Dnešní požadavky na vinaře jsou velmi vysoké. Veden cílem vyprodukovat z mimořádně jakostních hroznů odpovídající víno a pracovat racionálně, musí propojit zkušenosti z tradičního sklepního hospodářství s dnešními moderními možnostmi...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Odborná kniha o moderních technologických postupech výroby červeného vína. Obsah: vinohradnické aspekty - princip přípravy červeného vína - rmut - řízení a kontrola kvašení - zrání vína - další ošetřetřování. V českém jazyce druhé upravené....
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Překlad knihy rakouského autora, který doplňuje předcházející publikaci "Cesta ke špičkovému vínu" se zřetelem na vývoj uskutečněný od doby jejího vydání a s ohledem na aktuální trendy.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle