Knihy
E-knihy

Vaření, potraviny

Zrušit
Titulky 886
Zúženie výberu
+ další možnosti
+ další možnosti
Řazení
Počet titulů: 886
Seřadit podle:
Novinka

PředobjednávkaVychází pozítří

Naše babičky říkávaly, že polévka je grunt, my ji dnes ale raději vynecháváme. Z polévek v této knize určitě neztloustnete, protože jsou hlavně ze zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin. Samozřejmě v nich nechybí ani bylinky. A pokud těmito...

-15%
280 Kč

280 Kč

Sleva 15%

PředobjednávkaVychází pozítří

Posíláme do čtyř dní

Svačina na cesty nebo ozdravná kůra na doma – smoothies mohou být čímkoliv. Nejen, že je tento ovocný hit zdravý, ale také je neuvěřitelně lahodný. Tato nálož energie ukrytá v jediné sklenici je připravená během chviličky...

-5%
142 Kč

142 Kč

Sleva 5%

Posíláme do čtyř dní

Kuře - Jednoduše & dokonale

Roman Vaněk • Prakul Production, 2017

Na skladě, objednávejte ale rychle

Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – KUŘE. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka...

-5%
284 Kč

284 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Posíláme do čtyř dní

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě...

-5%
189 Kč

189 Kč

Sleva 5%

Posíláme do čtyř dní

Posíláme do čtyř dní

Miloš Štěpnička se věnuje rybí gastronomii celý život. A k tomu má i dar poutavě přenést své zkušenosti na papír a předávat je tak dál. Vydal několik rybích kuchařek, vystupoval v televizi, léta provozoval věhlasnou rybárnu...

-5%
466 Kč

466 Kč

Sleva 5%

Posíláme do čtyř dní

Na skladě, objednávejte ale rychle

Praktická publikace nejen pro milovníky rybolovu v Norsku od našeho předního odborníka Miloše Štěpničky. Autor radí, co bychom si měli vézt s sebou na...

-5%
94 Kč

94 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Posíláme do 11 dní

Ocet se v dnešní společnosti považuje za zcela běžné ochucovadlo. Málokdo už ale ví, že náš pokrm lze obohatit třebas octem rýžovým, česnekovým nebo malinovým a že ocet pomáhá při léčbě mnoha zdravotních problémů...

-5%
160 Kč

160 Kč

Sleva 5%

Posíláme do 11 dní

Sýry (Ottova kuchařka)

Ottovo nakladatelství, 2005

Posíláme do čtyř dní

Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky, zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek, postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem, speciálně pořízené názorné fotografie.

-3%
28 Kč

28 Kč

Sleva 3%

Posíláme do čtyř dní

Posíláme do týdne

Recepty od babičky s fotopostupem...

50 Kč

50 Kč

Posíláme do týdne

Na skladě, objednávejte ale rychle

Remoska prožívá v poslední době zasloužilou renesanci. Tento přístroj s nižší spotřebou energie a přijatelnou pořizovací cenou by neměl chybět v žádné kuchyni...

-5%
119 Kč

119 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Posíláme do týdne

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období...

-5%
379 Kč

379 Kč

Sleva 5%

Posíláme do týdne

Posíláme do čtyř dní

Rádi si pochutnáte na jídle bez masa? Možná ne vždy, ale stále častěji? Pak jste našli tu správnou knihu. Centrem našeho zájmu je vždy chuťový zážitek. Vaření bez masa nemusí znamenat, že se o něco ochudíte, jak si mnozí myslí...

-5%
142 Kč

142 Kč

Sleva 5%

Posíláme do čtyř dní

Na skladě, posíláme ihned

Výživoví poradci doporučují alespoň 5 porcí čerstvého ovoce a zeleniny denně. Ruku na srdce – dopřáváte si to? Ne? Ale i tak dobře víte, že to vaše tělo potřebuje. Smoothie jsou super způsob, jak si zajistit právě tuto dávku, kterou tělo potřebuje...

-5%
474 Kč

474 Kč

Sleva 5%

Na skladě, posíláme ihned

Posíláme do čtyř dní

Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete...

-5%
284 Kč

284 Kč

Sleva 5%

Posíláme do čtyř dní

Na skladě, objednávejte ale rychle

Zelenina ako hlavné jedlo, rôznorodé a lákavé obilniny – odvážna, svieža a nekonečná revolúcia v stravovaní. Tak sa dá charakterizovať táto nádherná kuchárka, ktorá je pútavá svojimi receptami, komentármi autora o...

-5%
474 Kč

474 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Posíláme do týdne

Bylinky z vlastní sklizně – čerstvé na váš stůl. Zkušená odbornice Christine Rechtová vysvětluje, jak se pěstují bylinky na okně, na balkoně nebo na zahradě. Všechny pěstitelské návody si můžete lehce vyzkoušet. Kniha přináší mnoho námětů...

-5%
94 Kč

94 Kč

Sleva 5%

Posíláme do týdne

Posíláme do týdne

Najdete v ní polévky, přílohy i jídla z celého světa, v nichž hraje hlavní roli rýže (paella, džuveč, biryani, pilaf…). Nezapomněli jsme ani na pravé italské rizoto, dezerty, jídla s rýžovými nudlemi či rýžovou moukou anebo sushi. Z víc než stovky....

-5%
284 Kč

284 Kč

Sleva 5%

Posíláme do týdne

Na skladě, objednávejte ale rychle

Těstoviny se objevily před několika tisíci lety na různých místech zároveň. Jejich tehdejší výhody - dlouhou trvanlivost a rychlou přípravu - oceňujeme dodneška.

-5%
313 Kč

313 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Na skladě, objednávejte ale rychle

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit...

-5%
203 Kč

203 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Na skladě, objednávejte ale rychle

Vše, co potřebujete vědět o bylinkách a jejich zpracování. Zahradních i volně rostoucích. Jejich popisy, léčivé či chuťové vlastnosti, požadavky potřebné k růstu. Kdo chce mít své vlastní bylinky po ruce, a má balkon, zahrádku, či alespoň vhodné...

-5%
284 Kč

284 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle


„Knihy jsou nahromaděným pokladem světa, vhodným dědictvím pokolení a národů. “

Henry David Thoreau