Vydej se na cestu knižními světy
a vyhraj kopu knih!
Knižní putování - Vyprav se na cestu knižními světy - Martinus.cz, 2024

Na téma sýry kuchařky podle potravin

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Domácí jogurt, tvaroh a sýr - Cosima Bellersen Quirini, Vašut, 2021
Domácí jogurt, tvaroh a sýr

Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom „docela normální“ kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí...

  • Knihabrožovaná vazba
    268 Kč
    Do 4 – 9 dnů

Tvarůžková kuchařka, Došel karamel, 2017
Tvarůžková kuchařka

V této knize naleznete také recepty na snídaně, polévky, chuťovky, pomazánky, dietní pokrmy, jídla jako od babičky nebo naložené dobroty, to vše krásně provoněno tolik oblíbenými tvarůžky... Zjistíte také, jak krásně se sýrem

  • Knihapevná vazba
    357 Kč
    Do 4 – 9 dnů

Umění fermentace I. - Katz Ellix Sandor, Grada, 2021
Umění fermentace I.

Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...

  • Knihabrožovaná vazba
    419 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    412 Kč
    Ihned ke stažení

Sýry -  kuchařka z edice Apetit (15), BURDA Media 2000, 2014
Sýry - kuchařka z edice Apetit (15)

Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra - od předkrmů...

  • Knihapevná vazba
    379 Kč
    Do 2 – 3 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    176 Kč
    Skladem

Domácí sýry - Petra Rubášová, CPRESS, 2022
Domácí sýry

Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, sehnat si doporučované...

  • Knihabrožovaná vazba
    269 Kč
    Skladem 1 ks
  • 169 Kč
    Ihned ke stažení

Italské sýry - Federico Coria, Claudia Moriondo, Eli Mornadi, Pragma, 2014
Italské sýry

Italské sýry jsou jednou z věcí, které proslavily Itálii. Jejich tajemství odhalíte na stránkách této knihy, která odkrývá jejich výrobu, historii i sto nejdůležitějších a nejslavnějších sýrů. Naučí vás vhodné kombinace s víny i s jinými potravinami a..

  • Knihapevná vazba
    304 Kč
    Skladem 1 ks

Tvaroh a čerstvé sýry ve zdravé kuchyni - Patricie Kratochvílová, Medica Publishing, 2010
Tvaroh a čerstvé sýry ve zdravé kuchyni

Sešity zdravé výživy jsou kuchařky, které obsahují více než 100 receptů na přípravu chutných pokrmů podle moderních zásad zdravé výživy. Podle našich receptů se vám bude vaření i pečení dařit - a co víc - chutě překvapí i náročné strávníky...

  • Knihabrožovaná vazba
    75 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Sýry, Ottovo nakladatelství, 2005
Sýry

Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky, zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek, postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem, speciálně pořízené názorné fotografie.

  • Knihašitá vazba
    Vyprodané

Křížovky s recepty 14: Jídla se sýrem, Alfasoft, 2016
Křížovky s recepty 14: Jídla se sýrem

Křížovky s recepty na jídla se sýrem. Hlavní jídla, studená kuchyně a sladká jídla...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kouzelný tvarůžek - Luboš Švehelka, Paseka, 2005
Kouzelný tvarůžek

Kuchařka obsahující přes 100 receptů, v nichž základní surovinou je jeden z pokladů české kuchyně - olomoucký tvarůžek, nazývaný v Čechách tvarůžek...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Tuk - Velké překvapení - Nina Teicholz, Jota, 2016
Tuk - Velké překvapení

Celá desetiletí nám tvrdili, že bychom měli omezovat tuk, a že pokud nehubneme a nejsme zdraví, tak se prostě jen dost nesnažíme. Co když je ale problém v samotné nízkotučné stravě? A co když všechna ta jídla, která jsme si odpírali...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Dezerty, Gurmán Club, 2012
Dezerty 
SK

Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku...

  • Knihabrožovaná vazba
    286 Kč
    Do 2 – 3 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    150 Kč
    Skladem

A Field Guide to Cheese - Tristan Sicard, Artisan Division of Workman, 2020
A Field Guide to Cheese 
EN

A Field Guide to Cheese is the ultimate guide to the world of cheese and the only fully illustrated cheese reference. This tour de fromage begins with a history lesson on the creation of cheese...

  • Knihapevná vazba
    602 Kč
    Do 4 – 7 dnů

Sýry v naší kuchyni - Miloslav Nosovský, Agentura VPK, 2004
Sýry v naší kuchyni

„Hostina bez sýru je jako kráska bez jednoho oka“ praví motto kuchařky , která vás chce tohoto omylu vyvarovat a nabízí vám návody na následující druhy jídel: polévky a sýr, předkrmy a sýr, ryby a sýr, drůbež a sýr, maso a sýr, dezerty a...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    38 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Sýry na vašem stole - Ute Paul-Prösslerová, Albatros CZ, 2005
Sýry na vašem stole

V antice byl sýr nazýván "darem bohů" - labužníci ve starém Římě připravovali ve zvláštních sýrových kuchyních nebo dokonce udírenských dílnách až tucet druhů sýra všech tvrdostí a tvarů, a to i z oslího nebo koňského mléka...


Sýry - Patricia Michelson, Svojtka&Co., 2012
Sýry

Svět sýrů je tak vzrušující! Podobně jako víno má i každý sýr svou vlastní individualitu. Cítíte-li se nejistí anebo vás odrazuje obrovská škála a výběr sýrů, je tato kniha právě pro vás. Společně s nádhernými obrázky, které vám pomohou zorientovat se...



World Cheese Book, Dorling Kindersley, 2015
World Cheese Book 
EN

Explore cheese in its many glorious varieties - the science, the smells, the succulence! The grandest fromages, the finest Feta, the most delicious Manchego: celebrate the glorious variety ...

  • Knihapevná vazba
    642 Kč
    Více než 30 dní

Essential Guide to Cheese - Alexander Elt, Loft Publications, 2018
Essential Guide to Cheese 
EN

Cheese, unlike other foods or culinary ingredients, is not a recently "fashionable" product. Its roots go back to ancient times...

  • Knihapevná vazba
    550 Kč
    Skladem 2 ks

O sýrech - Fiona Beckettová, Slovart CZ, 2013
O sýrech

Jak se sýry vyrábějí a proč se různé druhy tolik liší. Jak vybrat sýr v nejlepším možném stavu a co dělat, aby takový až do konzumace zůstal. Čím a jak sýr krájet a jakým způsobem využít kousky, které vám zůstanou...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    175 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Na dětství nemám jedinou šťastnou vzpomínku. Tím nechci říct, že jsem během těch let nikdy nezakusil pocit štěstí nebo radosti. Utrpení je zkrátka totalitní: vše, co se vymyká jeho záběru, vymaže. “

Skoncovat s Eddym B. - Édouard Louis, 2018
Skoncovat s Eddym B.
Édouard Louis