Knihy
E-knihy

Zpracování, konzervaci potravin

Zrušit
Titulky 3
Zúžení výběru
Řazení
Počet titulů: 3
Seřadit podle:
5,01x
Okamžitý download
PDF
EPUB
MOBI
E-KNIHA
E-KNIHA

Okamžitě ke stažení

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je...

-15%
169 Kč

169 Kč

Sleva 15%

Okamžitě ke stažení

Okamžitý download
PDF
E-KNIHA
E-KNIHA

Okamžitě ke stažení

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně...

-15%
169 Kč

169 Kč

Sleva 15%

Okamžitě ke stažení

5,01x
Okamžitý download
PDF
EPUB
MOBI
E-KNIHA
E-KNIHA

Okamžitě ke stažení

Víte, že nakládání pomocí mléčného kvašení neboli fermentace je geniálním způsobem konzervování zeleniny? I to, že kvašená zelenina dokáže s vaším zdravím dělat divy? Pokud ne, tato kniha nabízí skvělou možnost...

-15%
254 Kč

254 Kč

Sleva 15%

Okamžitě ke stažení


„Spálené knihy osvítily svět.“

Ralph Waldo Emerson