Knihy
E-knihy

Francouzská kuchyně - Knihy

Zrušit
Titulky 63
Zúžení výběru
+ další možnosti
+ další možnosti
Řazení
Počet titulů: 63
Seřadit podle:

Na skladě, posíláme ihned

Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel...

-5%
283 Kč

283 Kč

Sleva 5%

Na skladě, posíláme ihned

Na skladě, posíláme ihned

Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už napadlo, jaké by to bylo, kdybyste si připravili nějakou skutečnou francouzskou specialitu podle zaručeně pravého francouzského receptu...

-5%
568 Kč

568 Kč

Sleva 5%

Na skladě, posíláme ihned

Na skladě, posíláme ihned

Pětadvacet let před napsáním této knihy se Peter Mayle a jeho žena vypravili na dovolenou do jihofrancouzské Provence. Svět, který objevili, je okouzlil natolik, že se tam rozhodli přestěhovat – a nikdy toho nelitovali. I Provence se za to čtvrtstoletí...

-5%
188 Kč

188 Kč

Sleva 5%

Na skladě, posíláme ihned

Na skladě, posíláme ihned

Komplet dvou svazků vychýrené světoznámé bible kulinářského umění...

-16%
999 Kč

999 Kč

Sleva 16%

Na skladě, posíláme ihned

Posíláme do šesti dní

Anne-Katrin Weberová se narodila v Stuttgartu, doma je v Hamburku, ale srdce má francouzské. Je to milovnice Francie, která umí o této zemi, jejích lidech i kuchyni...

-5%
379 Kč

379 Kč

Sleva 5%

Posíláme do šesti dní

Na skladě, objednávejte ale rychle

V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečen...

-5%
180 Kč

180 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Posíláme do 9 dní

Půvabný kulinářský cestopis, v němž nás autor, anglický spisovatel žijící v Provenci, zavádí do všech koutů Francie, země proslulé gastronomickými zázraky. Vyzbrojený nožem, vidličkou a vývrtkou čtenáře doprovodí na vyhlášený trh se šneky...

198 Kč

198 Kč

Posíláme do 9 dní

Na skladě, objednávejte ale rychle

Poutavá cesta do ráje vína na francouzský venkov – s jednoduchých a lahodných receptů, doplněných 150 fotografiemi a příběhy inspirovanými životem obyčejných Francouzů...

-5%
474 Kč

474 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Culinaria Francie

André Dominé a a kolektiv autorů/autorek • Slovart CZ, 2008

Na skladě, objednávejte ale rychle

Francie nepochybně zůstává velmocí v oblasti gastronomie. Žádná jiná země světa se nemůže chlubit takovým nesmírným bohatstvím specialit. Žádná jiná země nemá nic ani vzdáleně srovnatelného s francouzskou sítí vybraných restaurací...

-5%
664 Kč

664 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Posíláme do 9 dní

Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské...

-5%
313 Kč

313 Kč

Sleva 5%

Posíláme do 9 dní

Posíláme do šesti dní

Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik...

-5%
664 Kč

664 Kč

Sleva 5%

Posíláme do šesti dní

Na skladě, objednávejte ale rychle

Kniha francouzského mistra pekaře Jeana Michela Raynauda vás provede lákavým, máslem vonícím světem francouzského pečení. Přes 95 receptů na slané i sladké pečivo a podrobné, krok za krokem popsané postupy vás nikdy nenechají...

-5%
474 Kč

474 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Na skladě, objednávejte ale rychle

Toužíte si upéct slavný quiche lorraine, nebo zkusit variantu tohoto slavného slaného koláče s chřestem, či vás snad lákají sladké koláče plné smetany, vanilky a šťavnatého ovoce? Ať již preferujete slaná jídla nebo dezerty, lahodné recepty z této...

99 Kč

99 Kč

Na skladě, objednávejte ale rychle

Posíláme do pěti dní

Vydejte se s kuchařem Jamesem Martinem, kterého zřejmě znáte z TV Paprika, na cestu po Francii v klasickém Citroënu 2 a prožijte s ním úžasná kulinární dobrodružství. Na cestě křížem krážem...

-5%
474 Kč

474 Kč

Sleva 5%

Posíláme do pěti dní

Culinaria Francie

Slovart CZ, 2012

Na skladě, objednávejte ale rychle

Výpravná publikace s nádhernými fotografiemi a lákavými recepty i texty popisujícími francouzskou kuchyni a vše, co s ní souvisí. Francie nepochybně zůstává v oblasti gastronomie velmocí...

694 Kč

694 Kč

Na skladě, objednávejte ale rychle

Posíláme do pěti dní

Výhody i rizika francouzské kuchyně z obecně redukčního hlediska. 38 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická...

59 Kč

59 Kč

Posíláme do pěti dní

Na skladě, objednávejte ale rychle

-5%
413 Kč

413 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Na skladě, objednávejte ale rychle

Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations, ...

-5%
413 Kč

413 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Posíláme do šesti dní

Česká kuchařka ve francouzštině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel.

-5%
94 Kč

94 Kč

Sleva 5%

Posíláme do šesti dní

Dodání může trvat více než tři týdny

With her groundbreaking bestseller Around My French Table, Dorie Greenspan changed the way we view French food. Now, in Baking Chez Moi, she explores the fascinating world of French desserts, bringing together a charmingly uncomplicated ...

-5%
853 Kč

853 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny


„Kdo zabíjí člověka, zabíjí rozumnou bytost. Kdo však zabíjí dobrou knihu, zabíjí rozum sám. “

John Milton