Knihy
E-knihy

Ostatní

Zrušit
Titulky 280
Řazení

Na skladě, objednávejte ale rychle

Modernist Bread: The Art and Science is a revolutionary new understanding of one of the most important staples of the human diet. Created by the team that published the award-winning Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, ...

-5%
12 968 Kč

12 968 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Posíláme do čtyř dní

A revolution is underway in the art of cooking. Just as French Impressionists upended centuries of tradition, Modernist cuisine has in recent years blown through the boundaries of the culinary arts....

-5%
11 747 Kč

11 747 Kč

Sleva 5%

Posíláme do čtyř dní

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

According to an August 2009 report from PricewaterhouseCoopers...

7 520 Kč

7 520 Kč

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

Complying with food regulations and, more importantly, quality standards, requires practical and reliable methods to estimate a product's shelf life. Emphasizing the importance of the consumer's perception of when food has reached the end ...

5 469 Kč

5 469 Kč

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

The culinary revolution that has transformed restaurant menus around the world is also making its way into home kitchens. The Cooking Lab, publisher of the encyclopedic two-volume set Modernist Cuisine, ...

-5%
4 105 Kč

4 105 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Escoffier

Auguste Escoffier • Routledge, 2011

Dodání může trvat více než tři týdny

No cook should be without the original,unabridged translation of Auguste Escoffier`s masterpiece Le Guide Culinaire,a classic recipe reference resource which popularised haute cuisine as we know it when it was first published in 1903...

2 051 Kč

2 051 Kč

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

Two Michelin–starred chef Jean-François Piège divulges more than 300 recipes from his exceptional restaurant, with suggestions for combining key ingredients into inventive menus. Visitors to award-winning chef ...

-5%
1 901 Kč

1 901 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Institut Paul Bocuse Gastronomique

Octopus Publishing Group, 2016

Dodání může trvat více než tři týdny

The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive step-by-step manual covers all aspects of preparing, cooking and serving delicious, high-end food...

-5%
1 833 Kč

1 833 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

The practical approached championed in this book have led to increasing the quality on many successful products through providing a better understanding of consumer needs, current product and process performance and a desired future state....

1 755 Kč

1 755 Kč

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Under Pressure

Thomas Keller • Artisan Division of Workman, 2012

Na skladě, objednávejte ale rychle

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that ...

-5%
1 708 Kč

1 708 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Nordic By Nature

Gestalten Verlag, 2018

Na skladě, objednávejte ale rychle

Nordic by Nature is emphasizing seasonality and restoring the link between food and nature, for cooking to be compatible with healthiness and sustainability...

-5%
1 680 Kč

1 680 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Benu

Corey Lee • Phaidon, 2015

Na skladě, objednávejte ale rychle

The debut book from the celebrated, James Beard Award-winning Corey Lee, chef/patron of San Francisco's three Michelin starred Benu and pioneer of modern Asian food...

-5%
1 652 Kč

1 652 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

“Les diners de Gala is uniquely devoted to the pleasures of taste … If you are a disciple of one of those calorie-counters who turn the joys of eating into a form of punishment, close this book at once; it is too lively, too aggressive, ...

-5%
1 652 Kč

1 652 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Food in Vogue

Harry Abrams, 2017

Dodání může trvat více než tři týdny

Food in Vogue collects the most elegant, mouthwatering food photography and finest food writing from one of the most respected magazines in the world. Including original essays by leading food writer and longtime Vogue food critic Jeffrey Steingarten, ...

-5%
1 629 Kč

1 629 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

In this vibrant large-format manual, discover and explore good food and its power to shape both people and places. If Monocle were a restaurant it would be where local produce is simply prepared, wine is served without fuss, and all are welcome...

-5%
1 585 Kč

1 585 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

Jackson Pollock the artist needs no introduction but perhaps lesser known is Jackson Pollock the gardener, baker, and dinner-party host. From starters and entrees to side dishes, breads, and desserts...

-5%
1 531 Kč

1 531 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Posíláme do čtyř dní

Wine of plenty Salvador Dali's epicurean guidebook Hot on the heels (or lobster claws) of the best-selling Salvador Dali phenomenon, Les Diners de Gala, TASCHEN presents the artist's equally surreal and sensual viticulture follow-up: Vins de Gala...

-5%
1 519 Kč

1 519 Kč

Sleva 5%

Posíláme do čtyř dní

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

If the materials make the artist, then the right cooking toys can be the making of the chef. Chefs are as passionate about using the best tools for their craft as they are about the perfect ingredients used in their cuisine...

-5%
1 481 Kč

1 481 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Na skladě, objednávejte ale rychle

A compelling first-hand look at one of today's most fascinating food trends - the practice of cooking with and eating insects. The concept of eating insects has taken off in recent years in the West, with media coverage ranging from sensationalist ...

-5%
1 459 Kč

1 459 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Na skladě, objednávejte ale rychle

A stunning celebration of the bounty of the Atlantic coast, and a dazzling debut monograph from Canada's star chef The first cookbook from acclaimed chef Jeremy Charles takes readers on a journey to Canada's rugged east coast ...

-5%
1 432 Kč

1 432 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

„Knihy jsou pro lidi tím, čím jsou pro ptáky křídla. “

John Ruskin