V cizím jazyku knihy od autora James Briscione
Použité filtry
Zrušit filtry
The Flavor Matrix
EN
The Art and Science of Pairing Common Ingredients to Create Extraordinary Dishes
A revolutionary new guide to pairing ingredients, based on a famous chef's groundbreaking research into the chemical basis of flavor. As an instructor at one of the world’s top culinary schools, ...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle