Vydej se na cestu knižními světy
a vyhraj kopu knih!
Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

Žlutá kuchařky podle úpravy - zavařování

Použité filtry
Zrušit filtry
Síla přírodní fermentace - Sandor Katz, Alferia, 2020
Síla přírodní fermentace

Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla...

  • Knihapevná vazba
    334 Kč
    Skladem 3 ks


Preserving - Ginette Mathiot, Phaidon, 2015
Preserving 
EN

Classic French preserving techniques updated for a modern audience. Preserve fruit, vegetables, meat and fish with a beautifully illustrated guide from France's favorite food author. Enjoy local, fresh, organic food throughout the year...

  • Knihapevná vazba
    725 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Kdo by miloval dokonalost? Ne, láska vyžaduje starostlivost. A starostlivost potřebuje nacházet na milovaném člověku chyby, touží po zranitelnosti a křehkosti. Láska chce léčit. A léčit dokonalost není třeba. Dokonalé nelze milovat, pouze zbožňovat.“

Oběť Molochovi - Asa Larsson, 2021
Oběť Molochovi
Asa Larsson