Bílá v anglickém jazyku kuchařky dle národní kuchyně
The secrets to Italian cooking, straight from the source—the wildly popular food emporium that is founded in Italy. "The more you know, the more you will enjoy" is the philosophy behind Eataly, and it is the idea behind this essential compendium ...
-
Knihapevná vazba654 KčVíce než 30 dní
What makes Korean food so tasty? The secret is in the "jangs," sauces that have been a staple of Korean cuisine for thousands of years...
-
Knihapevná vazba821 KčSkladem 2 ks
A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...
-
Knihapevná vazba759 KčSkladem 2 ks
The first comprehensive cookbook on paella – everyone’s favourite Spanish dish – by the ultimate paella master, Alberto Herráiz. Reveals the origins, traditions, versatility and mouth-watering variety of this incredibly popular dish...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Practice mindful eating with the Japanese art of Itadakimasu. Inspired by Japan's delicious and innovative cuisine, this cookbook introduces 70 simple yet sumptuous recipes to bring exquisite dishes to everyday life...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle