Nejdražší z kategorie: knihy o potravinářství
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
113 produktů
Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku....
-
Knihapevná vazba2 500 KčSkladem > 5 ks
The soybean is an economically important leguminous seed crop for feed and food products that is rich in seed protein (about 40 percent) and oil (about 20 percent); it enriches the soil by fixing nitrogen in symbiosis with...
-
Knihabrožovaná vazba2 070 Kč-5 %Více než 30 dní
The wines of Bordeaux are universally recognized as being among the finest in the world and in this fully revised and updated edition of his classic text, renowned wine expert Stephen Brook provides an unrivalled survey of the region and its wines...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Chemie potravin je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských studijných programů Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Farebná trojdielna publikácia, ktorá zrozumiteľným jazykom spracováva problematiku potravín. Tie výraznou mierou ovplyvňujú zdravie človeka v kontexte iných faktorov, a preto je nanajvýš dôležité vedieť správne sa rozhodovať...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Označovanie potravinárskych produktov je široká a komplexná téma, ktorá neustále prechádza zmenami. Výrobcovia aj distribútori potravín zodpovedajú za správne označovanie a plnenie požiadaviek, ktoré na nich kladie tuzemská a európska legislatíva...
-
Knihakroužková vazba1 639 KčDo 17 – 22 dnů
Outlining the core principles of the subject, this introductory-level textbook covers the production of meat, its structure and chemical composition, meat quality and hygiene, and animal welfare, handling and slaughter...
-
Knihabrožovaná vazba1 535 KčVíce než 30 dní
The wines of Bordeaux are universally recognized as being among the finest in the world and in this fully revised and updated edition of his classic text, renowned wine expert Stephen Brook provides an unrivalled survey of the region and its wines...
-
Knihapevná vazba1 338 KčSkladem 2 ks
Potraviny sú zložité systémy tvorené veľkým počtom chemických zlúčenín s rôznymi vlastnosťami. Pri ich spracovaní, úprave a skladovaní dochádza k viacerým biochemickým, chemickým a fyzikálnym zmenám. Znalosť týchto procesov umožňuje...
-
Knihapevná vazba1 032 KčDo 5 – 9 dnů
Publikácia má viac kapitol, ktoré sú zoradené podľa medzinárodných gastronomických zvyklostí.
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Všeobecne záväzný charakter Potravinového kódexu vyplýva zo skutočnosti, že kódex, ako aj jeho zmeny a doplnky sú oznamované v Zbierke zákonov...
Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové...
-
Knihapevná vazba913 KčDo 4 – 5 dnů
Kniha poskytne čtenářům základní znalosti z oborů automatického řízení a technologického měření. Vychází se ze zásady, že řídit je možno jen ty veličiny, které lze...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry....
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Šálek kávy je nejoblíbenějším nápojem na světě. Lidé si jich každý den připraví a vychutnají víc než dvě a čtvrt miliardy. Tento věrný společník a zdroj každodenní...
-
Knihapevná vazba861 KčSkladem 1 ks
Legtöbben hallottunk már a búzában található fehérjéről, amely kiterjedt gyulladást okoz a testben...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Známy špecialista spracoval v prehľadnej forme príručku o správnych postupoch pri výrobe zmrzliny a v cukrárenskej a lahôdkárskej výrobe, ktorú hlavný hygienik SR odporúča ako metodickú pomôcku k uplatneniu systému HACCP.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Za léta totality se z hradů a zámků zemí Visegrádu vytratila vysoká gastronomie. V lepších případech v nich vznikly prohlídkové okruhy, kde jen málokdo tušil, co se kdysi podávalo na zaprášeném porcelánu, odděleného od školních zájezdů červenými...
-
Knihapevná vazba743 KčDo 4 – 5 dnů
Tlačená publikácia je prehľadným spracovaním zákona o potravinách...
-
Knihabrožovaná vazba667 KčSkladem 1 ks
The Herb and Flower Cookbook is a cookery book with a difference. Here, you can take your cooking to the next level by cultivating aromatic plants to use when creating unusual and seasonal recipes that are fresh and full of flavour...
-
Knihapevná vazba648 KčVíce než 30 dní
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle