Na skladě kuchařky podle úpravy - zavařování
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené...
-
Knihabrožovaná vazba277 KčSkladem 1 ks
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších...
-
Knihabrožovaná vazba175 KčSkladem 1 ks
Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma...
Ovoce je důležitou složkou zdravé a vyvážené stravy. Lekářské studie prokázaly, že vysoká spotřeba ovoce je spojena s nižším rizikem chronických chorob. Intenzivní ovocnářská výroba je značně...
-
Knihapevná vazba792 KčSkladem 1 ks
Daniela Turecká je stále dobře naložená, kreativní, mladá žena, a tak není divu, že svou vášeň pro nakládání začala plnit nejen svou spíž (a od sklepa po půdu domy rodiny a přátel), ale také stránky jedinečné kuchařské knihy Nalož to!, která se jako...
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla...
-
Knihapevná vazba320 KčSkladem 3 ks
Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity...
-
Knihapevná vazba446 KčSkladem 1 ks
Kniha Na houby s Jardou není odbornou mykologickou příručkou. Její autor Jaroslav Tůma je praktik, který se houbami a jejich zpracováním v kuchyni zabývá čtyři desítky let. O zkušenosti, jež za tu dobu nasbíral, se teď dělí se všemi..
-
Knihapevná vazba267 KčSkladem 1 ks
První česká příručka o nových technologiích skladování ovoce. Výklad se opírá o znalost fyziologických změn ve skladovaných plodech a je zaměřen na praktická hlediska uchovávání hlavních ovocných druhů...
-
Knihapevná vazba170 KčSkladem 1 ks
Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí...
-
Knihapevná vazba389 KčSkladem 1 ks
Namiesto do obchodu do špajze. Vytvoriť chuťovo umelecké dielo v zaváracom pohári je totiž ľahké a predovšetkým vynikajúce! Nahliadnite s nami do tajov zavárania a pripravte si zlaté mirabelky, tymianové marhule, nakladané čerešne alebo zaváranú paštétu..
-
Knihabrožovaná vazba232 KčSkladem 1 ks
Classic French preserving techniques updated for a modern audience. Preserve fruit, vegetables, meat and fish with a beautifully illustrated guide from France's favorite food author. Enjoy local, fresh, organic food throughout the year...
-
Knihapevná vazba770 KčSkladem 1 ks
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle