Kuchařky podle potravin od autora team of authors
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
66 produktů
Tato kniha je nejobsáhlejší, jaká kdy o houbách u nás vyšla. Najdete v ní 1104 druhů a odrůd makroskopických hub na barevných fotografiích. Jedlost, nejedlost či jedovatost jsou znázorněny piktogramy a doba růstu římskými číslicemi...
-
Knihapevná vazba539 KčDo 8 – 13 dnů
- Autorský kolektiv
Rostlinná strava může být stejně pestrá, zajímavá, výživná a plná chutí jako strava s živočišnými výrobky. Stačí mít jen dostatek inspirace a vědět, jak na to. Tato kniha vám nabízí více než 70 receptů na snídaně i brunche...
- Petr Novotný
- kolektiv
Vše o domácím vaření piva -historie, teorie, rady, návody, recepty. Zcela unikátní domovarnický projekt pokračuje! V novém, přepracovaném a doplněném vydání naleznete nejen zcela unikátní recepty, ale i rozpracovanou teoretickou část...
-
Knihapevná vazba496 KčSkladem 1 ks
- Autorský kolektiv
Kuře ladí s mnoha přísadami, od pálivých a voňavých koření až po lahodnou smetanu. V knize z nové série kuchařek Snadné najdete recepty, jež sednou nejen...
-
Knihabrožovaná vazba66 KčDo 2 – 3 dnů
- Michal Dedinský
- Petra Ondrašáková
- kolektiv
Výživoví poradci doporučují alespoň 5 porcí čerstvého ovoce a zeleniny denně. Ruku na srdce – dopřáváte si to? Ne? Ale i tak dobře víte, že to vaše tělo potřebuje. Smoothie jsou super způsob, jak si zajistit právě tuto dávku, kterou tělo potřebuje...
-
Knihapevná vazba357 KčSkladem 4 ks
- Michal Dedinský
- Petra Ondrašáková
- kolektiv
Výživoví poradcovia doporučujú aspoň 5 porcií čerstvého ovocia a zeleniny denne. Ruku na srdce - dopriavate si to? Nie? Ale aj tak dobre viete, že to vaše telo potrebuje. Smoothie sú super spôsob, ako si zaistiť dávku, ktorú potrebujete...
-
Knihapevná vazba350 KčSkladem 3 ks
Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové...
-
Knihapevná vazba914 KčDo 2 – 3 dnů
- Autorský kolektiv
Vydavatelství časopisu WINE & Degustation přichází s ojedinělou publikací, která od letošního roku bude vycházet vždy před letní turistickou sezonou v českém a anglickém jazyce. Tento průvodce je cenným zdrojem informací pro všechny milovníky vína...
-
Knihapevná vazba245 KčDo 2 – 3 dnů
- Ivana Ludvíková
- Libor Jan
- kolektiv
Průvodce vínem nabízí popis vinařských oblastí a poskytne vám přehled jednotlivých odrůd letošních nejlepších moravských a českých vín na základě výsledků vinařské soutěže TOP 77, která se organizuje každoročně už 14 let. Kromě přehledu vám knížka také na
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Gabriela Basařová
- kolektiv
Kniha pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva. V začátku jsou probrány suroviny pro výrobu piva (slad, náhražky sladu, chmel, chmelové přípravky, voda a pomocné materiály),...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Tato publikace nabízí mnoho zajímavých receptů a dokazuje, že z krůtího masa je možno připravovat pokrmy po celý rok, nejen o vánočních svátcích.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Redakce časopisu WINE & Degustation vydává druhý ročník oblíbené publikace PRŮVODCE NEJLEPŠÍMI VÍNY ČESKÉ REPUBLIKY. První vydání se stalo cenným zdrojem informací pro všechny milovníky vína z domova i ze zahraničí...
-
Knihapevná vazba188 KčVíce než 30 dní
- Fedor Malík
- kolektiv
Reprezentatívny výber suchých a polosuchých slovenských vín, ktoré prichádzajú na trh v roku 2010. Vína hodnotené odbornou komisiou stobodovou metódou sú prehľadne usporiadané s charakteristikou a vínnou etiketou...
- Autorský kolektiv
Výpravná publikace pro milovníky vína přináší nejnovější poznatky doplněné více než 1000 fotografiemi i kresbami. Kapitoly popisují celou škálu témat od historie přes příčiny rozmanitosti vín a pěstování révy vinné...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
- Petr Basař
- kolektiv
Kniha vyšla s mimořádným úspěchem jako základní dílo v oboru poprvé v roce 1998 a první vydání bylo okamžitě rozprodáno. V roce 1999 připravili proto autoři G. Basařová a I. Hlaváček druhé, rozšířené vydání, které rovněž - přes vysoký náklad - uspělo ...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
- Peter Kováčik
- kolektiv
Pri čítaní tejto hodnotnej knižky čitateľ príde do styku s viacerými historickými osobnosťami i národmi, ktoré čo-to priniesli aj do oblasti vinohradníctva, či to už boli Sumeri, Babylončania, Gréci alebo Rimania. Z historických mien sú to kráľ...
-
Knihabrožovaná vazba487 KčSkladem 1 ks
- Autorský kolektiv
Jedna křížovka denně pomůže udržet mozek ve formě, procvičí paměť a posílí logické myšlení. A pokud vám při tom vyhládne, po vyluštění tajenky můžete vyzkoušet některý ze skvělých a především jednoduchých receptů...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Bylinky mají zázračnou moc a dnes jsou stále více v oblibě. T ento přehledně uspořádaný lexikon čtenáře uvede do tajů těchto rostlinek, od dějin jejich používání, přes rady o pěstování až k následné sklizni a využití. Značná část textu je věnována...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Průvodce nejlepšími víny ČR 2016 – 2017 je aktuálním a nezávislým přehledem nejlepších vín v České republice. V jeho třetím vydání najdete přes 860 vín od více jak 150 vinařů. Publikace je určena pro všechny milovníky vína...
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle