Využijte poštovné zdarma od 300 Kč s PPL právě teď!
Vybrat knihy
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

V anglickém jazyku kuchařky od autora Nathan Myhrvold

Použité filtry
Zrušit filtry
Modernist Bread - Nathan Myhrvold, Francisco Migoya, Phaidon, 2017
Modernist Bread 
EN

Modernist Bread provides a revolutionary new understanding of one of the most important staples of the human diet...

  • Knihapevná vazba
    12 968 Kč
    Skladem 1 ks

Modernist Cuisine - Nathan Myhrvold, The Cooking Lab, 2021
Modernist Cuisine 
EN

Winner of the 2012 James Beard Award for Cookbook of the Year, inducted into the Gourmand Cookbook Hall of Fame, and named one of the best cookbooks of the century by the New Yorker...

  • Knihapevná vazba
    12 325 Kč
    -5 %
    Skladem 1 ks

The Photography of Modernist Cuisine - Nathan Myhrvold, The Cooking Lab, 2013
The Photography of Modernist Cuisine 
EN

Nathan Myhrvold and the culinary wizards at The Cooking Lab redefined what a cookbook can be with Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, heralded by the James Beard Foundation as Cookbook of the Year ...

  • Knihapevná vazba
    3 672 Kč
    Skladem 1 ks

Modernist Pizza - Nathan Myhrvold, Francisco Migoya, The Cooking Lab, 2021
Modernist Pizza 
EN

Modernist Pizza is the definitive guide to the world's most popular food. Created by the team that published the critically acclaimed Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking and Modernist Bread, this groundbreaking...

  • Knihapevná vazba
    11 337 Kč
    -5 %
    Skladem 1 ks

Modernist Bread at Home - Nathan Myhrvold, Francisco Migoya, The Cooking Lab, 2024
Modernist Bread at Home 
EN

Modernist Bread at Home is an indispensable cookbook for anyone who is passionate about making homemade bread. Created by the same team behind the award-winning Modernist Bread...

  • Knihapevná vazba
    2 954 Kč
    Více než 30 dní

Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking - Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet, The Cooking Lab, 2011
Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking 
EN

A revolution is underway in the art of cooking. Just as French Impressionists upended centuries of tradition, Modernist cuisine has in recent years blown through the boundaries of the culinary arts....

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Modernist Cuisine at Home - Nathan Myhrvold , Maxime Bilet, The Cooking Lab, 2012
Modernist Cuisine at Home 
EN

The culinary revolution that has transformed restaurant menus around the world is also making its way into home kitchens. The Cooking Lab, publisher of the encyclopedic two-volume set Modernist Cuisine, ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Všichni děláme chyby, někdy dokonce dřív, než ráno vstaneme. Nemůžeme si pomoct a chybujeme. Důležité je nepřestat se snažit. A když je to potřeba, omluvit se.“

Příběh Arthura Truluva - Elizabeth Berg, 2021
Příběh Arthura Truluva
Elizabeth Berg