Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Další možnosti
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Účel knihy
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Doba čtení
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
The Chocolatier's Kitchen - Davide Comaschi & friends, Lannoo, 2022
The Chocolatier's Kitchen 
EN

In this luxurious and comprehensive 600-page chocolate Bible, Comaschi shares his in-depth knowledge of chocolate, and his own recipes along with contributions from friends and colleagues...

  • Knihapevná vazba
    3 276 Kč
    Skladem 2 ks

The Photography of Modernist Cuisine - Nathan Myhrvold, The Cooking Lab, 2013
The Photography of Modernist Cuisine 
EN

Nathan Myhrvold and the culinary wizards at The Cooking Lab redefined what a cookbook can be with Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, heralded by the James Beard Foundation as Cookbook of the Year ...

  • Knihapevná vazba
    3 215 Kč
    Skladem 1 ks

What is Cooking - Ferran Adria, Phaidon, 2020
What is Cooking 
EN

A fascinating reflection on the essence of cooking - from Ferran Adria's elBullifoundation. For groundbreaking chefs such as Ferran Adria, cooking has reached a level of complexity where science...

  • Knihapevná vazba
    3 188 Kč
    Do 3 – 6 dnů

The New French Wine (Two-Book Boxed Set) - Jon Bonné, Ten speed, 2023
The New French Wine (Two-Book Boxed Set) 
EN

The first definitive guide to contemporary French wines and producers in a deluxe two-book package, from a two-time James Beard Award winner...

  • Knihapevná vazba
    3 058 Kč
    Do 3 – 6 dnů

Modernist Bread at Home - Nathan Myhrvold, Francisco Migoya, The Cooking Lab, 2024
Modernist Bread at Home 
EN

Modernist Bread at Home is an indispensable cookbook for anyone who is passionate about making homemade bread. Created by the same team behind the award-winning Modernist Bread...

  • Knihapevná vazba
    2 952 Kč
    Skladem 1 ks

Unelaborated Products - Ferran Adria, Phaidon, 2021
Unelaborated Products 
EN

This fascinating and encyclopedic volume, compiled by the globally influential chef, Ferran Adrià’s elBullifoundation, is a deep dive into unprocessed and raw culinary ingredients and explores why identifying, classifying, and categorizing food...

  • Knihapevná vazba
    2 669 Kč
    Skladem 1 ks

Modern Gastronomy: A to Z - Harold McGee, CRC Press, 2009
Modern Gastronomy: A to Z 
EN

Guru to a new generation of chefs from Chicago to Copenhagen, Spain’s Ferran Adrià has been featured on Time magazine's list of the 100 most influential people of our times and touted by the press as an alchemist and a genius...

  • Knihapevná vazba
    2 227 Kč
    Více než 30 dní

The Nomad Cookbook - Daniel Humm, Will Guidara, Ten speed, 2015
The Nomad Cookbook 
EN

From the authors of the acclaimed cookbooks"Eleven Madison Park"and"I Love New York"comes this uniquely packaged cookbook, featuring recipes from the wildly popular restaurant and, as an added surprise, a hidden back ...

  • Knihapevná vazba
    2 079 Kč
    Do 3 – 6 dnů

Institut Paul Bocuse Gastronomique, Octopus Publishing Group, 2016
Institut Paul Bocuse Gastronomique 
EN

The perfect guide for professional chefs in training and aspiring amateurs, this fully illustrated, comprehensive step-by-step manual covers all aspects of preparing, cooking and serving delicious, high-end food...

  • Knihapevná vazba
    1 900 Kč
    Do 3 – 6 dnů

Larousse Gastronomique, Octopus Publishing Group, 2011
Larousse Gastronomique 
EN

"Larousse Gastronomique", the world's classic culinary reference book, is known for its authoritative and comprehensive collection of recipes. Here it is brought up to date for 2009 in an attractive edition containing over 900 new colour and black...

