Využijte poštovné zdarma od 300 Kč s PPL právě teď!
Vybrat knihy
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Nejdražší z kategorie: kuchařky známých osobností

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Doba čtení
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Další možnosti
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Další možnosti
Barva obálky
Další možnosti
Food Styling - Delores Custer, Wiley-Blackwell, 2010
Food Styling 
EN

Food Styling is the first serious book on the subject of food styling for specific media: editorial, advertorial, public relations, marketing, advertising, packaging, and television and film production...

  • Knihapevná vazba
    6 629 Kč
    -5 %
    Do 12 – 17 dnů

The Photography of Modernist Cuisine - Nathan Myhrvold, The Cooking Lab, 2013
The Photography of Modernist Cuisine 
EN

Nathan Myhrvold and the culinary wizards at The Cooking Lab redefined what a cookbook can be with Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, heralded by the James Beard Foundation as Cookbook of the Year ...

  • Knihapevná vazba
    3 775 Kč
    Skladem 1 ks

Astrance: A Cook's Book - Pascal Barbot, Christophe Rohat, Chihiro Masui, Berlitz, 2013
Astrance: A Cook's Book 
EN

In this beautiful cookbook Pascal Barbot, one of the most reputed and internationally-acclaimed French chefs, reveals his concept of cooking in the restaurant he created with Christophe Rohat in 2000: the three-star...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Jamie Oliver - komplet 5 kníh - Jamie Oliver, Spektrum grafik, 2008
Jamie Oliver - komplet 5 kníh 
SK

Komplet piatich kníh najznámejšieho šéfkuchára Jamieho Olivera: Šéfkuchár bez čapice, Návrat šéfkuchára bez čapice, Dni plné chutí, U Jamieho v kuchyni, Jamie po taliansky...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Alinea - Grant Achatz, Ten speed, 2008
Alinea 
EN

A pioneer in American cuisine, chef Grant Achatz represents the best of the molecular gastronomy movement—brilliant fundamentals and exquisite taste paired with a groundbreaking approach to new techniques and equipment...

  • Knihapevná vazba
    1 489 Kč
    Do 3 – 6 dnů

Central - Virgilio Martinez, Phaidon, 2016
Central 
EN

The extraordinary cuisine of Peruvian chef Virgilio Martínez, one of the most admired emerging talents in the culinary world. This exquisite monograph from acclaimed Peruvian chef Virgilio Martínez follows the ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Jean-Francois Piege - Jean-Francois Piege, Stephane de Bourgies, Flammarion, 2015
Jean-Francois Piege 
EN

Two Michelin–starred chef Jean-François Piège divulges more than 300 recipes from his exceptional restaurant, with suggestions for combining key ingredients into inventive menus. Visitors to award-winning chef ...

  • Knihapevná vazba
    1 379 Kč
    Do 3 – 6 dnů

The Food Stylist's Handbook - Denise Vivaldo, Gibbs M. Smith, 2010
The Food Stylist's Handbook 
EN

Acclaimed food stylist Denise Vivaldo shares the tips and secrets of the trade with cooks who want to become master stylists. It takes a steady hand to arrange the chocolate curls and drizzle the caramel sauce ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Organum: Peter Gilmore, Murdoch Books, 2014
Organum: Peter Gilmore 
EN

While there is a layered complexity to world-renowned chef Peter Gilmore's ethereal - yet grounded - cuisine, his philosophy...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Jamie Oliver - komplet 3 kníh - Jamie Oliver, Spektrum grafik, 2008
Jamie Oliver - komplet 3 kníh 
SK

Komplet troch kníh anglickej kuchárskej hviezdy Jamieho Olivera: Šéfkuchár bez čapice, Návrat šéfkuchára bez čapice, Dni plné chutí...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Jamie's Kitchen - Jamie Oliver, Michael Joseph, 2002
Jamie's Kitchen 
EN

