Knihy
E-knihy

Ostatní

Zrušit
Titulky 20
Řazení

Dodání může trvat více než tři týdny

The definitive River Cottage kitchen companion. Hugh Fearnley-Whittingstall and his team of experts have between them an unprecedented breadth of culinary expertise on subjects that range from fishing and foraging to ...

-5%
1 377 Kč

1 377 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

A beautifully presented, comprehensive collection of all aspects of food, this is the must-have book for anyone who lives to eat. Exploring the complex, colourful and at times controversial world of food through a collection of thought-provoking, ...

-5%
345 Kč

345 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

Meet the chilli. It's a fiery little fruit. From humble origins in a tucked-away corner of Latin America, it has found its way into the food of more than half the world...

-5%
580 Kč

580 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

Everything you love about Ottolenghi, made simple. Yotam Ottolenghi's award-winning recipes are always a celebration: an unforgettable combination of abundance, taste and surprise. Ottolenghi SIMPLE is no different, with 130 brand-new dishes that contain

-5%
741 Kč

741 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Greenfeast: Autumn, Winter

Nigel Slater • HarperCollins, 2019

Na skladě, objednávejte ale rychle

The second in a pair of fast, season-led vegetable books from beloved author and cook Nigel Slater. `Much of my weekday eating contains neither meat nor fish...

-5%
765 Kč

765 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Eat Better, Live Longer

Dr Sarah Brewer • Dorling Kindersley, 2018

Na skladě, objednávejte ale rychle

Future-proof your life with this superfood approach to discovering what is really happening to your body as you are aging. Ever wondered what's really going on in your body as you age? Can you really eat to beat cancer or prevent heart disease? ...

-5%
556 Kč

556 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

New York Times best-selling author and James Beard Award winner Samin Nosrat collects the year's finest writing about food and drink. "Good food writing evokes the senses," writes Samin Nosrat, best-selling author of Salt, Fat, Acid, Heat and star...

466 Kč

466 Kč

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

A beer with your food is a great thing. But what about beer in your food? It's an even better thing! The next step for any beer lover is to try using beer as an ingredient, and that's where Cooking with Beer comes in...

-5%
592 Kč

592 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

100 Things to Know About Food

Sam Baer, Rachel Firth, Rose Hall a a kolektiv autorů/autorek • Usborne, 2017

Dodání může trvat více než tři týdny

Whether at home or at school, morning or night, we all eat food. This book provides a wonderful insight to every aspect of food from farming to cooking, nutrition to tasting. Find out what colour carrots used to be, what the last meal served ...

-5%
345 Kč

345 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Na skladě, objednávejte ale rychle

The Zero Waste Cookbook is the complete guide to how you can make your food stretch further in order to reduce your waste. From using a husk of corn to make a vegetable stock, to using lemon zest to infuse vodka, ...

-5%
468 Kč

468 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Na skladě, objednávejte ale rychle

Packed with show-stopping dishes for the weekend and special occasions, this is the ultimate in indulgent food. Learn and master the dishes made in the famous caff on Southend pier by Jamie and his star-studded guests...

-5%
580 Kč

580 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Creole

Babette de Rozières • Phaidon, 2017

Na skladě, objednávejte ale rychle

Creole is a lively cookbook featuring food from the Caribbean, where influences from Asia, Africa, India, France and Spain blend in a refined and colourful cuisine. It includes 163 recipes by Guadeloupean chef Babette de Rozieres, ...

-5%
1 189 Kč

1 189 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

The culinary revolution that has transformed restaurant menus around the world is also making its way into home kitchens. The Cooking Lab, publisher of the encyclopedic two-volume set Modernist Cuisine, ...

-5%
4 105 Kč

4 105 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

The Grain Bowl

Nik Williamson • Phaidon, 2016

Na skladě, objednávejte ale rychle

A delicious take on the latest superfood meal, with innovative grain, seed, and rice recipes ideal for everyday healthy eating. Grain bowls and porridge are hitting the headlines with their nutritious properties...

-5%
655 Kč

655 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Posíláme do šesti dní

Wine of plenty Salvador Dali's epicurean guidebook Hot on the heels (or lobster claws) of the best-selling Salvador Dali phenomenon, Les Diners de Gala, TASCHEN presents the artist's equally surreal and sensual viticulture follow-up: Vins de Gala...

-5%
1 519 Kč

1 519 Kč

Sleva 5%

Posíláme do šesti dní

Přidat do

Na skladě, objednávejte ale rychle

Includes a foreword by Giles Coren. Explore the rich stories, symbolism, and traditions that come wrapped up in the food on our plates - food that not only feeds our bodies but also makes up our culture. In The Story of Food; An Illustrated History of Eve

-5%
814 Kč

814 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

Ever been tempted by the thought of trying juicy deep fried mealworms, proteinrich cricket flower, or swapping your Walkers for salt and vinegar flavoured grasshoppers? ...

-5%
357 Kč

357 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

The New Pâtissiers

Olivier Dupon • Thames & Hudson, 2013

Dodání může trvat více než tři týdny

This mouthwatering book presents 38 of the finest pastry chefs working worldwide today, together with samples of their glorious, highly sophisticated confections...

-5%
1 267 Kč

1 267 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Na skladě, objednávejte ale rychle

New York Times bestselling author Pam Anderson updates her classic cookbook—which put "cooking by heart" on the map—to include modern flavors and new techniques that today's home cooks will love, with new and original full-color photographs...

-5%
741 Kč

741 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Na skladě, objednávejte ale rychle

An enlightening and delicious road adventure/cookbook from the young woman the New York Times dubbed "the Johnny Appleseed of Pickling." Three years ago, food activist Tara Whitsitt had a dream: to take to the road in a converted school bus and

-5%
580 Kč

580 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

„Spálené knihy osvítily svět.“

Ralph Waldo Emerson