Nejdražší z kategorie: kuchařky podle úpravy
British gastronomy has a grand old tradition that has been lost over time. Now our most inventive chef is out to reclaim it. Heston Blumenthal, whose name is synonymous with cutting-edge cuisine, still finds his greatest source of ...
-
Knihapevná vazba1 241 KčVíce než 30 dní
Modernist Bread at Home is an indispensable cookbook for anyone who is passionate about making homemade bread. Created by the same team behind the award-winning Modernist Bread...
-
Knihapevná vazba2 952 KčSkladem 1 ks
The Praline contains gastronomic recipes for the professionals, written by Stephane Leroux, who traces the history of praline and explains the fabrication, the different basic praline recipes ...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
- Daniela Rau
- Naty Žúreková Štefková
- kolektiv
Kolekcia titulov: Kváskovanie + Kváskovanie 2 + Kváskovanie 3
-
Knihapevná vazbaVyprodané
In Ice Creations, master chef Christophe Declercq shares his secrets on how to make the perfect frozen desserts, illustrating more than 60 original recipes. The book shows a variety of ice creations, always innovative, creative and surprising, ...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Perfekte Pralinen sind machbar - insbesondere mit den richtigen Rezepturen, aber auch mit dem notwendigen fachlichen Know-how und den professionellen Techniken...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
"Ice Cream" is a global survey of recent developments in contemporary art with an emphasis on emerging artists. Each of the ten selected curators is known for his or her integrity and expertise in staging presentations of new art...
-
Knihapevná vazba2 186 KčVíce než 30 dní
- Daniela Rau
- Naty Žúreková Štefková
- kolektiv
Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy....
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Kompletní edice cupcakové bible: první a druhý díl...
-
Knihapevná vazba1 503 KčDo 14 – 19 dnů
Kolekcia dvoch kníh od známej FIT dvojice We Lift Together plná jedinečných fitness receptov...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
This mouthwatering book presents 38 of the finest pastry chefs working worldwide today, together with samples of their glorious, highly sophisticated confections...
-
Knihapevná vazba1 334 KčVíce než 30 dní
Bouchon Bakery is co-authored by Sebastien Rouxel, whose skills and craftsmanship make every page a new lesson: it could be a subtlety that ensures a professional finish, ...
- William Curley
- kolektiv
Michel and Alain Roux Patisserie reflects award-winning chocolatier, William Curley's passion for taking classic recipes and modernizing them with his own innovations. Creating top-quality patisserie is often seen as something only ...
-
Knihapevná vazba1 211 KčDo 19 dnů
Charcuterie - a culinary specialty that originally referred to the creation of pork products such as salami, sausages and prosciutto - is true food craftsmanship, the art of turning preserved food into items of beauty and taste...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Cooking on an open fire is the most archaic of all cooking methods. This cookbook provides many varied recipes as well as practical tips...
-
Knihapevná vazba1 169 KčVíce než 30 dní
Naučíte sa pripraviť výdatné šaláty, osviežujúce studené polievky, ale i výborné ovocné dezerty či miešané nápoje, ktoré budú mať na vašej gril párty zaručený úspech. Dozviete sa taktiež veľa užitočných informácií o skladovaní potravín, o možných...
Food stylist and cook Yvette van Boven has offered delicious seasonal recipes in Home Made, Home Made Summer, and HomeMade Winter that highlight the fresh produce available throughout the year. In her much-anticipated follow-up, ...
-
Knihapevná vazba1 129 KčVíce než 30 dní
Uvidíte, ako vyzerá správne vyšľahaný bielok, ako pripravovať striekané pečivo, ako zdobiť torty polevami alebo ako sa robia plnené šatôčky z lístkového cesta. Spoznáte podrobné a presné postupy, ktoré vás krok za krokom prevedú tajomstvami pečenia. Ľahko
Cook it Raw tells the story of an exciting collection of avant garde chefs who come together to create unique dining experiences that explore and question social, cultural and environmental issues. Held initially in Copenhagen to mark ...
-
Knihapevná vazba1 047 KčSkladem 1 ks
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle