Využijte poštovné zdarma od 300 Kč s PPL právě teď!
Vybrat knihy
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Účel knihy
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Doba čtení
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Další možnosti
Barva obálky
Další možnosti
Eleven Madison Park - Daniel Humm, Will Guidara, Ten speed, 2017
 
Eleven Madison Park - Daniel Humm, Will Guidara, Little, Brown, 2011
Eleven Madison Park 
EN

From the world’s #1 dining destination, New York’s three-Michelin-starred restaurant Eleven Madison Park, comes a limited edition, signed and numbered, two-volume collection of more than 100 stories and watercolors (volume 1), ...

  • Knihapevná vazba
    6 888 Kč
    Do 3 – 6 dnů

Astrance: A Cook's Book - Pascal Barbot, Christophe Rohat, Chihiro Masui, Berlitz, 2013
Astrance: A Cook's Book 
EN

In this beautiful cookbook Pascal Barbot, one of the most reputed and internationally-acclaimed French chefs, reveals his concept of cooking in the restaurant he created with Christophe Rohat in 2000: the three-star...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine - Cesare Casella, McClelland & Stewart, 2012
The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine 
EN

The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine, the next book in STC's series with The International Culinary Center.

  • Knihapevná vazba
    2 424 Kč
    Více než 30 dní

Poklady slovenskej kuchyne (komplet) - Silvia Pilková, Ikar
Poklady slovenskej kuchyne (komplet) 
SK

Výhodná kolekcia tradičných receptov z celého Slovenska...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Larousse Gastronomique, Octopus Publishing Group, 2011
Larousse Gastronomique 
EN

"Larousse Gastronomique", the world's classic culinary reference book, is known for its authoritative and comprehensive collection of recipes. Here it is brought up to date for 2009 in an attractive edition containing over 900 new colour and black...

  • Knihapevná vazba
    2 208 Kč
    Skladem 1 ks

Scook: The Complete Cookery Course - Anne-Sophie Pic, Jacqui Small LLP, 2015
Scook: The Complete Cookery Course 
EN

A sumptuous collection of over 100 recipes allowing us to discover the wonders of extraordinary French cooking in the comfort of our own homes. With the aim of teaching those who wish to learn, ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

The French Laundry, Per Se - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2020
The French Laundry, Per Se 
EN

When The French Laundry Cookbook was published in 1999 (five years after the opening of the French Laundry restaurant), it broke the mold of all previous cookbooks...

  • Knihapevná vazba
    1 827 Kč
    Více než 30 dní

Cooking School - Alain Ducasse, Rizzoli Universe, 2016
Cooking School 
EN

Recognized as one of the most renowned chefs and restaurateurs of his generation, Alain Ducasse also operates an acclaimed cooking school in the heart of Paris. Now as a gift to cooks and lovers of French cuisine...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Un chef dans ma cuisine - Eric Frechon, Solar, 2009
Un chef dans ma cuisine 
FR

Sablé au parmesan, hamburger de canard...


Let's Eat Italy! - Francois-Regis Gaudry, Artisan Division of Workman, 2021
Let's Eat Italy! 
EN

From the same team that created Let's Eat France! comes this celebration of Italian food in the form of an oversized, obsessively complete, visual feast of a book...

  • Knihapevná vazba
    1 559 Kč
    Skladem 4 ks

I Love New York - Daniel Humm, Will Guidara, Francesco Tonelli, Random House, 2013
I Love New York 
EN

From the acclaimed team behind Manhattan's three-Michelin-starred Eleven Madison Park restaurant comes this deluxe cookbook showcasing the foods, ingredients, and culinary history of New York...

  • Knihapevná vazba
    1 539 Kč
    Skladem 1 ks

Under Pressure - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2012
Under Pressure 
EN

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that ...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    826 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba s přebalem
    1 512 Kč
    Skladem 1 ks

Balíček z Evitapressu, Evitapress
Balíček z Evitapressu 
SK

Pestrý balíček vybraných knižiek z vydavateľstva Evitapress za naozaj fantastickú cenu!

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Culina Mundi, Könemann, 2006
Culina Mundi 
EN

Presents recipes that range from soups and appetizers, fish and meat dishes, sweets and desserts, along with hints on ingredients, methods and cooking times...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Silver Spoon, Phaidon, 2011
Silver Spoon 
EN

The Silver Spoon, the most influential and successful Italian cookbook of the last 50 years, is now available in a brand new revised edition. Originally published in 1950, it became an instant classic, selling over one million copies in eight editions....

  • Knihapevná vazba
    1 171 Kč
    Více než 30 dní

Mugaritz - Andoni Luis Aduriz, Phaidon
Mugaritz 
EN

Mugaritz in northern Spain, has long been considered one of Spain’s most influential restaurants, and Andoni Aduriz one of its most talented and creative chefs. Mugaritz was recently voted number three in the S. Pellegrino ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

French Country Cooking - Mimi Thorisson, Hardie Grant, 2017
French Country Cooking 
EN

A captivating journey to French wine country, here are 100 simple yet exquisite recipes, 150 sumptuous photographs, and stories inspired by life in a small village. Readers everywhere fell in love with Mimi Thorisson, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Fäviken - Magnus Nilsson, Phaidon
Fäviken 
EN

Faviken is an exclusive insight into one of the world's most interesting restaurants: Faviken Magasinet. Serving only 12 people every day on a remote farm in northern Sweden, using only ingredients sourced and prepared within ...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Patisserie - Christophe Felder, Rizzoli Universe, 2013
Patisserie 
EN

Newly updated and expanded with 3,500 step-by-step photographs, all the classics of French patisserie are made accessible for the home cook...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Když chceš hrát o trůny, můžeš buď vyhrát, nebo zemřít. Jiná cesta není.“

Hra o trůny - George R.R. Martin, 2017
Hra o trůny
George R.R. Martin