popular dish...

-5%
751 Kč

751 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

Barbara Kafka has been shaping the way America cooks for three decades. She’s doing it again. With her customary originality, thoroughness, and passion for great cooking, Barbara Kafka has created the cook’s ultimate vegetable resource ...

-5%
936 Kč

936 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Posíláme do tří dní

Alice Feiring sa do pozornosti verejnosti dostala nielen ako novinárka okrem iného pre New York Times, San Francisco Chronicle, Wall Street Journal či World of Fine Wine, ale najmä ako bloggerka s blogom Feiring Line. Napísala vplyvnú knihu...

-5%
466 Kč

466 Kč

Sleva 5%

Posíláme do tří dní

Přidat do

Vyprodané

Kniha o tom, že kulinářské umění a způsoby stolování patří k tomu, čím se lidská kultura liší od přírody.

178 Kč

178 Kč

Vyprodané

Přidat do

Vyprodané

Jedinečná procházka světovou gastronomií - každodenní pokrmy a lahůdky pro sváteční stůl, základní postupy přípravy klasických a exotických pokrmů z celého světa od mistrů kuchařů popsané krok za krokem slovem i obrazem..

799 Kč

799 Kč

Vyprodané

Přidat do

Vyprodané

Jídlo na prvním místě není řadová kniha o paleodietě, tohle je Melvilem pečlivě zvolený vstupní titul nabízející skutečnou životní změnu. Že nemáte tušení, co to je paleodieta? Všichni víme, že jídlo ovlivňuje kvalitu našeho života – ale jak velkou...

329 Kč

329 Kč

Vyprodané

Přidat do

Vyprodané

Fire, water, air, earth - our most trusted food expert recounts the story of his culinary education. In Cooked, Michael Pollan explores the previously uncharted territory of his own kitchen...

840 Kč

840 Kč

Vyprodané

Přidat do

„Nikdy nepůjčuj knihy, protože nikdo ti je nikdy nevrátí. Jediné knihy v mé knihovně jsou ty, které mi půjčili jiní.“

Anatole France