Papírové knihy od autora Vilém Vrabec
První svazek souborného díla klasika naší národní kuchyně, nejlepšího českého kuchaře a gastronomického pedagoga 20. století Viléma Vrabce zahrnuje texty jeho stěžejního díla věnovaného teplé kuchyni, doplněné o autorovu houbařskou kuchařku...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Terminologický slovník výslovnosti. Obsahuje rejstřík. 200000 výt.
Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Barev. fot. na obálce Vl. Simer. Obálku navrhl Jiří Müller. Věcný rejstřík. 15000 výt.. Pozn. hygienika Karel Halačka
-
Vyprodané
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přepracované vydání knihy vychází z nejnovějších poznatků vědy o správné výživě a z pokrokové technologie přípravy pokrmů. Kromě nejobsáhlejší...
Český kapr - speciality mistra Vrabce pro vánoční a silvestrovskou tabuli i pro každý...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Věcný rejstřík. S obr. v textu. Fot. na frontispice. Vyd. St. rybářství, oborový podnik v Čes. Budějovicích
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle