Kuchařky podle úpravy od autora team of authors
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
93 produktů
- Ludvík Bláha
- kolektiv
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...
-
Knihabrožovaná vazba293 KčSkladem 3 ks
- Autorský kolektiv
Rostlinná strava může být stejně pestrá, zajímavá, výživná a plná chutí jako strava s živočišnými výrobky. Stačí mít jen dostatek inspirace a vědět, jak na to. Tato kniha vám nabízí více než 70 receptů na snídaně i brunche...
- Jaroslav Runštuk
- kolektiv
Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních...
-
Knihapevná vazba487 KčSkladem 1 ks
- Jaroslav Runštuk
- kolektiv
Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z hygienických předpisů...
-
Knihapevná vazba445 KčSkladem 1 ks
- Autorský kolektiv
3 měsíce po vydání první kuchařky jsme se s vervou pustili do přípravy 2. dílu. Když jsme totiž četli všechny vaše nadšené ohlasy a výzvy, ať určitě připravíme pokračování, nechtěli jsme čekat. Takže už je tu, ještě voníc
-
E-knihaPDF245 KčIhned ke stažení
Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je...
- Daniela Rau
- Naty Žúreková Štefková
- kolektiv
Užiť si vianočné pečenie s radosťou? Bez stresu, v pohode si vychutnať vianočné dobroty bez výčitiek? Dá sa to! Nechajte sa objať čarom Vianoc, sviatkov pokoja a upečte si spolu s kváskom vôňu a pohodu domova...
-
Knihapevná vazba457 KčSkladem > 5 ks
- Daniela Rau
- Naty Žúreková Štefková
- kolektiv
Kniha plná báječných jídel, která už jen od pohledu dokazují, že kváskovat se vyplatí. Najdete v ní recepty od odbornic a aktivních kváskových pekařek ze Slovenska i z Čech. Kniha je vhodná pro všechny, kteří mají problémy s...
-
Knihapevná vazba600 KčSkladem 1 ks
Vysoká škola kváskovania vhodná aj pre začiatočníkov. Tak by sa dala opísať unikátna kniha od autoriek bestsellerov Kváskovanie 1 a Kváskovanie 2. Tretia kniha Kváskovanie 3 vás naučí vyčarovať až 69 overených receptov z kvásku, ktoré okúzlia vás...
-
Knihapevná vazba601 KčSkladem 1 ks
- Autorský kolektiv
32 kuchárov, 64 dezertov. Unikátny projekt, jediný svojho druhu u nás, prináša profily a recepty majstrov kuchárskeho remesla ukrytých za "lietačkami" najlepších slovenských hotelov a reštaurácií. Dezerty sú prvou knihou edície Kuchárska elita...
- Jens Dreisbach
- kolektiv
V této knize najdete 60 receptů k domácímu pečení špaldových, pšeničných i smíšených chlebů a mnoha různých druhů housek a bochánků. Ať už kořeněné, jemné, měkké nebo křupavé – lahůdky jako špaldový chléb s dýní, chléb s ořechy, mandlemi a olivami...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Tato kniha je zaměřena především na jednoduchá a lehká jídla, která jsou vhodná pro letní období. Jsou zde recepty na studené i teplé polévky, rychlé obědy pro slunné dny, saláty a zeleninová jídla, a stejně tak recepty na grilování...
- Autorský kolektiv
Pak sáhněte po této velké obrazové kuchařce pro celou rodinu. Najdete v přes 600 receptů od polévek, přes pokrmy z masa až k zeleninovým jídlům a bramborám. Samozřejmě nechybí ani úprava luštěnin i obilnin a vše uzavírají moučníky...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Nové způsoby vaření přímo „na stole“ – fondue, raclette, grilování na horkém kameni – jsou ideální pro příjemné večery s rodinou nebo přáteli u oblíbených jídel.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Už staří Římané salát znali, jen mu říkali úplně jinak (aceteria). I naši předkové v době mnohem pozdější znali a konzumovali salát, avšak jeho složení se od dnešních salátů lišilo...
- Autorský kolektiv
Jíme i očima. Přes 300 návodů na zdobení pokrmů ovocem, zeleninou, vejci či žampióny...
- Autorský kolektiv
Recepty pro domácí konzervování ovoce a zeleniny a na přípravu jídel z konzervovaných surovin. (2. vydání)
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Další z řady úspěšných kuchařek, tentokrát sestavená z více než 450 nejoblíbenějších rodinných receptů na přípravu salátů...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle