Knihy
E-knihy

Ostatní

Zrušit
Titulky 17
Řazení

Dodání může trvat více než tři týdny

This ain't no cookbook. This ain't no memoir. This is Action Bronson's devotional, a book about the overwhelming power of delicious no, f*cking amazing food. Bronson is this era's Homer, and F*ck, That's Delicious is a modern-day Odyssey, ...

-5%
675 Kč

675 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

Anthony Bourdain is a man of many appetites. And for many years, first as a chef, later as a world-traveling chronicler of food and culture on his CNN series Parts Unknown, he has made a profession of understanding the appetites of others...

-5%
1 144 Kč

1 144 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

Solidifying her standing as a preeminent observer and scholar of everyday life, Margaret Visser takes on the sweeping history of table manners, from the civilizations of ancient Greece and medieval Europe to the way that technology ...

-5%
357 Kč

357 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

In this vibrant large-format manual, discover and explore good food and its power to shape both people and places. If Monocle were a restaurant it would be where local produce is simply prepared, wine is served without fuss, and all are welcome...

-5%
1 585 Kč

1 585 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Na skladě, objednávejte ale rychle

Food and travel writer Michael Booth and his family embark on an epic journey the length of Japan to explore its dazzling food culture. They find a country much altered since their previous visit ten years earlier (which resulted in the award-winning ...

-5%
284 Kč

284 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Salad for President

Julia Sherman • Harry Abrams, 2017

Na skladě, objednávejte ale rychle

The creator of the immensely popular Salad for President blog presents a visually rich collection of more than 75 salad recipes, with contributions and interviews by artists/creative professionals like William Wegman, Tauba Auerbach, Laurie Anderson, and

-5%
839 Kč

839 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

All about Pasta serves as the ideal kitchen companion, whether you would like to master mixing and forming the dough from scratch or you just want to expand your repertoire of easy weeknight sauces for store-bought pasta...

-5%
641 Kč

641 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

The Ultimate Book of Party Food presents the know-how required to master the art of entertaining guests with savoury and sweet canapes and bites. Including basic building-block recipes for sauces, breads, doughs and fillings, ...

-5%
926 Kč

926 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

Extraordinary stories of transformation in a quest to uncover the fundamentals of cooking - from writer and cooking star Michael Pollan. Michael Pollan's Cooked takes us back to basics and first principles ...

-5%
344 Kč

344 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Na skladě, objednávejte ale rychle

The Missing Ingredient is about what makes good food, and the first book to consider the intrinsic yet often forgotten role of time in creating the flavours and textures we love...

-5%
556 Kč

556 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Na skladě, objednávejte ale rychle

Host the ultimate pizza party with this creative cookbook of delicious recipes inspired by the heroes of the Teenage Mutant Ninja Turtles. Straight out of the sewers and right into the kitchen, the Teenage Mutant Ninja Turtles' favorite pizzas ...

-5%
679 Kč

679 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

Vegetables have moved from the side dish to the main plate, grains celebrated with colour and flair. It’s a revolution that is bold, inspiring and ever-expanding. Yotam Ottolenghi's Plenty changed the way ...

-5%
641 Kč

641 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

100 delicious recipes - all under 400 calories - from the authors of Pinch of Nom, the fastest-selling cookbook of all time. Featuring proper breakfasts, light takes on family favourites, cheeky fakeaways and speedy midweek meals...

-5%
758 Kč

758 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

Get your recommended daily allowance of facts and fun with Food Anatomy, the third book in Julia Rothman's best-selling Anatomy series. She starts with an illustrated history of food and ends with a global tour of street eats. Along the way, ...

-5%
358 Kč

358 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

“Les diners de Gala is uniquely devoted to the pleasures of taste … If you are a disciple of one of those calorie-counters who turn the joys of eating into a form of punishment, close this book at once; it is too lively, too aggressive, ...

-5%
1 652 Kč

1 652 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

Loved all over in the form of sweet potato fries, roasted whole with yummy toppings, and even baked in brownies, this cheap, nutritious and accessible root veg adds a nutty sweetness to any recipe – perfect for a comforting side dish but also amazing ...

-5%
309 Kč

309 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Food (The History of Taste)

Thames & Hudson, 2019

Dodání může trvat více než tři týdny

Surveys the history of changing tastes in food and fine dining – what was available for people to eat, and how it was prepared and served – from prehistory to the present day...

-5%
408 Kč

408 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

„Knihy jsou mrtvým materiálem, dokud v nás neožijí.“

Jiří Mahen