Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024

Nejdražší z kategorie: na téma dezerty kuchařky podle úpravy - pečení

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Praliné - Stéphane Leroux, Antique Collectors Club, 2013
Praliné 
EN

The Praline contains gastronomic recipes for the professionals, written by Stephane Leroux, who traces the history of praline and explains the fabrication, the different basic praline recipes ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Ice Creations - Christophe Declerq, Antique Collectors Club, 2013
Ice Creations 
EN

In Ice Creations, master chef Christophe Declercq shares his secrets on how to make the perfect frozen desserts, illustrating more than 60 original recipes. The book shows a variety of ice creations, always innovative, creative and surprising, ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Naše zdravé sladkosti + Potulky za zdravou kuchyňou (kolekcia) - Patrícia Jarabicová, Stanislav Lužinský, We Lift Together, 2019
Naše zdravé sladkosti + Potulky za zdravou kuchyňou (kolekcia) 
SK

Kolekcia dvoch kníh od známej FIT dvojice We Lift Together plná jedinečných fitness receptov...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Pâtisserie - William Curley a kol., Aurum Press, 2014
Pâtisserie 
EN

Michel and Alain Roux Patisserie reflects award-winning chocolatier, William Curley's passion for taking classic recipes and modernizing them with his own innovations. Creating top-quality patisserie is often seen as something only ...

  • Knihapevná vazba
    1 211 Kč
    Do 17 dnů

Le torte di Fiorella - Fiorella Balzamo, University of Barcelona, 2010
Le torte di Fiorella 
IT
  • Knihabrožovaná vazba
    1 101 Kč
    -5 %
    Více než 30 dní

The Square: Sweet - Philip Howard, Absolute, 2013
The Square: Sweet 
EN

The second volume of the extraordinary work from two-Michelin-star chef, Philip Howard that began in September 2012 with The Square: The Cookbook Volume 1: Savoury. Regarded amongst his peers as one of the world's great culinary artists, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    1 018 Kč
    Více než 30 dní

Gelato Messina - Nick Palumbo, Hardie Grant, 2016
Gelato Messina 
EN

Since opening in Sydney in 2002 Gelato Messina has set the benchmark for gelato in Australia. Their aim is simple: to create the best ice cream, using only the freshest ingredients, and to make everything from scratch...

  • Knihapevná vazba
    979 Kč
    Více než 30 dní

Báječné dorty a jiné moučníky, Reader´s Digest Výběr, 2013
Báječné dorty a jiné moučníky

Byt provoněný čerstvě napečeným pečivem a horká káva na stole, to je ta pravá domácí atmosféra! Kuchařka Báječné dorty a jiné moučníky je věnována dortům, koláčům a dalšímu sladkému, ale i slanému pečivu. Najdete v ní i recepty na nepečené moučníky...


Joy the Baker Homemade Decadence - Joy Wilson, Clarkson Potter, 2014
Joy the Baker Homemade Decadence 
EN

Joy Wilson believes that everything is better with pie. And caramel. And definitely ice cream. Her world is pretty sweet: she dabbles daily in butter and sugar as her blogging alter ego, Joy the Baker. Her new book, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    909 Kč
    -5 %
    Více než 30 dní

The Baking Bible - Rose Levy Beranbaum, Hachette Livre International, 2014
The Baking Bible 
EN

Legendary baker Rose Levy Beranbaum is back with her most extensive "bible" yet. With all-new recipes for the best cakes, pies, tarts, cookies, candies, pastries, breads, and more, this magnum opus draws from ...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Good Housekeeping Cookery Book, Anova, 2014
Good Housekeeping Cookery Book 
EN

Since its first publication in 1948, the Good Housekeeping Cookery Book has sold over 2 million copies, firmly establishing it as the ultimate cook's bible. This updated edition celebrates 90 years of the Good Housekeeping Institute and ...

  • Knihabrožovaná vazba
    876 Kč
    Více než 30 dní

Baking with the Cake Boss - Buddy Valastro, Simon & Schuster, 2011
Baking with the Cake Boss 
EN

Call it the Buddy System, because Baking with the Cake Boss is an education in the art of baking and decorating, from kneading to rolling, fondant to flowers, taught by Buddy Valastro himself, the star of TLC’s smash hit Cake Boss...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Napečené s láskou 1+2 (komplet) - Adriana Poláková, Formats Pro Media, s.r.o.
Napečené s láskou 1+2 (komplet) 
SK

Obľúbené knihy od Adriany Polákovej vo výhodnej kolekcii...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Sladké zdobenie - Petra Tóthová, Ikar, 2018
Sladké zdobenie 
SK

Petra Tóthová je jedna z najznámejších profesionálnych cukrárok na Slovensku. Jej spoluprácu často vyhľadávajú špecializované printové médiá, ktoré sa venujú jedlu a svadbám. Spolupracovala na rôznych projektoch, ako sú reklamné...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Honey & Oats - Jennifer Katzinger, vydavateľ neuvedený, 2014
Honey & Oats 
EN

Baking with whole grain flours and natural sweeteners doesn't mean sacrificing flavour or texture. You really can bake light, moist, and flavoursome cakes, pies, scones, cookies, muffins, bars, and breads, using whole grains and natural sweeteners. Respec


Čokoláda, Belimex, 2007
Čokoláda 
SK

Sladká, horká, tekutá, hustá, krehká i pevná: čokoláda je pravé jedlo bohov. Vždy bola predmetom kultu a ľudia si ju vysoko cenia od jej objavenia až dodnes. Svoju lahodnú chuť prepožičiava celému radu maškŕt pripravených rôznymi spôsobmi...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    321 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Bread, Cake, Doughnut, Pudding - Justin Piers Gellatly, Penguin Books, 2014
Bread, Cake, Doughnut, Pudding 
EN

Justin Gellatly is one of Britain's best bakers. Head Baker and Pastry Chef at St John for twelve years, Justin created the St John Bakery and restaurants' legendary sourdough bread and doughnuts...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Modern Sugar Flowers - Jacqueline Butler, , 2017
Modern Sugar Flowers 
EN

Learn the secrets of sugar floristry with Petalsweet Cakes founder Jacqueline Butler. In her exquisite and long-awaited debut book, you'll learn in step-by-step detail how to create modern and sophisticated, stylized sugar flowers, and how to use them...

  • Knihapevná vazba
    764 Kč
    Více než 30 dní

Naše zdravé sladkosti - Patrícia Jarabicová, Stanislav Lužinský, We Lift Together, 2017
Naše zdravé sladkosti 
SK

Prvá jedinečná fitness kuchárka od známej FIT dvojice We Lift Together, vďaka ktorej zabudneš na nudu v kuchyni. Už si viac nemusíš odopierať sladkosti a zbytočne sa stresovať s nezmyselnými diétami. Konečne môžeš...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Recepty zo života 21 + Recepty zo života 23, Ringier Axel Springer Slovakia
Recepty zo života 21 + Recepty zo života 23 
SK

Kolekcia dvoch kuchárok - varíme s ľahkosťou: Recepty zo života 21 - Aj päť surovín stačí + Recepty zo života 23 - Hrnčeková kuchárka...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Prázdná ranní knihovna má v sobě něco, co mě vždycky hluboce zasáhne. Tiše a klidně tu odpočívají všechna slova, všechny myšlenky.“

Kafka na pobřeží - Haruki Murakami, 2017
Kafka na pobřeží
Haruki Murakami