Vydej se na cestu knižními světy
a vyhraj kopu knih!
Shuggie Bain - Douglas Stuart, Paseka, 2022

S modrou obálkou kuchařky dle národní kuchyně

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Typ diety
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Vazba
Formát
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Culinaria Francie, Slovart CZ, 2012
Culinaria Francie

Výpravná publikace s nádhernými fotografiemi a lákavými recepty i texty popisujícími francouzskou kuchyni a vše, co s ní souvisí. Francie nepochybně zůstává v oblasti gastronomie velmocí...

  • Knihaflexi vazba
    626 Kč
    Do 5 – 8 dnů

Mobilmánie v pohádkové říši

Hloupý Honza, který má v uzlíčku místo buchet mobil? Děd Vševěd jako počítačový expert? Proč by ne?! I pohádky jdou s dobou. Jedno se ale nemění ani v sebemodernější pohádce - vítězí, co zvítězit má, žádná technická...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    139 Kč
    Ihned ke stažení

Gastronomický a společenský průvodce světem I. - Dobromil Ječný, Vlasta Gregorová, Ratio
Gastronomický a společenský průvodce světem I.

Autoři předávají své celoživotní zkušenosti každému, kdo se připravuje na obchodní či služební cestu, dovolenou v cizině, nebo na setkání se zahraničními přáteli. První díl je věnovaný zemím Evropy.

  • Knihabrožovaná vazba
    211 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Greece - Vefa Alexiadou, Phaidon, 2017
Greece 
EN

Greece: The Cookbook is the definitive work on the rich and fascinating cooking of modern Greece. Greece: The Cookbook is the first truly comprehensive bible of Greek food in English. Rapidly increasing in popularity, ...

  • Knihapevná vazba
    1 330 Kč
    Více než 30 dní

Slovegán - Nikoleta Kováčová, Moloko Ventures, 2019
Slovegán 
SK
Martinus.cz
Martinusačka doporučuje 5

Slovegán je prvá skutočná slovenská vegánska kuchárka. Nájdete v nej 78 tradičných slovenských receptov v netradičnej vegánskej verzii. Nechýbajú najväčšie vychytávky slovenskej kuchyne - halušky, pirohy, guláš, sviečková alebo segedín...

  • Knihapevná vazba
    826 Kč
    Skladem > 5 ks

The Nordic Cookbook - Magnus Nilsson, Phaidon, 2015
The Nordic Cookbook 
EN

Leading international chef Magnus Nilsson’s take on home cooking. Magnus travelled throughout the Nordic region not only collecting recipes but photographing the landscape and people.

  • Knihapevná vazba
    925 Kč
    Skladem 1 ks

Culinaria Francie - André Dominé a kolektív, Slovart CZ, 2008
Culinaria Francie

Francie nepochybně zůstává velmocí v oblasti gastronomie. Žádná jiná země světa se nemůže chlubit takovým nesmírným bohatstvím specialit. Žádná jiná země nemá nic ani vzdáleně srovnatelného s francouzskou sítí vybraných restaurací...

  • Knihaflexi vazba
    Vyprodané

Krajové speciality: Slovácká kuchyně - Jaroslav Vašák, Ikar CZ, 2012
Krajové speciality: Slovácká kuchyně

Slovácko patří k nejrozsáhlejším moravským národopisným regionům a je pro něj příznačný bohatý a dosud živý folklor s uplatněním krojů, lidových písní, tanců, slavností a tradičních řemesel. Kuchařka z edice Krajové speciality obsahuje bohatý receptář...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

The Food of Vietnam - Luke Nguyen, Hardie Grant, 2013
The Food of Vietnam 
EN

Join celebrity chef Luke Nguyen on a culinary and cultural journey through the country of his heritage to discover the people and food that have endeared Vietnam to the millions of international travellers who visit each year...

  • Knihapevná vazba
    940 Kč
    Do 2 – 7 dnů

Tokyo Stories - Tim Anderson, Hardie Grant, 2019
Tokyo Stories 
EN

Tokyo is rightfully known around the world as one of the most exciting places to eat on the planet. From subterranean department store food halls to luxurious top-floor hotel restaurants, and all the noodle shops, sushi bars, and yakitori shacks in ...

