Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

Nejdražší z kategorie: francouzské kuchařky

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Scook: The Complete Cookery Course - Anne-Sophie Pic, Jacqui Small LLP, 2015
Scook: The Complete Cookery Course 
EN

A sumptuous collection of over 100 recipes allowing us to discover the wonders of extraordinary French cooking in the comfort of our own homes. With the aim of teaching those who wish to learn, ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

The French Laundry, Per Se - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2020
The French Laundry, Per Se 
EN

When The French Laundry Cookbook was published in 1999 (five years after the opening of the French Laundry restaurant), it broke the mold of all previous cookbooks...

  • Knihapevná vazba
    1 827 Kč
    Více než 30 dní

Un chef dans ma cuisine - Eric Frechon, Solar, 2009
Un chef dans ma cuisine 
FR

Sablé au parmesan, hamburger de canard...


French Country Cooking - Mimi Thorisson, Hardie Grant, 2017
French Country Cooking 
EN

A captivating journey to French wine country, here are 100 simple yet exquisite recipes, 150 sumptuous photographs, and stories inspired by life in a small village. Readers everywhere fell in love with Mimi Thorisson, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

France: The Cookbook - Ginette Mathiot, Phaidon, 2016
France: The Cookbook 
EN

The bible of traditional and authentic French home cooking, with over 6 million copies sold since its first publication. With more than 1,400 recipes, Mathiot guides the reader through all the classic recipes ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Jean-Francois Piege - Jean-Francois Piege, Stephane de Bourgies, Flammarion, 2015
Jean-Francois Piege 
EN

Two Michelin–starred chef Jean-François Piège divulges more than 300 recipes from his exceptional restaurant, with suggestions for combining key ingredients into inventive menus. Visitors to award-winning chef ...

  • Knihapevná vazba
    1 300 Kč
    Do 3 – 7 dnů

The French Laundry Cookbook - Thomas Keller, Workman, 1999
The French Laundry Cookbook 
EN

The most transformative cookbook of the century celebrates this milestone by showcasing the genius of chef/proprietor Thomas Keller himself. Keller is a wizard, a purist, a man obsessed with getting it right. And this, his first cookbook, ...

  • Knihapevná vazba
    1 162 Kč
    Více než 30 dní

French Cooking - Vincent Boué, Hubert Delorme, Flammarion, 2010
French Cooking 
EN

Over 200 culinary techniques are demystified in this fully-illustrated and comprehensive guide to French gastronomy. Essentials of French Cooking offers the step-by-step kitchen techniques that are the secret to success...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Bras - Sebastien Bras, Phaidon, 2022
Bras 
EN

The story behind one of the most influential restaurants in the world, situated in the picturesque Aubrac region of France...

  • Knihapevná vazba
    1 114 Kč
    Skladem 1 ks

Classic French Recipes - Ginette Mathiot, Phaidon, 2024
Classic French Recipes 
EN

A stunning collection of the very best French recipes from the foremost authority on home-cooking in France...

  • Knihapevná vazba
    1 072 Kč
    Skladem 2 ks
Mastering the Art of French Cooking (1.) - Julia Child, Louisette Bertholle, Simone Beck, Knopf Books for Young Readers, 2001
Mastering the Art of French Cooking (1.) 
EN

Mastering the Art of French Cooking is for both seasoned cooks and beginners who love good food and long to reproduce at home the savory delights of the classic cuisine, from the historic Gallic masterpieces to the seemingly artless perfection...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Moje francouzská kuchyně - Auguste Escoffier, Pragma, 2007
Moje francouzská kuchyně

Proslavených národních kuchyní je celá řada, jistě však nikdo nepopře, že mezi nimi zaujímá přední místo kuchyně francouzská. Je to prostě pojem. Ale i mezi knižními kuchařkami, které nás do ní zasvěcují, je jedna zcela výjimečná...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Culinaria France, Könemann, 2004
Culinaria France 
EN

France has long been and remains the stronghold of culinary culture. No other country in the world can boast such an immense richness of specialties or comes even close to offering such an extraordinary wealth of noble restaurants...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Umění francouzské kuchyně 1 + 2 - Julia Child, Simone Beck, Jota
Umění francouzské kuchyně 1 + 2

Komplet dvou svazků vychýrené světoznámé bible kulinářského umění...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Nature - Alain Ducasse, Paule Neyrat, Christophe Saintagne, Hardie Grant, 2011
Nature 
EN

It is time to get back to basics and rediscover the pleasure of simple food. When people think of French food, they often imagine laborious recipes that are loaded with butter and cream, and which can only be mastered with the skills of a sous chef...

  • Knihapevná vazba
    868 Kč
    Více než 30 dní

French Market - Joanne Harris, Fran Warde, Doubleday, 2005
French Market 
EN

Following the success of "The French Kitchen", Joanne Harris and Fran Warde have collaborated once more to write a French cookbook with a difference...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Baking Chez Moi - Dorie Greenspan, Hachette Livre International, 2014
Baking Chez Moi 
EN

With her groundbreaking bestseller Around My French Table, Dorie Greenspan changed the way we view French food. Now, in Baking Chez Moi, she explores the fascinating world of French desserts, bringing together a charmingly uncomplicated ...

  • Knihapevná vazba
    853 Kč
    Více než 30 dní

Raw Food French Style - Delphine de Montalier, Frances Lincoln, 2014
Raw Food French Style 
EN

Here are 115 recipes for the curious omnivore from a new generation of French chefs. This stylish and accessible take on the next big trend in food includes soups, salads, juices, seafood, raw and seared meat, and deserts...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Culinaria Francie - André Dominé a kolektív, Slovart CZ, 2008
Culinaria Francie

Francie nepochybně zůstává velmocí v oblasti gastronomie. Žádná jiná země světa se nemůže chlubit takovým nesmírným bohatstvím specialit. Žádná jiná země nemá nic ani vzdáleně srovnatelného s francouzskou sítí vybraných restaurací...

  • Knihaflexi vazba
    824 Kč
    Do 3 – 7 dnů

Flavors from the French Mediterranean - Gérald Passedat, Flammarion, 2016
Flavors from the French Mediterranean 
EN

A Michelin three-star French chef divulges how to make eighty classic Mediterranean recipes at home. Overlooking the sparkling Mediterranean Sea, chef Gérald Passédat draws inspiration from the abundance of local seafood, sun-ripened vegetables, ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Vědomosti mohou být vždy nebezpečné. Jsou mocnější zbraní než kterýkoli meč či kouzlo.“

Kouzla rodu Thornů - Margaret Rogerson, 2022
Kouzla rodu Thornů
Margaret Rogerson