Knihy
E-knihy
Zrušit
Titulky 178
Řazení

Na skladě, objednávejte ale rychle

A luxurious collection of the best recipes from the world's leading Italian cookbook - with all new photography and design First published in 1950, Il Cucchiaio d'Argento, or its English-language offspring The Silver Spoon, is the ultimate compilation...

-5%
1 234 Kč

1 234 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Na skladě, objednávejte ale rychle

More than 200 delicious classic and contemporary Italian vegetarian recipes from the acclaimed Silver Spoon kitchen...

-5%
1 112 Kč

1 112 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Posíláme do 12 dní

Český kapr - speciality mistra Vrabce pro vánoční a silvestrovskou tabuli i pro každý...

69 Kč

69 Kč

Posíláme do 12 dní

Přidat do

French Pâtisserie

École Ferrandi • Flammarion, 2017

Na skladě, objednávejte ale rychle

Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris—dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper­—is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to paper-thin mille-feuille, and from the chestnut cream–filled ...

-5%
1 407 Kč

1 407 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Posíláme do šesti dní

The best recipes of Czech cuisine. Czechs have always liked to eat. Czech women have been renowned as excellent cooks, one of the reasons probably being that their art is based on traditional recipes, nourishing ingredients and time-proven practices...

-5%
284 Kč

284 Kč

Sleva 5%

Posíláme do šesti dní

Přidat do

Na skladě, objednávejte ale rychle

Falastin is a love letter to Palestine, the land and its people; an evocative collection of over 110 unforgettable recipes and stories from the co-authors of Jerusalem and Ottolenghi: The Cookbook, and Ottolenghi Simple...

-5%
864 Kč

864 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Trullo

Tim Siadatan • Square Peg, 2017

Dodání může trvat více než tři týdny

Learn a British take on Italian cooking from one of London's brightest chefs. Trullo offers the ultimate in warming comfort recipes for cold winter nights...

-5%
778 Kč

778 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

The Palomar Cookbook

Mitchell Beazley, 2016

Na skladě, objednávejte ale rychle

Enjoy more than 100 utterly delicious recipes from award-winning restaurant The Palomar, with dishes influenced by the rich cultures of Southern Spain, North Africa and the Levant. This debut cookbook includes recipes ...

-5%
923 Kč

923 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Na skladě, objednávejte ale rychle

The only comprehensive collection of German recipes - from authentic traditional dishes to contemporary cuisine Germany is made up of a series of distinct regional culinary cultures. From Hamburg on the north coast to Munich in the Alpine south, ...

-5%
987 Kč

987 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

Award-winning Boston chef Jeremy Sewall presents contemporary versions of New England classics that capture the flavours of this time-honoured cuisine. In this first cookbook to explore contemporary New England fare, Jeremy Sewall adapts ...

-5%
1 061 Kč

1 061 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Posíláme do pěti dní

Japanese Farm Food offers readers a unique window into life on a Japanese farm through simple recipes cooked from family fields and other local, organic products. The multitude of vibrant images conveys an intimate, authentic ...

-5%
877 Kč

877 Kč

Sleva 5%

Posíláme do pěti dní

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

Recognized as one of the most renowned chefs and restaurateurs of his generation, Alain Ducasse also operates an acclaimed cooking school in the heart of Paris. Now as a gift to cooks and lovers of French cuisine...

-5%
1 680 Kč

1 680 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

Just like religious festivals and songs, cuisine is a constitutive part of the Jewish tradition. In this book, Parisian delicatessen-owner Florence Kahn shares with us century-old Yiddish recipes that not only...

-5%
345 Kč

345 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Bringing Italy Home

Ursula Ferrigno • Mitchell Beazley, 2005

Dodání může trvat více než tři týdny

Ursula Ferrigno embodies the Italian passion for good food made with the freshest of natural ingredients...

-5%
374 Kč

374 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Na skladě, objednávejte ale rychle

Orion: Luca Amore runs a cooking school in the baroque Sicilian mountain town of Favio. He's taught many people how to cook...

-5%
618 Kč

618 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Dodání může trvat více než tři týdny

At long last, Dishoom share the secrets to their much sought-after Bombay comfort food: the Bacon Naan Roll, Black Daal, Okra Fries, Jackfruit Biryani, Chicken Ruby and Lamb Raan, along with Masala Chai, coolers and cocktails...

-5%
729 Kč

729 Kč

Sleva 5%

Dodání může trvat více než tři týdny

Přidat do

Posíláme do pěti dní

What could possibly be better than sharing and enjoying in life's simpler pleasures with friends and loved ones? This idea is at the heart of the Scandinavian lifestyle trends that many in contemporary culture have come to embrace...

-5%
618 Kč

618 Kč

Sleva 5%

Posíláme do pěti dní

Přidat do

Na skladě, objednávejte ale rychle

A treasure trove of essays, recipes, and images exploring the people and food of Marfa and its premier restaurant, The Capri...

-5%
1 112 Kč

1 112 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Na skladě, objednávejte ale rychle

Effortless entertaining the Scandinavian way. Relaxed celebrations of food and friends, smoergasbords - of which cripsbreads are always a part - are served throughout the year. This collection of seasonal menus and recipes includes classics...

-5%
580 Kč

580 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

Na skladě, objednávejte ale rychle

In Bitter Honey, seasoned chef Letitia Clark invites us into her home on one of the most beautiful islands in the Mediterranean Sea - Sardinia. The recipes in this book do not take long to make, but you can taste the ethos behind every one of them...

-5%
592 Kč

592 Kč

Sleva 5%

Na skladě, objednávejte ale rychle

Přidat do

„Knihy jsou podobné domovu, do kterého se vracíme i za největší bouřky. “

Bernard Bolzano