Jamie Oliver is setting up a new restaurant in London, which is also a training school for young chefs, and you’re invited to find out how he gets along. Jamie’s Kitchen features brand new recipes from Jamie’s cookery course...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    511 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Never Trust a Skinny Italian Chef - Massimo Bottura, Phaidon, 2014
Never Trust a Skinny Italian Chef 
EN

Never Trust a Skinny Italian Chef is a tribute to three-michelin star restaurant, Osteria Francescana and the twenty-five year career of its chef, Massimo Bottura, 'the Jimi Hendrix of Italian chefs'. Osteria Francescana is Italy's most ...

  • Knihapevná vazba
    1 277 Kč
    Do 3 – 6 dnů

Faviken: 4015 Days, Beginning to End - Magnus Nilsson, Phaidon, 2020
Faviken: 4015 Days, Beginning to End 
EN

Witty, candid, and insightful: a chef's ode to his extraordinary restaurant, and a fascinating commentary on food culture. In 2019, Magnus Nilsson closed Fäviken, his one-of-a-kind restaurant in remote Sweden...

  • Knihapevná vazba
    1 255 Kč
    Skladem 1 ks

Ana Ros: Sun and Rain - Ana Ros, Phaidon, 2020
Ana Ros: Sun and Rain 
EN

A personal chef monograph, and the first book, from globally-acclaimed chef Ana Ros of Hisa Franko in Slovenia Set near the Italian border in Slovenia's remote Soca valley, in the foothills of mountains and beside a turquoise river full of trout...

  • Knihapevná vazba
    1 235 Kč
    Skladem 1 ks

Moje jedlo - Pyco /Kolekcia/ - Martin Pyco Rausch, Pyco
Moje jedlo - Pyco /Kolekcia/ 
SK
Martinus.cz
Martinusačka doporučuje 5

Kolekcia titulov: Moje jedlo, Moje jedlo 2 a Štyri ročné obdobia...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Daniel - Daniel Boulud, Sylvie Bigar, Grand Central Publishing, 2013
Daniel 
EN

Daniel Boulud, one of America's most respected and successful chefs, delivers a definitive, yet personalcookbook on his love of French food. From coming of age as a young chef to adapting French cuisine to American ingredients and tastes, ...

  • Knihapevná vazba
    1 215 Kč
    Více než 30 dní

Relae - Christian F. Puglisi, Clarkson Potter/Ten Speed, 2014
Relae 
EN

A gorgeous, impeccably designed cookbook from one of Denmark's star chefs, in which he reveals the theory and philosophy behind the food of his award-winning restaurant Relae...

  • Knihapevná vazba
    1 114 Kč
    Více než 30 dní

Slippurinn - Gisli Matt, Phaidon, 2021
Slippurinn 
EN

The debut from rising star chef Gisli Matt of Slippurinn, the international culinary-destination restaurant in Iceland's Westman Islands...

  • Knihapevná vazba
    1 108 Kč
    Více než 30 dní

Bouchon - Thomas Keller, Deborah Jones, Jeffrey Cerciello , Susie Heller, Workman, 2004
Bouchon 
EN

Presenting the finest in French bistro cookery, the celebrated chef and author of The French Laundry Cookbook introduces nearly 150 recipes that emphasize a variety of emblematic bistro dishes, including soupe l'oignon grantin e, steamed mussels...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Cook with Jamie - Jamie Oliver, Penguin Books
Cook with Jamie 
EN

With this ultimate kitchen companion you can be a student of Jamie’s in your own home. Learn the skills that the trainees at Jamie’s Fifteen restaurant learn during their first year, ...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nechci na tobě, abys mě měl takhle rád pořád, ale chci, aby sis to pamatoval. Někde ve mně bude vždycky ten člověk, kterým jsem dnes večer.“

Něžná je noc - Francis Scott Fitzgerald, 2012
Něžná je noc
Francis Scott Fitzgerald