Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Učebnice gastronomie učebnice

Populární filtry

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Předmět
Ročník
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Útvar
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Další možnosti
Vazba
Obal
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Potravinářské zbožíznalství - Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv, Key publishing, 2014
Potravinářské zbožíznalství

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů...

  • Knihabrožovaná vazba
    585 Kč
    Do 2 – 6 dnů

Zlatá pravidla stravování - Gennadij Malachov, Eugenika, 2008
Zlatá pravidla stravování

Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme zdravě jíst a být zdraví...

  • Knihabrožovaná vazba
    277 Kč
    Skladem 3 ks

Cukrářská technologie - Alena Půlpánová, R PLUS, 2013
Cukrářská technologie

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku,...

  • Knihapevná vazba
    300 Kč
    Skladem 2 ks

Cukrářská výroba II - Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba II

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také...

  • Knihabrožovaná vazba
    314 Kč
    Skladem 3 ks

Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba III

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...

  • Knihabrožovaná vazba
    273 Kč
    Skladem 3 ks

Cukrářská výroba I - Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba I

Páté, přepracované vydání

  • Knihabrožovaná vazba
    294 Kč
    Skladem 2 ks

Gastronomický rádce od A do Ž - Jaroslav Vašák, Beskydy, 2015
Gastronomický rádce od A do Ž

Autor během své padesátileté praxe v oboru kuchař - číšník a při svých mnohých vystoupeních v rozhlase, televizi, novinách a ponejvíce na besedách odpovídal na různe otázky z gastronomie. Z podnětu účastníků těchto besed vznikla právě tato knížka...

  • Knihapevná vazba
    241 Kč
    Do 2 – 3 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    114 Kč
    Skladem

Hygiena výživy a stravovania - Lucia Zeleňáková, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2018
 
Hygiena výživy a stravovania - Lucia Zeleňáková, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2023
Hygiena výživy a stravovania 
SK

Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti...

  • Knihapevná vazba
    326 Kč
    Skladem 3 ks

Kuchařská kniha první české školy kuchařské, Edice knihy Omega, 2017
Kuchařská kniha první české školy kuchařské

Česká kuchyně má v posledních letech pověst nepříliš zdravé, těžké, nemoderní a také nudné. Kdokoliv, kdo si přečte klasickou českou Kuchařskou knihu První české školy kuchařské, zjistí, že je to velmi nespravedlivé. Naše skutečná národní kuchyně je....

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Stravovací služby - Lena Mlejnková, Idea servis, 2016
Stravovací služby

Monografická publikace se věnuje problematice stravovacích služeb, formám společného stravování a typologii provozoven. Dále je zaměřena na marketingový mix a specifika ekonomiky a řízení procesů ve stravovacích zařízeních...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
The Art of the Restaurateur - Nicholas Lander, Phaidon, 2012
The Art of the Restaurateur 
EN

The Art of the Restaurateur presents the compelling stories behind some of the world's best restaurants, and celebrates the complex but unsung art of the restaurateur. In his first ever book, acclaimed Financial Times restaurant critic ...

  • Knihapevná vazba
    836 Kč
    Více než 30 dní

Nové receptúry a technológia pokrmov - Konrád Kendík, Nová Práca, 2012
Nové receptúry a technológia pokrmov 
SK

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál...

  • Knihapevná vazba
    1 075 Kč
    Skladem 1 ks

The A - Z of Eating out - Joseph Connolly, Thames & Hudson, 2014
The A - Z of Eating out 
EN

The AZ of Eating Out is a wonderfully light-hearted, humorous and anecdotal guide to all aspects of eating away from home, offering a wealth of guidelines, suggestions, top tips, cautions, advice and insider knowledge to help ...

  • Knihapevná vazba
    620 Kč
    -5 %
    Více než 30 dní

Cukrářská výroba I - L. Bláha, Informatorium, 2006
Cukrářská výroba I

Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Cukrářské výrobky - Miroslav Pelikán, Dona, 2005
Cukrářské výrobky

Tradiční, léty prověřené recepty na cukrářské výrobky a mnoho praktických rad a zkušeností děděných z generace na generaci v rodině známého cukráře a autora úspěšné publikace Pečeme a zdobíme perníky...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Základy hotelového a gastronomického manažmentu II. - P. Huľo, M. Gaplovská, Z. Huľová, Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2023
Základy hotelového a gastronomického manažmentu II. 
SK

Učebnica je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby. Vedomosti, ktoré získajú po preštudovaní tejto učebnice, využijú v praxi pri riadení ubytovacích zariadení...

  • Knihabrožovaná vazba
    432 Kč
    Do 8 – 12 dnů

Stravovací návyky dětí a školní prostředí - Jana Fialová, Barrister & Principal, 2012
Stravovací návyky dětí a školní prostředí

Vzrůstající výskyt nadváhy a obezity dětí není již dávno jen tématem pro lékaře a zdravotníky, ale představuje mimořádně závažný celospolečenský problém, jehož řešení vyžaduje komplexní přístup a účinnou prevenci...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Chuť a aroma - František Vonášek, Emilie Trepková, Maxdorf, 2002
Chuť a aroma

Publikace je určena především čtenářům, kteří se zajímají o to, proč jejich jídla a nápoje dobře chutnají, jakož i publicistům a novinářům, kteří z nejrůznějších důvodů píší o aromatických látkách.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Suroviny pro učební obor Cukrář - Ludvík Bláha, Ivana Kopová, František Šrek, Informatorium, 2007
Suroviny pro učební obor Cukrář

Učebnice popisuje výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a o hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, kypřících prostředků, potravinářských barviv a obalových hmot...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Polpo: A Venetian Cookbook (of Sorts) - Russell Norman, Bloomsbury, 2012
Polpo: A Venetian Cookbook (of Sorts) 
EN

Tucked away in a backstreet of London's edgy Soho district, POLPO is one of the hottest restaurants in town. Critics and food aficionados have been flocking to this understated bacaro where Russell Norman serves up dishes from the back streets of Venice.

  • Knihapevná vazba
    718 Kč
    Více než 30 dní


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Prázdná ranní knihovna má v sobě něco, co mě vždycky hluboce zasáhne. Tiše a klidně tu odpočívají všechna slova, všechny myšlenky.“

Kafka na pobřeží - Haruki Murakami, 2017
Kafka na pobřeží
Haruki Murakami