Knihy
E-knihy

Ostatní - Knihy

Zrušit
Titulky 19
Zúžení výběru
+ další možnosti
Řazení
Počet titulů: 19
Seřadit podle:

Receptury teplých pokrmů (Osmé vydání)

Jaroslav Runštuk a a kolektiv autorů/autorek • R PLUS, 2019

Posíláme do 8 dní

Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních...

-5%
565 Kč

565 Kč

Sleva 5%

Posíláme do 8 dní

Na skladě, posíláme ihned

Jsme to, co jíme. Tento aforismus nám sděluje velice hlubokou pravdu o naší civilizaci, pravdu, která hrála v dějinách lidstva po tisíce let nesmírně významnou roli. Kniha s pomocí úryvků z barvitě napsaného deníku jistého kupce žijícího v šestnáctém...

-5%
379 Kč

379 Kč

Sleva 5%

Na skladě, posíláme ihned

Na skladě, objednávejte ale rychle

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého...

-5%
282 Kč

282 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Posíláme do 12 dní

Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso...

-5%
284 Kč

284 Kč

Sleva 5%

Posíláme do 12 dní

Na skladě, objednávejte ale rychle

Chcete si užít sklizeň z vaší zahrádky i během roku? Nemáte chuť denně nakupovat? Rádi byste vždy měli po ruce čerstvé potraviny? Poradíme vám, jak na to!...

-5%
75 Kč

75 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Posíláme do šesti dní

Léčivé bylinky v kuchyni, obsahující přes 250 receptů na bylinkové oleje, octy, pesta, dresinky, soli, likéry, sirupy, koktejly a další dobroty, vám dodá sebedůvěru a potřebné znalosti k razantnímu...

-5%
359 Kč

359 Kč

Sleva 5%

Posíláme do šesti dní

Dodání může trvat více než tři týdny

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů...

-5%
214 Kč

214 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Posíláme do pěti dní

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů...

-5%
313 Kč

313 Kč

Sleva 5%

Posíláme do pěti dní

Posíláme do šesti dní

Oživte své vaření divoce rostoucími rostlinami a bylinami a objevte nečekané ingredience, které možná rostou přímo za vaším domem! Kuchařka z lesů a luk vám ukáže, jak skvěle se dá vařit s medvědím česnekem...

-5%
284 Kč

284 Kč

Sleva 5%

Posíláme do šesti dní

Zázvor

Sabrina Sue Daniels • Bookmedia, 2019

Posíláme do pěti dní

Zázvor je asijským přírodním lékem, který navíc může vylepšit chuť vašich jídel. Je známý hlavně pro své léčivé a antibakteriální účinky při chřipce a nachlazení. Můžete ho ale používat i preventivně, a ještě tím ozvláštnit svou kuchyni. Zázvor totiž...

-5%
142 Kč

142 Kč

Sleva 5%

Posíláme do pěti dní

Posíláme do pěti dní

Nabízíme 135 chuťových bomb, které pozvednou vaše kulinářské výtvory do říše delikates. Nápoje, omáčky, oleje, octy, bittery, vývary, sladkosti, zkrátka vše, co si dovedete představit, můžete s pomocí svých domácích výluhů lehce přetvořit v díla hodná...

-5%
237 Kč

237 Kč

Sleva 5%

Posíláme do pěti dní

Posíláme do pěti dní

Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34...

-5%
271 Kč

271 Kč

Sleva 5%

Posíláme do pěti dní

Posíláme do pěti dní

For thousands of years, people have been making naturally fermented vegetables, fruits, dairy products and ales. Japanese cuisine features fermented pickles, miso and tempeh, which are both made using fermented soy beans...

-5%
565 Kč

565 Kč

Sleva 5%

Posíláme do pěti dní

Připravujeme,
k dispozici bude 30.11.2019

Čítanka pre hladných, gurmánov a maškrtných. Autor písal príbehy základných plodín a surovín pre časopis .týždeň. V tejto knižke je výber textov, ktoré sú o jednotlivých surovinách: rastlinných aj živočíšnych, bežných aj netradičných, európskych aj...

-20%
416 Kč

416 Kč

Sleva 20%

Připravujeme,
k dispozici bude 30.11.2019

Vyprodané

Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny...

59 Kč

59 Kč

Vyprodané

Vyprodané

Kuchařka pro všechny milovníky dobrého jídla a vína – všech 297 receptů, které jsou pro vás v publikaci připraveny, jsou recepty na pokrmy, jejichž součástí je větší či menší množství červeného a bílého vína.

99 Kč

99 Kč

Vyprodané

Vyprodané

První česká kniha o molekulární gastronomii je tu! Molekulární gastronomie se stává v poslední době fenoménem a my vám přinášíme unikátní publikaci, která vám pomůže nahlédnout nejen pod pokličku této tajuplné alchymie! Mediálně známý propagátor...

890 Kč

890 Kč

Vyprodané

Vyprodané

Kniha nabízí zajímavosti a praktické rady týkající se třiceti druhů celozrných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Dozvíte...

123 Kč

123 Kč

Vyprodané


„Knihy nemají být nářadím, které by zdobilo dům, nemají býti cenným zbožím, nýbrž mají býti zásobnicí, která živí ducha.“

Francesco Petrarca