Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024

S pevnou vazbou na téma nápoje kuchařky podle potravin

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Doba čtení
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry

Příprava kvasu na výrobu slivovice - Jan Jílek, Fontána, 1999
Příprava kvasu na výrobu slivovice

Knihu našeho předního znalce kvasných procesů Jana Jílka a uznávaného bylináře Josefa A. Zentricha ocení všichni, kdo mají zájem zušlechtit přebytečnou produkci ovoce na své zahrádce. Nabízí všechny potřebné informace a postupy od úpravy ovocných....

  • Knihapevná vazba
    254 Kč
    Do 18 – 23 dnů

Velká kniha o kávě - Petra Davies Veselá, Smart Press, 2018
Velká kniha o kávě

Petra Davies Veselá je mistryní ČR v přípravě kávy, podílí se na mezinárodních soutěžích a vede baristické kurzy. Její první Kniha o kávě je v oboru zásadním titulem, kterého se prodalo přes 29 000 ks. rozšířila a aktualizovala svou první...

  • Knihapevná vazba
    562 Kč
    Skladem 4 ks

Pivařka na druhou - Petr Novotný a kolektív, Jota, 2019
Pivařka na druhou

Vše o domácím vaření piva -historie, teorie, rady, návody, recepty. Zcela unikátní domovarnický projekt pokračuje! V novém, přepracovaném a doplněném vydání naleznete nejen zcela unikátní recepty, ale i rozpracovanou teoretickou část...

  • Knihapevná vazba
    496 Kč
    Skladem 1 ks

Encyklopedie degustace vína - Miloš Michlovský, Vinselekt Michlovský, 2015
Encyklopedie degustace vína

Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Encyklopedie degustace vína“ našeho předního vinařského odborníka Doc. Ing. Miloše Michlovského, DrSc. je určena producentům, somelierům, degustátorům, ale i milovníkům vína. Kniha je zpracována na vysoké profesní...

  • Knihapevná vazba
    499 Kč
    Skladem 1 ks

Vše o čaji pro čajomily - Karel Valter, Granit, 2016
Vše o čaji pro čajomily

Tato kniha vyšla od roku 2000 již v sedmi vydáních. Stejně jako předchozí, má i toto vydání pomoci vybrat dobrý čaj z nepřeberného množství nabídky na trhu, dobře jej uchovávat, připravit a konečně i s potěšením vypít...

  • Knihapevná vazba
    266 Kč
    Do 5 – 10 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    158 Kč
    Skladem

Příprava červených vín - Miloš Michlovský, Vinselekt Michlovský, 2015
Příprava červených vín

Vyšla další ze série knih o vinohradnictví a vinařství od Doc. Ing. Miloše Michlovského, DrSc. s názvem Příprava červených vín. Navazuje tak na v minulém roce vydanou Přípravu bílých vín. Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Příprava červených vín“ je...

  • Knihapevná vazba
    564 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Pivní putování - Zdeněk Susa, František Žáček (Ilustrátor), Česká televize, 2020
Pivní putování

Pojďte s námi za nápojem, od pradávna drahým Čechům, Moravanům i Slezanům. Za mokem zlaté barvy, řízné chuti a sametové pěny. Pedagog a lékař Zdeněk Susa putuje spolu se zpěvákem Matějem Ruppertem českou krajinou po pivovarech i...

  • Knihapevná vazba
    324 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Tekutá kuchařka - Tomáš Křemenák, , 2020
Tekutá kuchařka

Čím se zabaví barmani v časech koronakrize, když jim na dva měsíce zavřou bary? Napíší koktejlovou kuchařku. Přesně takhle se rozhodli strávit pandemickou odstávku svých podniků Lidi z Baru, brněnská parta, která stojí za...

  • Knihapevná vazba
    350 Kč
    Skladem 1 ks

Bible vína - Madeline Puckette, Justin Hammack, Familium, 2023
Bible vína

Světový bestseller se speciální kapitolou věnovanou moravským a českým vínům Chcete si zlepšit své vědomosti o víně, ale nevíte, kde začít? Nejste si jistí, že to, co pijete, je vynikající láhev nebo...

