Využijte poštovné zdarma od 300 Kč s PPL právě teď!
Vybrat knihy
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Jak se vařívalo dříve a jak dnes A-Ž

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?

  • E-knihaEPUBMOBI
    199 Kč
    Ihned ke stažení

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska - Jaroslav Vašák, Libri, 2013
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska

Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a...s

  • Knihabrožovaná vazba
    136 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?

  • E-knihaEPUBMOBI
    69 Kč
    Ihned ke stažení

Královské kuře - Jaroslav Vašák, TeMi, 2009
Královské kuře

Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete...

  • Knihabrožovaná vazba
    47 Kč
    Skladem 1 ks

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes 3, L-O

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl?

  • E-knihaEPUBMOBI
    69 Kč
    Ihned ke stažení

Borůvková kuchařka - Jaroslav Vašák, Santal, 2012
Borůvková kuchařka

Recepty ze sbírky mistra kuchaře popisují přípravu pokrmů z jednoho z nejzdravějších domácích druhů ovoce....

  • Knihapevná vazba
    119 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Natrhej si oběd - Jaroslav Vašák, CPRESS, 2020
Natrhej si oběd

Supermarkety dnes nabízejí ovoce a zeleninu z těch nejvzdálenějších konců planety – můžeme si obohatit jídelníček mangem, liči, avokádem… a přitom často přehlížíme fakt, že pravé poklady nám rostou přímo před nosem. A zadarmo. Spousta rostlin, které...

  • Knihabrožovaná vazba
    395 Kč
    Skladem 1 ks
  • 349 Kč
    Ihned ke stažení

Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku - Jaroslav Vašák, Nakladatelství Stopa, 2014
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku

V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny...

  • Knihapevná vazba
    143 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Jak se vařívalo dřive a jak dnes

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl?

  • E-knihaEPUBMOBI
    69 Kč
    Ihned ke stažení

Gastronomický kvíz - Jaroslav Vašák, Beskydy, 2015
Gastronomický kvíz

Víte co je to akvavit? A že artyčok snižuje hladinu cukru v krvi? Kniha Gastronomický kvíz obsahuje více než 700 otázek a odpovědí, které jinou, zábavnou formou rozšíří a doplní znalosti z gastronomie a kulinářství. Počítáte-li se mezi dobré kuchaře...

  • Knihapevná vazba
    150 Kč
    Do 4 – 5 dnů
Gastronomický rádce od A do Ž - Jaroslav Vašák, Beskydy, 2015
Gastronomický rádce od A do Ž

Autor během své padesátileté praxe v oboru kuchař - číšník a při svých mnohých vystoupeních v rozhlase, televizi, novinách a ponejvíce na besedách odpovídal na různe otázky z gastronomie. Z podnětu účastníků těchto besed vznikla právě tato knížka...

  • Knihapevná vazba
    236 Kč
    Do 4 – 5 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    114 Kč
    Skladem

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, 4. díl, P-Š

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?

  • E-knihaEPUBMOBI
    69 Kč
    Ihned ke stažení

Medová kuchařka - Jaroslav Vašák, Beskydy, 2016
Medová kuchařka

Med má své místo ve výživě člověka od nepaměti. Již v dávné minulosti člověk využíval včely divoce žijící v přírodě k získávání medu. Sloužil jako potrava a v té době také jako...

  • Knihabrožovaná vazba
    176 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Valašská kuchařka - Jaroslav Vašák, Nakladatelství Stopa, 2014
Valašská kuchařka

V knize Valašská kuchařka, s podtitulem Recepty s pohankou ke zdraví, shromáždil autor více než 80 kuchařských publikací, mistr kuchař Jaroslav Vašák, historické i současné recepty z Valašska. Seřazeny jsou podle typu pokrmů, od polévek přes...

  • Knihapevná vazba
    200 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl?

  • E-knihaEPUBMOBI
    69 Kč
    Ihned ke stažení

Ovocná kuchařka - Jaroslav Vašák, Santal, 2013
Ovocná kuchařka

Kniha nabízí řadu osvědčených receptů ze sbírky známého mistra kuchaře s použitím nejrůznějších druhů ovoce. Zároveň přibližuje také zdravotní účinky jednotlivých plodů.

  • Knihabrožovaná vazba
    138 Kč
    Skladem 1 ks

Nátierky - Jaroslav Vašák, Ottovo nakladateľstvo, 2013
Nátierky 
SK

Množstvo sprievodných fotografií uľahčí ich prípravu a obohatí možnosti úprav pred stolovaním. Podľa knihy pripravíte nátierky z najrôznejšieho mäsa a rýb, tvarohu syrov, zeleniny, ovocia obilnín, strukovín, húb i byliniek...

  • Přečtenávýborný stav
    102 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    232 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Ottova veľká hrnčeková kuchárka 1 - Jaroslav Vašák, Ottovo nakladateľstvo, 2022
Ottova veľká hrnčeková kuchárka 1 
SK

Najkomplexnejšia kuchárska dvojdielna kniha pre všetkých, ktorí si chcú uľahčiť varenie. Čitatelia, domáci kuchári, v nich nájdu reprezentatívny prehľad viac ako 2000 receptov, známych aj menej známych, zo slovenskej aj medzinárodnej...

  • Přečtenávýborný stav
    128 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    290 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Konzervujeme ovocie a zeleninu - Jaroslav Vašák, Ottovo nakladatelství, 2009
Konzervujeme ovocie a zeleninu 
SK

* Všetko o konzervovaní ovocia a zeleniny. Ako najlepšie využiť ovocie a zeleninu po celý rok. Správne postupy, ako uchovať vitamíny a minerálne látky...

  • Knihabrožovaná vazba
    58 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nechci na tobě, abys mě měl takhle rád pořád, ale chci, aby sis to pamatoval. Někde ve mně bude vždycky ten člověk, kterým jsem dnes večer.“

Něžná je noc - Francis Scott Fitzgerald, 2012
Něžná je noc
Francis Scott Fitzgerald