Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024

Bestsellery z kategórie: knihy o potravinářství

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Odborná x populárně naučná
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Potravinářské zbožíznalství - Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv, Key publishing, 2014
Potravinářské zbožíznalství

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů...

  • Knihabrožovaná vazba
    556 Kč
    Do 1 – 5 dnů

Cukrovarnický průmysl - Jakub Drábek, Tomáš Halama, 2018
Cukrovarnický průmysl

Pravděpodobně málokdo by předpokládal, že se v první Československé republice v polovině dvacátých let vyprodukovalo až 18,5 % (!) celosvětové produkce surového řepného cukru. Kolektivní monografie skupiny autorů z Katedry hospodářsk

  • Knihapevná vazba
    266 Kč
    Do 14 – 19 dnů

Umění fermentace I. - Katz Ellix Sandor, Grada, 2021
Umění fermentace I.

Na rok 2021 chystáme od Sandora Katze dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět...

  • Knihabrožovaná vazba
    419 Kč
    Skladem 4 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    363 Kč
    Ihned ke stažení

Falšovatelia jedla - Thilo Bode, Miroslav Spišiak, 2012
Falšovatelia jedla 
SK

I keď kniha vychádza zo skúseností, pozbieraných v Nemecku, zaoberá sa potravinami z pohľadu spotrebiteľov a organizácií Európskej únie...


Cukr, sůl, tuk - Michael Moss, Eugenika, 2015
Cukr, sůl, tuk

Nesmírně zajímavé vyprávění o tom, jak funguje potravinářský průmysl. Výrobci moderních potravin používají tři klíčové přísady: cukr, sůl a tuk. Ty vyvolávají tu „správnou“ chuť...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Obrazový atlas chorob a škůdců zeleniny střední Evropy - Jaroslav Rod a kol., Biocont Laboratory, 2005
Obrazový atlas chorob a škůdců zeleniny střední Evropy

Choroby a škůdci brukvovité, cibulové, kořenové, lilkovité zeleniny, salátu, řepy, brambor a kukuřice. Stručné popisy škodlivosti a biologie chorob a škůdců, prahy škodlivosti, preventivní a přímá ochrana...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Moderní hotel - Jiří Černý, Jiří Krupička, Ratio, 2018
Moderní hotel

Přepracované druhé vydání této publikace vychází z velmi úspěšného prvního vydání. Jsou zde využity nejnovější poznatky a předpisy související se vstupem České republiky do Evropské unie...

  • Knihabrožovaná vazba
    229 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Houby a houbám podobné organismy v biotechnologiích - Aleš Lebeda, Barbora Mieslerová, Michaela Sedlářová, Univerzita Palackého v Olomouci, 2017
Houby a houbám podobné organismy v biotechnologiích

Kniha představuje houby a vzhledově houbám podobné organismy, které k nim byly dříve řazeny, jako nedílnou součást lidského života a jídelníčku. Ve třinácti kapitolách najde čtenář poprvé soustředěny...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Zákon č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov, Verlag Dashöfer
Zákon č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov 
SK

Tlačená publikácia je prehľadným spracovaním zákona o potravinách...

  • Knihabrožovaná vazba
    667 Kč
    Skladem 1 ks

Proč se klepou řízky - Vladimír Mikeš, Václav Johanus (Ilustrátor), Dokořán, 2023
Proč se klepou řízky

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů...

  • Knihabrožovaná vazba
    215 Kč
    Skladem 3 ks
  • 199 Kč
    Ihned ke stažení
Misa Mäsa - Ivan Dubnička, Infopress, 2012
Misa Mäsa 
SK

Antropológ a kulturológ Ivan Dubnička sa v monografii zaoberá konzumáciou mäsa ako jedným z determinantov evolučného vývoja Homo sapiens a zároveň ako kultúrnym fenoménom...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    296 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Označovanie potravinárskych výrobkov vrátane vzorov etikiet - Kamila Míková, Verlag Dashöfer, 2022
Označovanie potravinárskych výrobkov vrátane vzorov etikiet 
SK

Označovanie potravinárskych produktov je široká a komplexná téma, ktorá neustále prechádza zmenami. Výrobcovia aj distribútori potravín zodpovedajú za správne označovanie a plnenie požiadaviek, ktoré na nich kladie tuzemská a európska legislatíva...

  • Knihakroužková vazba
    1 639 Kč
    Do 17 – 22 dnů

Voda v potravinárstve - Naďa Sasáková, Gabriela Gregová, Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach, 2018
Voda v potravinárstve 
SK

Učebnica pre študentov Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach.

  • 220 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Chemie im Essen - Hans-Ulrich Grimm, Droemer/Knaur, 2013
Chemie im Essen 
EN

Wie kommt der Geschmack ins Fertiggericht, und was macht Bonbons bunt? Jeder hat schon von Zusatzstoffen wie Glutamat und Aspartam gehört. Aber was hat es damit wirklich auf sich, und was verbirgt sich hinter E 965, E 650 und ...

  • Knihabrožovaná vazba
    303 Kč
    Více než 30 dní

Biele zlato - Miroslav Eliáš, Mestské kultúrne stredisko Šurany, 2021
Biele zlato 
SK

Biele zlato - katalóg cukrovarníckej zbierky, predstavuje zaujímavú zbierku k dejinám slovenského cukrovarníctva, ktorú spravuje Mestské múzeum Šurany...

  • Knihabrožovaná vazba
    193 Kč
    Skladem 1 ks

Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch - Michal Pataky, ProTraining, 2018
 
Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch - Michal Pataky, Ultra tréning, 2021
Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch 
SK

Kniha Mgr. Michala Patakyho Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch odhaľuje zaujímavé fakty a súvislosti o tzv. detských potravinách. Okrem iného sa v nej dozviete, aké nevhodné suroviny sa nachádzajú takmer vo všetkých detských (p)otravinách...

  • Knihabrožovaná vazba
    332 Kč
    Do 4 – 5 dnů
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    299 Kč
    Ihned ke stažení
  • Přečtenávýborný stav
    191 Kč
    Skladem
Další formáty

Sladařství - Gabriela Basařová, Havlíček Brain Team, 2023
Sladařství

Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové...

  • Knihapevná vazba
    913 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach - Ján Ondrejka, Epos, 2004
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach 
SK

Známy špecialista spracoval v prehľadnej forme príručku o správnych postupoch pri výrobe zmrzliny a v cukrárenskej a lahôdkárskej výrobe, ktorú hlavný hygienik SR odporúča ako metodickú pomôcku k uplatneniu systému HACCP.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách - Karel Kadlec, Miloš Kmínek, Pavel Kadlec, Aleš Čeněk, KEY Publishing, 2016
Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách

Kniha poskytne čtenářům základní znalosti z oborů automatického řízení a technologického měření. Vychází se ze zásady, že řídit je možno jen ty veličiny, které lze...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Technologie v kostce - Libuše Vodochodská, Karel Štěpánek, Ratio, 2019
Technologie v kostce

Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů.

  • 122 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Jak se ale svět může zlepšit, když všichni budeme mlčet?“

Hana - Alena Mornštajnová, 2017
Hana
Alena Mornštajnová