  • Knihapevná vazba
    1 840 Kč
    Skladem 1 ks
Champagne - Peter Liem, Ten speed, 2017
 
Champagne - Peter Liem, Mitchell Beazley, 2017
Champagne 
EN

A stunning box set, complete with seven vintage maps in a pull-out drawer. Based on six years of on-the-ground research and unprecedented access to actual Champagne growers, Champagne is the first book to actually describe producers and ...

  • Knihapevná vazba
    1 682 Kč
    Skladem 1 ks

Zdravie a výživa ľudí (3 dielny set) - Ján Keresteš, Peter Chlebo a kolektív autorov, CAD PRESS, 2020
Zdravie a výživa ľudí (3 dielny set) 
SK

Kniha je o to unikátnejšia, že je písaná a zostavená tak, aby si v nej našli svoje aj odborníci, ale bol kladený dôraz na to, aby z nej mohla čerpať užitočné rady aj široká verejnosť...

  • Knihapevná vazba
    1 705 Kč
    Skladem > 5 ks

The World Atlas of Wine - Hugh Johnson, Jancis Robinson, Octopus Publishing Group, 2013
 
The World Atlas of Wine - Hugh Johnson, Jancis Robinson, Mitchell Beazley, 2019
The World Atlas of Wine 
EN

The seventh edition will confirm the status of The World Atlas of Wine as the most essential and authoritative wine reference work.

  • Knihapevná vazba
    1 679 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Fit recepty (kolekcia), Fit brands
Fit recepty (kolekcia) 
SK

Kolekcia titulov: Fit recepty, Fit recepty 2, Fit recepty 3

  • 1 644 Kč
    Skladem 2 ks

The Art of Sugarcraft - Jennifer Kelly, Frankie New, Dutton, 2014
The Art of Sugarcraft 
EN

Squires Kitchen is the oldest and one of the most popular schools of its kind in the UK. Its highly regarded reputation brings students from all around the world to the school in Farnham, Surrey and its course syllabus is also taught ...

  • Knihapevná vazba
    1 612 Kč
    Skladem 1 ks

Z fitka do kuchyne 2 + 3 + špeciál - Lucia Švaral a kolektív, Fitshaker
Z fitka do kuchyne 2 + 3 + špeciál 
SK

Kolekcia zdravých a chutných, jednoduchých a rýchlych receptov od popredných odborníčok na fitness a zdravú výživu...

  • Knihapevná vazba
    1 515 Kč
    -17 %
    Skladem 2 ks

Under Pressure - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2012
Under Pressure 
EN

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that ...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    826 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba s přebalem
    1 512 Kč
    Skladem 1 ks

Cupcake + Cupcake 2 (kolekcia) - Lenka Hnidáková, Lelí´s Cupcakes
Cupcake + Cupcake 2 (kolekcia)

Kompletní edice cupcakové bible: první a druhý díl...

  • Knihapevná vazba
    1 503 Kč
    Do 14 – 19 dnů

Noma 2.0 - Rene Redzepi, Mette Soberg, Junichi Takahashi, Artisan Division of Workman, 2022
Noma 2.0 
EN

There's a reason Noma sits atop the list of the world's best restaurants. Every bite, every dish, every course surprises, delights, challenges, and deeply satisfies in a way that's unique in the world of dining...

  • Knihapevná vazba
    1 501 Kč
    Skladem 3 ks

Jeme zdravo (kolekcia), VERDON CAPITE
Jeme zdravo (kolekcia) 
SK

Chutné a zdravé recepty pre celú rodinu. Kolekcia titulov Jeme zdravo - rýchlo a jednoducho, Jeme zdravo a chutí nám to a Jeme zdravo v meste aj na vidieku...

  • Knihapevná vazba
    1 478 Kč
    Do 14 – 19 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Možná se pokaždé, když otevřeme oči, znovu narodíme, a následně v nás něco umře, když je zavřeme.“

Letní světlo, a pak přijde noc - Jón Kalman Stefánsson, 2021
Letní světlo, a pak přijde noc
Jón Kalman Stefánsson