  • Knihapevná vazba
    736 Kč
    Více než 30 dní
The Arabesque Table - Reem Kassis, Phaidon, 2021
The Arabesque Table 
EN

The Arabesque Table takes inspiration from the traditional food of the Arab world, weaving Reem Kassis's cultural knowledge with her contemporary interpretations of an ancient, remarkably diverse cuisine...

  • Knihapevná vazba
    725 Kč
    Do 2 – 7 dnů

Italská kuchařka - Eva Ferrara, Radix, 2009
Italská kuchařka

Autorka prožila dvacet let v jižní Itálii a jako Češka se snažila být jako ostatní italské manželky. Velice záhy pochopila, že jídlo je pro Italy pravděpodobně nejdůležitější věcí v životě a rčení, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Bahari - Dina Macki, Dorling Kindersley, 2024
Bahari 
EN

With honesty and curiosity, British-born Omani-Zanzibari chef Dina Macki explores the unique foodscape of Oman, in the first Omani cookbook to be written by an Omani chef...

  • Knihapevná vazba
    721 Kč
    Skladem 1 ks

The Complete Book of French Cooking - Vincent Boué, Hubert Delorme, Flammarion, 2023
The Complete Book of French Cooking 
EN

Legendary chef Paul Bocuse described this essential guide as “an invaluable kitchen companion” for novice and established cooks...

  • Knihapevná vazba
    1 001 Kč
    Skladem 2 ks

Love Japan - Sawako Okochi, Aaron Israel, Gabriella Gershenson, Ten speed, 2023
Love Japan 
EN

Discover comforting homestyle Japanese American cuisine with 100 unique, simple, and tasty recipes from the owners of the innovative Brooklyn restaurant Shalom Japan...

  • Knihapevná vazba
    748 Kč
    Skladem 1 ks

Kapr v naší a světové kuchyni - Pavel Polena, Jindřich Fürst, Start, 1999
Kapr v naší a světové kuchyni

Více než 250 osvědčených i zcela nových a netradičních receptů na úpravu naší nejpopulárnější ryby...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Frontieres - Alex Jackson, Pavilion, 2023
Frontieres 
EN

Explore the food of France's borderlands with acclaimed chef Alex Jackson in his second cookbook Frontieres...

  • Knihapevná vazba
    832 Kč
    Do 2 – 7 dnů

The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine - Cesare Casella, McClelland & Stewart, 2012
The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine 
EN

The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine, the next book in STC's series with The International Culinary Center.

  • Knihapevná vazba
    2 424 Kč
    -5 %
    Více než 30 dní

Tradiční staročeská kuchyně - Miroslav Mayer, Agentura VPK, 2007
Tradiční staročeská kuchyně

Předkládám laskavým čtenářům několik desítek receptů, o kterých se domnívám, že by mohly a měly najít - i bez okázalého staromilství - místo v současné kuchyni...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

The Food of Sicily - Fabrizia Lanza, Artisan Division of Workman, 2023
The Food of Sicily 
EN

In this all-new cookbook from Fabrizia Lanza, one of the world’s greatest food cultures is distilled in 75 recipes for the home cook, plus a loving tribute to its ingredients, passions, influences, and history...

  • Knihapevná vazba
    999 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„V tajemstvích je síla. A ta síla slábne, když se o ně někdo rozdělí, takže je nejlepší, když se tajemství udržují, a udržují se pořádně. Když se o tajemství podělíš, o opravdová tajemství, o ta důležitá, dokonce jen s jedním jediným člověkem, změní je to. Když si je napíšeš, je to ještě horší, protože se nedá odhadnout, kolik lidí je uvidí na papíře, ať jsi s tím sebeopatrnější. Takže když už máš tajemství, je opravdu nejlepší je udržovat, jak pro jejich vlastní dobro, tak pro tvoje.“

Noční cirkus - Erin Morgenstern, 2020
Noční cirkus
Erin Morgenstern