Knihy
E-knihy

Školní, závodní stravování - Knihy

Zrušit
Titulky 35
Řazení
Počet titulů: 35
Seřadit podle:

Cukrářská výroba III

Ludvík Bláha a a kolektiv autorů/autorek • Informatorium, 2019 • 3. díl série
Novinka

Posíláme do tří dní

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...

295 Kč

295 Kč

Posíláme do tří dní

Přidat do

Potravinářské zbožíznalství

Jana Dostálová, Pavel Kadlec a a kolektiv autorů/autorek • Key publishing, 2014

Dodání může trvat více než tři týdny

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů...

-5%
641 Kč

641 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Posíláme do tří dní

Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme zdravě jíst a být zdraví...

-5%
328 Kč

328 Kč

Sleva 5%

Posíláme do tří dní

Přidat do

Cukrářská výroba III

Ludvík Bláha a a kolektiv autorů/autorek • Informatorium, 2014

Na skladě, posíláme ihned

Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním...

-5%
242 Kč

242 Kč

Sleva 5%

Na skladě, posíláme ihned

Přidat do

Posíláme do 10 dní

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku,...

-5%
375 Kč

375 Kč

Sleva 5%

Posíláme do 10 dní

Přidat do

Posíláme do tří dní

Autor během své padesátileté praxe v oboru kuchař - číšník a při svých mnohých vystoupeních v rozhlase, televizi, novinách a ponejvíce na besedách odpovídal na různe otázky z gastronomie. Z podnětu účastníků těchto besed vznikla právě tato knížka...

-5%
284 Kč

284 Kč

Sleva 5%

Posíláme do tří dní

Přidat do

Posíláme do tří dní

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také...

295 Kč

295 Kč

Posíláme do tří dní

Přidat do

Posíláme do tří dní

Páté, přepracované vydání

295 Kč

295 Kč

Posíláme do tří dní

Přidat do

Stravovací služby

Lena Mlejnková • Idea servis, 2016

Posíláme do šesti dní

Monografická publikace se věnuje problematice stravovacích služeb, formám společného stravování a typologii provozoven. Dále je zaměřena na marketingový mix a specifika ekonomiky a řízení procesů ve stravovacích zařízeních...

142 Kč

142 Kč

Posíláme do šesti dní

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

The Art of the Restaurateur presents the compelling stories behind some of the world's best restaurants, and celebrates the complex but unsung art of the restaurateur. In his first ever book, acclaimed Financial Times restaurant critic ...

-5%
909 Kč

909 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Na skladě, objednávejte ale rychle

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál...

-5%
1 099 Kč

1 099 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Posíláme do 8 dní

Publikáciu odporúča hlavný hygienik SR ako podklad pre zavádzanie kvalitatívne nového postupu riadenia technickej a hygienickej akosti poživatín systémovým princípom HACCP; Správnou výrobnou praxou.

-5%
427 Kč

427 Kč

Sleva 5%

Posíláme do 8 dní

Přidat do

Posíláme do 10 dní

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov...

-5%
1 017 Kč

1 017 Kč

Sleva 5%

Posíláme do 10 dní

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

Tucked away in a backstreet of London's edgy Soho district, POLPO is one of the hottest restaurants in town. Critics and food aficionados have been flocking to this understated bacaro where Russell Norman serves up dishes from the back streets of Venice.

-5%
909 Kč

909 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

The A - Z of Eating out

Joseph Connolly • Thames & Hudson, 2014

Posíláme do tří dní

The AZ of Eating Out is a wonderfully light-hearted, humorous and anecdotal guide to all aspects of eating away from home, offering a wealth of guidelines, suggestions, top tips, cautions, advice and insider knowledge to help ...

-5%
620 Kč

620 Kč

Sleva 5%

Posíláme do tří dní

Přidat do

Posíláme do tří dní

Kniha obsahuje autorizované receptúry podla Slovenských technických noriem a práve podla týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál.

-5%
457 Kč

457 Kč

Sleva 5%

Posíláme do tří dní

Přidat do

Posíláme do tří dní

Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový kódex Slovenskej republiky. Receptúry sú prispôsobené na použitie v domácnostiach...

-5%
1 072 Kč

1 072 Kč

Sleva 5%

Posíláme do tří dní

Přidat do

Posíláme do šesti dní

V jednotlivých kapitolách učebnice je postupne vysvetlená technológia výroby jemného pečiva a ostatných pekárskych výrobkov (sucháre, maces, tyčinky...

-5%
634 Kč

634 Kč

Sleva 5%

Posíláme do šesti dní

Přidat do

Posíláme do 10 dní

Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti...

-5%
321 Kč

321 Kč

Sleva 5%

Posíláme do 10 dní

Přidat do

Vyprodané

Česká kuchyně má v posledních letech pověst nepříliš zdravé, těžké, nemoderní a také nudné. Kdokoliv, kdo si přečte klasickou českou Kuchařskou knihu První české školy kuchařské, zjistí, že je to velmi nespravedlivé. Naše skutečná národní kuchyně je....

659 Kč

659 Kč

Vyprodané

Přidat do

„Knihy jsou mrtvým materiálem, dokud v nás neožijí.“

Jiří Mahen