Kuchařky
Meat is back -in many forms. Whether as salami, air-dried ham, bratwurst, blood sausage, pâté, or pulled pork, meat is truly experiencing a renaissance.
-
Knihapevná vazba1 182 KčSkladem 1 ks
In this enormous, beautiful book, we hear the full story of the meteoric rise of Heston Blumenthal and The Fat Duck, birthplace of snail porridge and bacon-and-egg ice cream, and encounter the passion, perfection and weird science...
-
Knihapevná vazba6 199 KčSkladem 1 ks
The best-selling team behind Charcuterie further deepens our understanding of an ancient craft. An instant classic, Pâté, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks eager for knowledge of the most accessible charcuterie...
-
Knihapevná vazba928 KčSkladem 1 ks
You Don't Need a Recipe. Really, You Don't. Sam Sifton, founding editor of New York Times Cooking, makes cooking easy with this handy book of delicious dishes...
-
Knihaflexi vazba637 KčSkladem 1 ks
What's the Matter with Meat? draws back the curtain that obscures the true costs of indus-trialized meat production. The book exposes how the industry is expanding worldwide ata rapid pace, with just a few large companies monopolizing the majority of the
-
Knihabrožovaná vazba400 KčSkladem 1 ks
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle