Knihy
E-knihy

Stravování, stolování

Zrušit
Titulky 69
Zúženie výberu
+ další možnosti
+ další možnosti
Řazení
Počet titulů: 69
Seřadit podle:

Potravinářské zbožíznalství

Jana Dostálová, Pavel Kadlec a a kolektiv autorů/autorek • Key publishing, 2014

Posíláme do čtyř dní

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů...

-10%
607 Kč

607 Kč

Sleva 10%

Posíláme do čtyř dní

Na skladě, objednávejte ale rychle

Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich...

-10%
230 Kč

230 Kč

Sleva 10%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Na skladě, objednávejte ale rychle

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku,...

-10%
356 Kč

356 Kč

Sleva 10%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Na skladě, objednávejte ale rychle

Ladislav Špaček je největší kapacitou v oboru. Po úspěšném přijetí Velké knihy etikety dopracoval nyní autor materiál, který specificky pokrývá potřeby jednotlivých cílových skupin...

-10%
179 Kč

179 Kč

Sleva 10%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Moderní řízení hotelového provozu ((5. vydání))

Jaromír Beránek a a kolektiv autorů/autorek • Mac Consulting, 2013

Posíláme do čtyř dní

Přepracované vydání úspěšného titulu, který opakovaně vychází od roku 1996 zachycuje ohromný rozvoj, kterým hotelnictví v České republice prošlo a přináší aktuální novinky důležité pro tento obor...

-10%
296 Kč

296 Kč

Sleva 10%

Posíláme do čtyř dní

Na skladě, objednávejte ale rychle

Známý lékař si je vědom toho, že dnes existuje obrovské množství knih o výživě, a proto se pokusil sestavit nejdůležitější všeobecné principy, kterými bychom se měli řídit, pokud chceme zdravě jíst a být zdraví...

-10%
311 Kč

311 Kč

Sleva 10%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Na skladě, objednávejte ale rychle

První republika u stolu je určitým způsobem sondou do soukromí života slavných lidí meziválečné doby. Tyto osobnosti jsme vybrali z nejrůznějších oborů lidské činnosti – jsou mezi nimi umělci, politici i sportovci. Zastihujeme je ve chvíli vrcholného...

-10%
441 Kč

441 Kč

Sleva 10%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Na skladě, objednávejte ale rychle

Vždycky jste si říkali, jaké by to bylo, navštívit hostinu na Zimohradu? Přáli jste si podělit se o citronový koláč se Sansou Stark, sníst si masový koláč s Noční hlídkou nebo ochutnat medovníčky spolu s Daenerys Targaryen?

-10%
359 Kč

359 Kč

Sleva 10%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Na skladě, objednávejte ale rychle

Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti...

-10%
356 Kč

356 Kč

Sleva 10%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Na skladě, objednávejte ale rychle

Zabývá se základy cukrářské výroby a popisuje přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, vady těchto výrobků a jejich příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných těst, třeného lineckého těsta, pál

-7%
209 Kč

209 Kč

Sleva 7%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Posíláme do čtyř dní

Publikace Jana Honzy Lušovského Stolování pro každého by měla sloužit jako příjemná pomůcka pro každého, kdo chce, cítí nebo má potřebu připravovat sám jakýkoliv druh pohoštění pro své přátele, hosty, případně obchodní partnery ...

-10%
179 Kč

179 Kč

Sleva 10%

Posíláme do čtyř dní

Cukrářská výroba III

Ludvík Bláha a a kolektiv autorů/autorek • Informatorium, 2014

Na skladě, objednávejte ale rychle

Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním...

-10%
230 Kč

230 Kč

Sleva 10%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Posíláme do čtyř dní

Gastronomické zásady nejen pro posluchače hotelových škol...

-5%
108 Kč

108 Kč

Sleva 5%

Posíláme do čtyř dní

Ekonomika cestovního ruchu

Jaromír Beránek a a kolektiv autorů/autorek • Mac Consulting, 2013

Posíláme do 8 dní

Cestovní ruch z pohledu ekonomiky. Učebnice pro obory cestovního ruchu.

99 Kč

99 Kč

Posíláme do 8 dní

Na skladě, objednávejte ale rychle

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům...

-10%
584 Kč

584 Kč

Sleva 10%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Posíláme do 10 dní

Vnější svět nás ovlivňuje prostřednictvím toho, co jíme. V současné západní společnosti je jídlo kupodivu stále velkým problémem. Hovoří-li duše o jídle, nemůžeme to brát doslova. V případě jednotlivých potravin musíme vždy brát v úvahu individuální i...

-10%
161 Kč

161 Kč

Sleva 10%

Posíláme do 10 dní

Posíláme do pěti dní

Někdy jdete na večeři, která se vyvíjí naprosto skvěle... než přinesou na stůl například artyčoky. Příjemný zážitek z jídla se tak dokáže v mžiku proměnit v naprosté faux-pas. Tato kniha vám ukáže, jak podobným nepříjemnostem...

-10%
224 Kč

224 Kč

Sleva 10%

Posíláme do pěti dní

Posíláme do čtyř dní

Lákají vás honosné večírky? Účastnili byste se rádi společenských akcí? Chcete mít perfektní svatbu, nebo pohřeb? Nic není nemožné, jen se musíte naučit blafovat o etiketě, což vám vydláždí cestu do vyšší společenské...

-10%
134 Kč

134 Kč

Sleva 10%

Posíláme do čtyř dní

Posíláme do čtyř dní

Slovník prináša 5 200 slov z oblasti špecializovanej slovnej zásoby, ktorá súvisí s potravinami, nápojmi a kulinárskymi špecialitami slovenskej a českej národnej kuchyne...

-10%
131 Kč

131 Kč

Sleva 10%

Posíláme do čtyř dní

Posíláme do čtyř dní

Autor během své padesátileté praxe v oboru kuchař - číšník a při svých mnohých vystoupeních v rozhlase, televizi, novinách a ponejvíce na besedách odpovídal na různe otázky z gastronomie. Z podnětu účastníků těchto besed vznikla právě tato knížka...

-10%
269 Kč

269 Kč

Sleva 10%

Posíláme do čtyř dní


„Pospěšte, abyste přečetli nejlepší knihy. Není jich mnoho a může se státi, že váš život uplyne, než-li je přečtete. “

Henry David Thoreau