Nejdražší z kategorie: kuchařky podle úpravy - pečení
Modernist Bread at Home is an indispensable cookbook for anyone who is passionate about making homemade bread. Created by the same team behind the award-winning Modernist Bread...
-
Knihapevná vazba2 953 KčSkladem 1 ks
The Praline contains gastronomic recipes for the professionals, written by Stephane Leroux, who traces the history of praline and explains the fabrication, the different basic praline recipes ...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
- Daniela Rau
- Naty Žúreková Štefková
- kolektiv
Kolekcia titulov: Kváskovanie + Kváskovanie 2 + Kváskovanie 3
-
Knihapevná vazbaVyprodané
In Ice Creations, master chef Christophe Declercq shares his secrets on how to make the perfect frozen desserts, illustrating more than 60 original recipes. The book shows a variety of ice creations, always innovative, creative and surprising, ...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Perfekte Pralinen sind machbar - insbesondere mit den richtigen Rezepturen, aber auch mit dem notwendigen fachlichen Know-how und den professionellen Techniken...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
- Daniela Rau
- Naty Žúreková Štefková
- kolektiv
Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy....
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Kolekcia dvoch kníh od známej FIT dvojice We Lift Together plná jedinečných fitness receptov...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
This mouthwatering book presents 38 of the finest pastry chefs working worldwide today, together with samples of their glorious, highly sophisticated confections...
-
Knihapevná vazba1 334 KčVíce než 30 dní
Bouchon Bakery is co-authored by Sebastien Rouxel, whose skills and craftsmanship make every page a new lesson: it could be a subtlety that ensures a professional finish, ...
- William Curley
- kolektiv
Michel and Alain Roux Patisserie reflects award-winning chocolatier, William Curley's passion for taking classic recipes and modernizing them with his own innovations. Creating top-quality patisserie is often seen as something only ...
-
Knihapevná vazba1 211 KčDo 17 dnů
Food stylist and cook Yvette van Boven has offered delicious seasonal recipes in Home Made, Home Made Summer, and HomeMade Winter that highlight the fresh produce available throughout the year. In her much-anticipated follow-up, ...
-
Knihapevná vazba1 129 KčVíce než 30 dní
Uvidíte, ako vyzerá správne vyšľahaný bielok, ako pripravovať striekané pečivo, ako zdobiť torty polevami alebo ako sa robia plnené šatôčky z lístkového cesta. Spoznáte podrobné a presné postupy, ktoré vás krok za krokom prevedú tajomstvami pečenia. Ľahko
The second volume of the extraordinary work from two-Michelin-star chef, Philip Howard that began in September 2012 with The Square: The Cookbook Volume 1: Savoury. Regarded amongst his peers as one of the world's great culinary artists, ...
-
Knihabrožovaná vazba1 018 KčVíce než 30 dní
Duck & Waffle has been one of the most talked-about restaurant openings in recent years. Located on the 40th floor of Heron Tower on Bishopsgate (so the best views in town) it's London's only upscale 24-hour restaurant, serving an average of ...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Since opening in Sydney in 2002 Gelato Messina has set the benchmark for gelato in Australia. Their aim is simple: to create the best ice cream, using only the freshest ingredients, and to make everything from scratch...
-
Knihapevná vazba979 KčVíce než 30 dní
Israeli baking encompasses the influences of so many regions - Morocco, Yemen, Germany, and Georgia, to name a few and master baker Uri Scheft seamlessly marries all of these in his incredible baked goods at his Breads Bakery in New York City and Lehamim
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Byt provoněný čerstvě napečeným pečivem a horká káva na stole, to je ta pravá domácí atmosféra! Kuchařka Báječné dorty a jiné moučníky je věnována dortům, koláčům a dalšímu sladkému, ale i slanému pečivu. Najdete v ní i recepty na nepečené moučníky...
Featuring more than 100 recipes, Social Sweets is a heavenly collection of desserts from Michelin starred chef Jason Atherton. Showcasing a variety of beautiful and contemporary recipes from his London restaurants, ...
-
Knihapevná vazba963 Kč-5 %Skladem 1 ks
From the authors of the much-loved 1080 Recipes - the Spanish cooking bible by Simone and Ines Ortega - the 1080 Book of Tapas presents a collection of over 250 definitive recipes for everyone's favourite type of Spanish food...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle