Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Nejdražší z kategorie: knihy o potravinářství

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Odborná x populárně naučná
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Československé masné výrobky - Václav Šedivý, Václav Šedivý, 2023
Československé masné výrobky

Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku....

  • Knihapevná vazba
    2 500 Kč
    Skladem > 5 ks

Genetics, Genomics, and Breeding of Soybean - Kristin Bilyeu, Milind B. Ratnaparkhe, Chittaranjan Kole, Taylor & Francis Books, 2017
Genetics, Genomics, and Breeding of Soybean 
EN

The soybean is an economically important leguminous seed crop for feed and food products that is rich in seed protein (about 40 percent) and oil (about 20 percent); it enriches the soil by fixing nitrogen in symbiosis with...

  • Knihabrožovaná vazba
    2 070 Kč
    -5 %
    Více než 30 dní

Complete Bordeaux NE - Stephen Brook, Octopus Publishing Group, 2012
Complete Bordeaux NE 
EN

The wines of Bordeaux are universally recognized as being among the finest in the world and in this fully revised and updated edition of his classic text, renowned wine expert Stephen Brook provides an unrivalled survey of the region and its wines...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Chemie potravin I+II - Jan Velíšek, Jana Hajšlová, Ossis, 2009
Chemie potravin I+II

Chemie potravin je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských studijných programů Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Potravinová a nutričná gramotnosť 1-3 - Jozef Golian, Daniela Mináriková, Peter Minárik, Raabe, 2022
Potravinová a nutričná gramotnosť 1-3 
SK

Farebná trojdielna publikácia, ktorá zrozumiteľným jazykom spracováva problematiku potravín. Tie výraznou mierou ovplyvňujú zdravie človeka v kontexte iných faktorov, a preto je nanajvýš dôležité vedieť správne sa rozhodovať...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Označovanie potravinárskych výrobkov vrátane vzorov etikiet - Kamila Míková, Verlag Dashöfer, 2022
Označovanie potravinárskych výrobkov vrátane vzorov etikiet 
SK

Označovanie potravinárskych produktov je široká a komplexná téma, ktorá neustále prechádza zmenami. Výrobcovia aj distribútori potravín zodpovedajú za správne označovanie a plnenie požiadaviek, ktoré na nich kladie tuzemská a európska legislatíva...

  • Knihakroužková vazba
    1 639 Kč
    Do 17 – 22 dnů

Meat Science - Paul Warriss, Cabi, 2009
Meat Science 
EN

Outlining the core principles of the subject, this introductory-level textbook covers the production of meat, its structure and chemical composition, meat quality and hygiene, and animal welfare, handling and slaughter...

  • Knihabrožovaná vazba
    1 535 Kč
    Více než 30 dní

The Complete Bordeaux - Stephen Brook, Octopus Publishing Group, 2022
The Complete Bordeaux 
EN

The wines of Bordeaux are universally recognized as being among the finest in the world and in this fully revised and updated edition of his classic text, renowned wine expert Stephen Brook provides an unrivalled survey of the region and its wines...

  • Knihapevná vazba
    1 338 Kč
    Skladem 2 ks

Zloženie potravín a potravinových surovín - Judit Süli, Anna Sobeková, Zuzana Bujdošová, Tatiana Hrušková, Osveta, 2019
Zloženie potravín a potravinových surovín 
SK

Potraviny sú zložité systémy tvorené veľkým počtom chemických zlúčenín s rôznymi vlastnosťami. Pri ich spracovaní, úprave a skladovaní dochádza k viacerým biochemickým, chemickým a fyzikálnym zmenám. Znalosť týchto procesov umožňuje...

  • Knihapevná vazba
    1 032 Kč
    Do 5 – 9 dnů

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík, Nová Práca, 2003
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach 
SK

Publikácia má viac kapitol, ktoré sú zoradené podľa medzinárodných gastronomických zvyklostí.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Potravinový kódex I., II. a III., Epos, 2006
Potravinový kódex I., II. a III. 
SK

Všeobecne záväzný charakter Potravinového kódexu vyplýva zo skutočnosti, že kódex, ako aj jeho zmeny a doplnky sú oznamované v Zbierke zákonov...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    819 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Sladařství - Gabriela Basařová, Havlíček Brain Team, 2023
Sladařství

Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové...

  • Knihapevná vazba
    913 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách - Karel Kadlec, Miloš Kmínek, Pavel Kadlec, Aleš Čeněk, KEY Publishing, 2016
Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách

Kniha poskytne čtenářům základní znalosti z oborů automatického řízení a technologického měření. Vychází se ze zásady, že řídit je možno jen ty veličiny, které lze...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Výroba syrov - Karol Herian, OZ Vidiecky parlament na Slovensku, 2021
Výroba syrov 
SK

Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry....

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Kouzlo kávových zrnek - Lani Kingston, Práh, 2023
Kouzlo kávových zrnek

Šálek kávy je nejoblíbenějším nápojem na světě. Lidé si jich každý den připraví a vychutnají víc než dvě a čtvrt miliardy. Tento věrný společník a zdroj každodenní...

  • Knihapevná vazba
    861 Kč
    Skladem 1 ks

A növényparadoxon - Steven R. Gundry, Alexandra Kiadó, 2019
A növényparadoxon 
HU

Legtöbben hallottunk már a búzában található fehérjéről, amely kiterjedt gyulladást okoz a testben...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach - Ján Ondrejka, Epos, 2004
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach 
SK

Známy špecialista spracoval v prehľadnej forme príručku o správnych postupoch pri výrobe zmrzliny a v cukrárenskej a lahôdkárskej výrobe, ktorú hlavný hygienik SR odporúča ako metodickú pomôcku k uplatneniu systému HACCP.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Chateau Visegrad, Columbus, 2014
Chateau Visegrad 
EN

Za léta totality se z hradů a zámků zemí Visegrádu vytratila vysoká gastronomie. V lepších případech v nich vznikly prohlídkové okruhy, kde jen málokdo tušil, co se kdysi podávalo na zaprášeném porcelánu, odděleného od školních zájezdů červenými...

  • Knihapevná vazba
    743 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Zákon č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov, Verlag Dashöfer
Zákon č. 152/1995 Z. z. o potravinách v znení neskorších predpisov 
SK

Tlačená publikácia je prehľadným spracovaním zákona o potravinách...

  • Knihabrožovaná vazba
    667 Kč
    Skladem 1 ks

The Herb and Flower Cookbook - Pip McCormac, Quadrille, 2014
The Herb and Flower Cookbook 
EN

The Herb and Flower Cookbook is a cookery book with a difference. Here, you can take your cooking to the next level by cultivating aromatic plants to use when creating unusual and seasonal recipes that are fresh and full of flavour...

  • Knihapevná vazba
    648 Kč
    Více než 30 dní


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Řeknu ti tajemství, Hanno. Ta opravdu zlá strašidla nikdy nevypadají jako strašidla.“

Prohnilé město - Leigh Bardugo, 2022
Prohnilé město
Leigh Bardugo