  • Knihapevná vazba
    532 Kč
    Skladem > 5 ks
  • Přečtenávýborný stav
    380 Kč
    Skladem
Bobule - Miloš Michlovský, Vinselekt Michlovský, 2014
Bobule

Kniha podává ucelený přehled o složení bobule a významu jednotlivých látek uvnitř bobule. Pojednává i o vlivu vnějšího prostředí a terroir na obsah bobule, a tím i na aroma a chuť vína...

  • Knihapevná vazba
    590 Kč
    Skladem 2 ks

Encyklopedie pivovarů Čech, Moravy a Slezska (II. díl) - Pavel Jákl, Libri, 2010
Encyklopedie pivovarů Čech, Moravy a Slezska (II. díl)

V návaznosti na již vydané Pražské pivovárky a pivovary a 1. svazek tohoto šestidílného projektu věnovaného středním Čechám se autor v tomto díle zaměřil na oblast jižních Čech. Pojednává nejen o světově proslulém Budvaru...

  • Knihapevná vazba
    764 Kč
    Do 15 – 20 dnů

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau - Helena Uhrová, Víkend, 2016
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici. Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně...

  • Knihapevná vazba
    202 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    148 Kč
    Skladem

Velká kniha o rumu - Dirk Becker, Jota, 2018
Velká kniha o rumu

Jedinečná kniha o rumu, kterou si prostě musíte vychutnat až do dna! Rum – od cukrové třtiny až po degustaci. Rum si podobně jako víno nebo whisky zaslouží ušlechtilá slova. Výjimečné aroma, delikátní chuť...

  • Knihapevná vazba
    574 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Všechny čaje Číny - Kit Chow, Ione Kramerová, DharmaGaia, 2001
Všechny čaje Číny

Vysoce informativní a bohatě ilustrovaná kniha o původu a historii čaje v Číně, Japonsku a na Západě...

  • Knihapevná vazba
    235 Kč
    Do 2 – 3 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    113 Kč
    Skladem

Vinohradnictví - Miloš Michlovský, Vinselekt Michlovský, 2017
Vinohradnictví

Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Vinohradnictví“ je určena všem pěstitelům révy vinné a studentům předmětu vinohradnictví. Kniha podává ucelený přehled o vinohradnictví, jaký v Česko/Slovensku dosud nebyl v jediném svazku vydán. Zabývá se jeho...

  • Knihapevná vazba
    1 415 Kč
    Skladem 1 ks

Domácí výroba likérů - Rita Vitt, CPRESS, 2020
Domácí výroba likérů

Vyzkouzlit vynikající a neotřelý likér zvládnete i sami doma. A budou vám k tomu stačit běžně dostupné suroviny a voňavé bylinky a květy. V knize najdete více než 50 receptů na domácí výrobu likérů z bylin a květů. Pochutnejte si například na...

  • Knihapevná vazba
    214 Kč
    Skladem 1 ks

Domácí výroba lihovin - Bettina Malleová, Helge Schmicklová, BETA - Dobrovský, 2020
Domácí výroba lihovin

Jedinou radostí při domácí výrobě lihovin není jen lahodný nápoj. Až budete vědět jak na to a začnete, stane se i vám výroba vlastních lihovin koníčkem! Naše knížka vám bude tím nejlepším průvodcem na cestě za výborným...

  • Knihapevná vazba
    212 Kč
    Skladem 5 ks

Domácí likéry a tinktury, Bookmedia, 2020
Domácí likéry a tinktury

Výroba domácích likérů a tinktur vyžaduje hodně trpělivosti a spoustu času. Pokud ale vytrváte, odmění se vám vaše úsilí lahodnými nápoji, v nichž se snoubí chuť ovoce, bylin, medu či koření. Ta je následována neobvyklými vůně

  • Knihapevná vazba
    229 Kč
    Skladem 2 ks

Koktejly - Academia Barilla, Naše vojsko CZ, 2013
Koktejly

Mojito, Piňa Colada, Tequila Sunrise, Daiquiri, Bloody Mary či Kuba Libre – snad každý z nás má svůj oblíbený koktejl. Kolektiv Academie Barilly vás seznámí s recepty na známé i méně známé koktejly a míchané nápoje, abyste si je mohli připravit i...

  • Knihapevná vazba
    243 Kč
    Skladem 3 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Řekl jsem již, že metafory jsou nebezpečné. Láska začíná metaforou. Jinak řečeno: láska začíná ve chvíli, kdy se žena vepíše svým prvním slovem do naší poetické paměti.“